- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
:) ne gibi işler canım başka biri falanmıEşin arkandan iş çeviriyor bana kalırsa.
Bu ne kapris böyle
Hem karnım doysun, hem pastam dursun.
Kadın başımıza saatlerce yol gidiyoruz işimize
Ayrıca doğduğun yer değil, doyduğun yer demişler.
Eşin kendi rahatı için seni ateşin içine atıyor, pes.
ben çalışmıyorum... kpss hazırlanıyorumbence bu durumda esinizinde fedakarlik yapmasi gerekiyor, dogum büyüdügüm semtten gitmem demek bence biraz bencilik bu durumda ve Isyerine yakin olan baska muhittlerde vardir kesinlikle.
Siz calisiyormusunuz? sayet calismiyorsaniz öyle bir imkaniniz varmi?
hassasım ne yazıkki işte bu yuzden zor gelıyor ikilemdeyımyapınla alakalı bir durum bu. herşeyi kafana takıp üzülebilecek bir potansiyelin varsa kabul etme.
çalışıyorsan ve kendi dogrularını ön planda tutarak hareket eden biriysen yılda 2 ay kabul edebilirsin.
Ee birazcık da fedakarlık yapmalıeşimin işine en yakın yer bırde eşim o semtte doğmuş büyümüş başka bır yere gıtmem dıyor
hassasım ne yazıkki işte bu yuzden zor gelıyor ikilemdeyım
:) ne gibi işler canım başka biri falanmı
mantıklı ama zor bir karar senede 3-4 ay birlikte yaşamak zorunda kalacaksınız demek bumerhaba arkadaşlar burada konu açmayı düşünmemiştim ama sizlere de fikir sormak geldi aklıma... geçen yıl kayınvalidem ve kayınpederim izmirde 3 katlı tripleks bir daire aldılar yazlık niyetine aldılar denize sıfır falan kışın fazla insanı olmayan ama yazın ragbet edilen bir yer... bu yaz bizde gttik eşimle ev son derece güzel muhitte öyle evi anlatıyorum cunku kv kp evi cok severek aldılar ve orada yasamayı cok sevıyorlar geldıler ıstanbula mutsuzlar keske gelmeseydık falan dedıler...gelelim konumuza. eşimle maddi sıkıntılarımz var evet evimiz 1300 tl kira bizi haliyle zorluyor kayınvalidem ve kayınpederim bizimle konusmak istediklerini söylediler gittik onların isntanbuldaki evlerine yerlesmemiz konusunda fikir verdiler onlarda izmire taşınacak ve arada özellikle kışın yoğun zamanları bize geleceklerını soylediler. eşime mantıklı geldi yazın 6 ay kapalı kalan istanbuldaki ev hem değerlenmiş olacak hem kiradan kurtulacağız diye...ama ben karamsarım hiçbrzaman benım evım diyemeyeceğim geldiklerinde belki rahat edemeyeceğim 1-2 ay gelırız denıyor ama süresi uzayabılır tabi sorunlar çıkarmı çünkü eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadm mesafeden mesefeler kalkınca iş kötüye mi gider...ama bir yandan da maddiyatı dusunuyorum bebeğim olsun istıyorum maddi sıkntılar yuzunden karar bıle veremıyorum... siz olsanız ne yapardınız kızlar?
ne yazık bakıyor canım ama oda ailesne cook bağlı değildir öyle aman beraber yaşayalım modunda değil gelmez onlar dıyor arada gelırler dıyor elbet gelecekler oğullarının evi ama biz yerleştikten sonra bizim ev olduğunun bilincine varırlarmı yoksa kendılerının gibi mi davranırlar kestıremıyorumarkadasin demek istedigi, esin zaten kayinvalidenlere olumlu bir cevap vermis ve senin de bunu kabul etmen icin bahaneler üretiyor. Yani esin bu olaya cok sicak bakiyor.
dikili genelde sıcak oluyor canım kışlarıda yani izmir kadar soğuk olmaz ve zaten emekli kesimi var orda yazlıklar bile kışın %60-70 dolu oluyor. pek sanmıyorum istanbula 1-2 aylığına geleceklerini :)dikili canım
keşke öyle olsa :) evet onlarda oarada cok mutlular aslında cevre de edınmişler bakalım artık... teşekkürler canmmmdikili genelde sıcak oluyor canım kışlarıda yani izmir kadar soğuk olmaz ve zaten emekli kesimi var orda yazlıklar bile kışın %60-70 dolu oluyor. pek sanmıyorum istanbula 1-2 aylığına geleceklerini :)
rica edrm cnm :)keşke öyle olsa :) evet onlarda oarada cok mutlular aslında cevre de edınmişler bakalım artık... teşekkürler canmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?