- 29 Haziran 2019
- 369
- -21
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beyazlale144
-
Buldum.bir tane.800 okey ama.elektrik şu aidat için aylık 200 istiyo.santiye suyu kullanıyorlar.kat mülkiyeti alinacakmis da kimbilir ne zaman.o bölgede ev yokO zaman kıy parana yeni binadan ev tut şekerim.
800 verecektim ama elektrik su ortak ve şantiye suyu kullanılacak dediler.200 lira fazlada. Elektrik su için para gelebiliis ki çok fazla.sorun o bölgede ev yok.
Üç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedom
Bir küçücük çocuk bir sen
15 kglık karpuz mu alacaksın
Suyu da söyle damacana gelsin olmazsa da al hergün 1,5 lt
Hiç asansörsüz evin olmadı mı
83 yazı ile yazayım seksenüç yaşındaki anneannem 5. katta oturuyor ve sürpriz asansör yok
Annemler 4. kvdemler 7. katta oturuyor
Asansörleri var ama bozuluyor 70 yaşlarındalar ve hiç aç ya da susuz kalmadılar babamda bel fıtığı var ileri derecede kp alzheimer
Gençsin 3 kat merdivene laf ediyorsun
Bu konu sahibinin sanırım 40bin tl birikmişi vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Onun olayı başka. Bahane bulup eve çıkmıcak.Arkadaşım şuanda para biriktirmek gibi bi derdin olması gercekten ilginç
Düzenini kur eşyanı al taksitle feraha çıkınca paranı biriktirirsin
Nerden tanıdınız yahu üyeyiSuyu
Bu konu sahibinin sanırım 40bin tl birikmişi vardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Onun olayı başka. Bahane bulup eve çıkmıcak.
Ya koşulları azıcık zor olsa gerçekten hak vercem konu sahibine. 3. Kata ben asansör olsa da yürüyerek çıkarım çoğu zaman. Karpuzu nasıl taşıcam demek de başka bir boyutu artık. Manavdan nasıl taşıdıysa öyle taşıyacak işteBenim 73 yaşındaki annem manolyadan daha genç, daha aktif, daha sosyal, daha cevval...
Nerden tanıdınız yahu üyeyi
Taninmayacak gibi degil ki , buranin mudavimi olunca herkesi taniyoruz nick degistirse bileNerden tanıdınız yahu üyeyi
Ya koşulları azıcık zor olsa gerçekten hak vercem konu sahibine. 3. Kata ben asansör olsa da yürüyerek çıkarım çoğu zaman. Karpuzu nasıl taşıcam demek de başka bir boyutu artık. Manavdan nasıl taşıdıysa öyle taşıyacak işte
Temiz eve elli lira fazla isterler falan mazallah manolya nasıl geçinir sonra elinde üç kuruş kalmaz, birikim yapamaz.
Neye öncelik verdiğinle alakalı birazda böyle şeyler.Benim için temizlik konfor birikimden ondan bundan herşeyden önce gelir mesela
Arkadaş iki üç konuda bir yeni üyelikle geldiği için bağışıklık kazandık ilk cümlede tanıyoruz artık.
Bu kadın gerçek mi? Cidden merak ediyorum yoksa insanlarla dalga geçmek için mi böyle yapıyor?
Herkes o kadar laf anlatmaya çalışıyor ama hep aynı şeyleri söylüyor sürekli sürekli sürekli. Adını görünce offf yine mi bu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?