- 3 Nisan 2014
- 36.469
- 149.121
- 798
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Normal şartlarda her anne için çocuğu önce gelir, manolya için para çocuğun rahatından daha önemli. Birikim aşkını siz düşünün.
Eksi dörtte oturuyorum çok zor ben karpuz almıyorum artık bitti o günlerÜç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedom
Allah göstermesin ama olur ya parasının durduğu banka battı konuları düşünün.. Beterin beteri var. Bu evi tutmaz. Daha ucuzunu bulmaya çalışır.Daha su baglancak, elektrik,eşya, yol, yemek. Allah yardım etsin, akıl fikir ihsan etsin.Normal şartlarda her anne için çocuğu önce gelir, manolya için para çocuğun rahatından daha önemli. Birikim aşkını siz düşünün.
Allah göstermesin ama olur ya parasının durduğu banka battı konuları düşünün.. Beterin beteri var. Bu evi tutmaz. Daha ucuzunu bulmaya çalışır.Daha su baglancak, elektrik,eşya, yol, yemek. Allah yardım etsin, akıl fikir ihsan etsin.
Eksi dört mü? Hiç duymadım o nasıl oluyor arkadaşım mağara geliyor gözümün önüne? Yanlış anlama ne olur cidden yerin dört kat altında mısın ben hiç öyle bir yer görmedim❤.Eksi dörtte oturuyorum çok zor ben karpuz almıyorum artık bitti o günler
şu kısmı okuyunca gözümde canlanan.Ama çok eski bina.aaansor yok.deli gibi merdiven cikacaksin.merdivenler ürkütücü ışık yeteesiz.bina çok eski nasıl suyun insan dış kapıdan içeri girince koekuyo resmen.
Bir yamaca yapılmış apartman. Yol tarafından girip eksi dörde iniyorum ve arka tarafta yamaçtan aşağıya bir manzaram var. Ters dubleks bir de balkonum var mesela. Tepeli kentlerde yaygındır böyle eksi katlarEksi dört mü? Hiç duymadım o nasıl oluyor arkadaşım mağara geliyor gözümün önüne? Yanlış anlama ne olur cidden yerin dört kat altında mısın ben hiç öyle bir yer görmedim❤.
Hasta deme , ben bi kere dedim manolyaya fena banlandimBence gerçek ve hasta. Hasta olduğunu kabullenip burda konu açmak yerine gidip tedavi olsa hem kendi hayatı ve sosyal ilişkileri düzene girecek, hem çocuğuna iyi bir anne olacak.
Hasta deme , ben bi kere dedim manolyaya fena banlandim
Bende o gunden beri kimseye hasta demiyorum burada , daha kibarca yaziyorumAboreyyy. Geri aldım lafımı, çok sağlıklı.
Anladım. Bizim buralarda -1 var gördüğüm en fazla. O yüzden hayal edemedim hiç.Bir yamaca yapılmış apartman. Yol tarafından girip eksi dörde iniyorum ve arka tarafta yamaçtan aşağıya bir manzaram var. Ters dubleks bir de balkonum var mesela. Tepeli kentlerde yaygındır böyle eksi katlar
oo manolya hanım gelmişBir kiralık ev buldum.isyerime yürüyerek 15 dakka.yani yemeğe eve gelebilirim.merkezde.yol parası yok.yemek parası yok.fiyati 700.civarda 850 sen aşağı ev yok.
Ama çok eski bina.aaansor yok.deli gibi merdiven cikacaksin.merdivenler ürkütücü ışık yeteesiz.bina çok eski nasıl suyun insan dış kapıdan içeri girince koekuyo resmen.
Eve gelelim.ev temiz.dogalgazli.udak tefek eşyalar var.iki çekyat birbaza yatakbirkac halı.yukariya su malzeme taşımak çok Zor olucak.asansor yok.
Bu bina tutulur mu.bu evitutarsam para biriktirebilecem.beni sarsmicak.ne diyoruz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?