- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Bir kiralık ev buldum.isyerime yürüyerek 15 dakka.yani yemeğe eve gelebilirim.merkezde.yol parası yok.yemek parası yok.fiyati 700.civarda 850 sen aşağı ev yok.
Ama çok eski bina.aaansor yok.deli gibi merdiven cikacaksin.merdivenler ürkütücü ışık yeteesiz.bina çok eski nasıl suyun insan dış kapıdan içeri girince koekuyo resmen.
Eve gelelim.ev temiz.dogalgazli.udak tefek eşyalar var.iki çekyat birbaza yatakbirkac halı.yukariya su malzeme taşımak çok Zor olucak.asansor yok.
Bu bina tutulur mu.bu evitutarsam para biriktirebilecem.beni sarsmicak.ne diyoruz kizlar
Evet kaçıncı kat ?Ev kaçıncı kat
8. Kat gibi yazmışsın da muhtemelen 2. Kat falandır
Saydığınız olumsuzluklar sanırım daha fazla.ben olsam eski kokulu bir evdense yeni temiz içime sinen bir evi tercih ederdim
Merdiven çıkmak sorun değil ama bu apartman çok çok eskiHeh her şey bitti evin merdivenlerinin ürkütücülüğüne mi taktın şimdi manolya?
Merdiven iyidir azıcık kilo verirsin ne güzel işte.
Üç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedomEvet kaçıncı kat ?
Merdiven çıkmak sorun değil ama bu apartman çok çok eski
800 verecektim ama elektrik su ortak ve şantiye suyu kullanılacak dediler.200 lira fazlada. Elektrik su için para gelebiliis ki çok fazla.sorun o bölgede ev yok.Temiz eve elli lira fazla isterler falan mazallah manolya nasıl geçinir sonra elinde üç kuruş kalmaz, birikim yapamaz.
Sherlock iş basındaHeh her şey bitti evin merdivenlerinin ürkütücülüğüne mi taktın şimdi manolya?
Merdiven iyidir azıcık kilo verirsin ne güzel işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?