Kiralık ev sorunu

Dünyada son ev kalmış, o da şansınıza asansörsüz çıkmış sanki. Öyle bir dram...
Asansörlü binada oturmak istiyorsanız başka ev bakın, bu kadar basit.
Ya da o evi tutup karpuza elveda, küçük popoya merhaba deyin.

İçi iyise apartmanı sorun etmezdim,toplu alışverişlerde getir,migros,şok,glovo bunların mobil uygulamalarını kullanırdım

Üç dediler ama ben daha fazla çıktım.hep asansörlü binadaydim.su karpuz nasıl taşınır o merdivenlerden bilemedom
Alemsiniz:))
Bende hep asansorlu evde oturdum ve yeni bina.
son 1 yildirda eski bir lojmanin 5. katinda oturuyorum.
Hem birikim yapalim hemde lojman hemen okulumun yani rahat ederim diye.
tasinirken o merdivenleri gozum hic gormedi.
bide hep yuksek yuksek basamaklar inanilmaz yoruyor.

su karpuz demisiniz ya bende bide bebek var,mesela az evvel bime gittik 2 poset arti kizim,arti sirt cantamizla ciktik.
insan alisiyor merak etmeyin:))

150 lira için asansörsüz evde oturmaya değer mi bilmiyorum. Heralde tek yaşıyorsun market alışverişi yapsan çıkarmak ayrı dert. Bina ürkütücü diyorsun. Ben o 150 lirayı başka şeylerden kısmaya çalışırım ama daha yeni asansörlü eve oturmak isterim

Bekarken 5. Kattaydım ve damacana su, büyük tüp tek başıma çıkarırdım zorlanırdım. Evlendikten sonra asansörsüz binada oturdum 3. Kat o kadar zor olmadı açıkçası neden çünkü eşim taşırdı

Kizlar evi tuttum.asansorlu kat mülkiyeti alınmış bina olsa tutacaktır.650 kira 500 depozit 500 ,komisyon verdim
Hayırlısı olsun

Merdivenler diyince aklima şey geldi ben doğum günunden sonra balonları binanin icindeki merdivenlerin demirlerine astım hala duruyo cok guzel oldu. Asansöre binmiyorum o guzelligi goreyim diye yürüyerek çıkıp iniyorum .Sende mi öyle yapsan acaba . Bide kadınin azcık parasi var onu illa harcattircaksiniz . Paraları katmadan yorum yapınız rica ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…