Çok sıkışmış eliniz ben şuanda uygun bulmuyorum ama eğer sizinde calışma şansınız varsa bolluk bereketlik olur en azından biri birikim yapsın diğeri de kredileri felan ödesin.
Aile maddi kısmın yardım ederiz demesi çok yarım ağız olmuş net bir çözümleri varsa yardım etsinler yoksa bakarız ederiz yaparız

olmuyor yani. Yapmak zorunda da değiller açıkcası genç çiftsiniz çocuk varmıydı kaç yaşındaydı gözden kaçırdım oraları galiba canım ama ödeyebileceğiniz bir yerde kiraya geçin ev işini sonra yapın hatta mümkünse ev işini aileyi karıştırmayın. Başta hep bişeyler güzel gidiyor sonra walla bişey oluyor olaylar değişiyor. Napıyosanız yada ne yapacaksanız eşinle el birliği ile yapın. Yemin ederim tadından yenmez ben uzun zamandır calışmayan biriyim sadece haftanın 2 günü bir yerde calışıyodum ama yetmiyodu şuan bizde taşınacağız 3 ay sonra e bu evin Depositesiysi bilmem neyiydi yetmiyor yani bir işe daha girdim eşimde canını dişine takmış 2 işte calışıyor. Hayat mücadelesi vermeden hiç bişey olmuyor. Biz neler gördük yaşadık herkesin cebinde parası vardı ailese en kötü en sıkışık zamanda kimse elini atmadı benim ailem hariç. Kimseye minnet etmemek harika bişeymiş. Ben yaptım ! Diyebiliyosun başkası başına kakmıyor biz yaptık biz ettik diye mis wallahi.. kızlara öneri olsun diye yazdım döktüm içimi çünkü bu böyle

umarım sende güzel bir yere taşınırsın
Lojmanlarda bir ev bulabilirseniz aslında eliniz rahatlar