- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
- Konu Sahibi catherineblake
-
Asla yapma bu hatayi ya 6 ay kaldilar kendi evi hic birsey diyemesin coluk cocugun olursa yok torun severim yaslilguda var bu isin hasta olurlar vs alsa kabul etme akilli oloturdugum muhıtte kiralar hep boyle 1000 tlye bıle bulamıyorum bulsam cıkacagım
Niye sizin eviniz olsun ki dgik ve sen rahat edemicen o evde inan. Heleki ayri yasamaga alismisin. Ya düsünsene uzanip bir tv izliyemicen istedigini giyenwzsin kayinpederin yaninda. Lavoba banyo hersey sorun bence cookkkk iyi düsün kabul etmene yazık bakıyor canım ama oda ailesne cook bağlı değildir öyle aman beraber yaşayalım modunda değil gelmez onlar dıyor arada gelırler dıyor elbet gelecekler oğullarının evi ama biz yerleştikten sonra bizim ev olduğunun bilincine varırlarmı yoksa kendılerının gibi mi davranırlar kestıremıyorum
merhaba arkadaşlar burada konu açmayı düşünmemiştim ama sizlere de fikir sormak geldi aklıma... geçen yıl kayınvalidem ve kayınpederim izmirde 3 katlı tripleks bir daire aldılar yazlık niyetine aldılar denize sıfır falan kışın fazla insanı olmayan ama yazın ragbet edilen bir yer... bu yaz bizde gttik eşimle ev son derece güzel muhitte öyle evi anlatıyorum cunku kv kp evi cok severek aldılar ve orada yasamayı cok sevıyorlar geldıler ıstanbula mutsuzlar keske gelmeseydık falan dedıler...gelelim konumuza. eşimle maddi sıkıntılarımz var evet evimiz 1300 tl kira bizi haliyle zorluyor kayınvalidem ve kayınpederim bizimle konusmak istediklerini söylediler gittik onların isntanbuldaki evlerine yerlesmemiz konusunda fikir verdiler onlarda izmire taşınacak ve arada özellikle kışın yoğun zamanları bize geleceklerını soylediler. eşime mantıklı geldi yazın 6 ay kapalı kalan istanbuldaki ev hem değerlenmiş olacak hem kiradan kurtulacağız diye...ama ben karamsarım hiçbrzaman benım evım diyemeyeceğim geldiklerinde belki rahat edemeyeceğim 1-2 ay gelırız denıyor ama süresi uzayabılır tabi sorunlar çıkarmı çünkü eşimin ailesiyle hiç sorun yaşamadm mesafeden mesefeler kalkınca iş kötüye mi gider...ama bir yandan da maddiyatı dusunuyorum bebeğim olsun istıyorum maddi sıkntılar yuzunden karar bıle veremıyorum... siz olsanız ne yapardınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?