- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
merhaba arkadaşlar burada konu açmayı düşünmemiştim ama sizlere de fikir sormak geldi aklıma... geçen yıl kayınvalidem ve kayınpederim izmirde 3 katlı tripleks bir daire aldılar yazlık niyetine aldılar denize sıfır falan kışın fazla insanı olmayan ama yazın ragbet edilen bir yer... bu yaz bizde gttik eşimle ev son derece güzel muhitte öyle gelelim konumuza. eşimle maddi sıkıntılarımz var evet evimiz 1300 tl kira bizi haliyle zorluyor kayınvalidem ve kayınpederim bizimle konusmak istediklerini söylediler gittik onların isntanbuldaki evlerine yerlesmemiz konusunda fikir verdiler onlarda izmire taşınacak ve arada özellikle kışın yoğun zamanları bize geleceklerını soylediler. eşime mantıklı geldi yazın 6 ay kapalı kalan istanbuldaki ev hem değerlenmiş olacak hem kiradan kurtulacağız diye...ama ben karamsarım hiçbrzaman benım evım diyemeyeceğim geldiklerinde belki rahat edemeyeceğim 1-2 ay gelırız denıyor ama süresi uzayabılır tabi sorunlar çıkarmı çünkü eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadm mesafeden mesefeler kalkınca iş kötüye mi gider...ama bir yandan da maddiyatı dusunuyorum bebeğim olsun istıyorum maddi sıkntılar yuzunden karar bıle veremıyorum... siz olsanız ne yapardınız kızlar?
oturdugum muhıtte kiralar hep boyle 1000 tlye bıle bulamıyorum bulsam cıkacagımkirasi daha uygun bir eve tasinmaniz mümkün degilmi? Sizin yerinizde olsam kayinvalidemlerin evine tasinmak istemezdim, 1-2 aydan 6 ayda olabilir ve bu durumda sende ses cikaramassin, sonucta onlarin evi
onların evleri istedikleri zaman gelirler der.
oturdugum muhıtte kiralar hep boyle 1000 tlye bıle bulamıyorum bulsam cıkacagım
eşimin işine en yakın yer bırde eşim o semtte doğmuş büyümüş başka bır yere gıtmem dıyorbaska bir muhitten baksaniz?
merhaba arkadaşlar burada konu açmayı düşünmemiştim ama sizlere de fikir sormak geldi aklıma... geçen yıl kayınvalidem ve kayınpederim izmirde 3 katlı tripleks bir daire aldılar yazlık niyetine aldılar denize sıfır falan kışın fazla insanı olmayan ama yazın ragbet edilen bir yer... bu yaz bizde gttik eşimle ev son derece güzel muhitte öyle gelelim konumuza. eşimle maddi sıkıntılarımz var evet evimiz 1300 tl kira bizi haliyle zorluyor kayınvalidem ve kayınpederim bizimle konusmak istediklerini söylediler gittik onların isntanbuldaki evlerine yerlesmemiz konusunda fikir verdiler onlarda izmire taşınacak ve arada özellikle kışın yoğun zamanları bize geleceklerını soylediler. eşime mantıklı geldi yazın 6 ay kapalı kalan istanbuldaki ev hem değerlenmiş olacak hem kiradan kurtulacağız diye...ama ben karamsarım hiçbrzaman benım evım diyemeyeceğim geldiklerinde belki rahat edemeyeceğim 1-2 ay gelırız denıyor ama süresi uzayabılır tabi sorunlar çıkarmı çünkü eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadm mesafeden mesefeler kalkınca iş kötüye mi gider...ama bir yandan da maddiyatı dusunuyorum bebeğim olsun istıyorum maddi sıkntılar yuzunden karar bıle veremıyorum... siz olsanız ne yapardınız kızlar?
onlardan böyle bırsey bekleyemem ki söylemem bıle cunku zaten fedakarlık yapıp gıdıyorlar oraya gecınemedıgımızı gorduklerı ıcınBenzer bir durum kuzenimin basina geldi,yilin 4 ayi kayinvalide kayinpeder gorumce ile oturacakti ,kiralar ates pahasi kendi evimizi aliriz kira odemeyiz diye cazip geldi tabi ki ,ama sadece o 4 aylik gelmelerinde bile anlasamadilar bu bir ev üstüne ev olmuyor kayinvalideni en iyi sen tanirsin ama hic gelmemeleri gibi bisey olamaz mi yani izmir sicak memleket bu evi size verseler tamamen
eşimin işine en yakın yer bırde eşim o semtte doğmuş büyümüş başka bır yere gıtmem dıyor
eşimin işine en yakın yer bırde eşim o semtte doğmuş büyümüş başka bır yere gıtmem dıyor
sorun yok ama olmayacak değil içiçe en fazla 15 gun beraber olduk ozamanda sorun yoktu ama aylar olunca söz konusu bılemıyorumBen olsam kabul ederdim.
Senede 15bin eder.
Aranizda bir sorun var mi?
dikili canımizmir kışın bile sıcak oluyor istanbula oranla gelmelerine bile gerek kalmaz. bende izmirde yaşıyorum. nerede olduğunu söylersen kış hakkında bilgi verebilirim.özelden yaz istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?