- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi SEHER YILDIZI
-
canım bence hiç canını sıkma oda sizin için çalışıyor,bu sosyal yaşantı burada okuduğum çoğu kişide yok bende dahil.bizimki hafta sonu evde onuda evde olduğu halde çıkaramıyorum dışarı.bazen kendi isterse çıkartıyor sağolsun evlilik doğum günü onu hiç sorma hediyeleşme yok onuda geçtim özel günümüz olduğunu hissetmiyorum bile.ortamı ben kendim yaratıyorsam oluyor yani hafta sonu dışarı çıkmak istiyorsam alır oğlumu giderim eşimin çıkarmasını beklemem, o bile mutluluk veriyor.boşver sende kendinii üzme al oğlunu git sıkılıyorsan huzurunu bozma bunun dışında eşinde bir sıkıntın yoksa.benimde eşim yönünden çok şanslıyım yani kötü hiçbir alışkanlığı yoktur,işi biter sağda solda gezmez eve gelir burda okuduklarımdan sonra bizim kocalarımız melek canım
Sıkılmakta haklısınız bana kalırsa
Hergün ne mesaisi bu ? Ne işi yapıyor ?
Bir de mesai ücreti alıyor mu cidden ?
Bir de yol uzak ve hava kötü de olsa çok çok zaruri durumlar hariç kesinlikle evinize gitmelisiniz..
ben olaya şu çerçeveden bakıcam
eşiniz belkide ailenizde kalmak istemiyor başka çare olmadığı için kabul ediyor
ayrıca o evde durmamak için mesaiye falan kalıyor
gözden ırak olan gönüldende oluyor bu durumada alışmış bence
size değer verme gereği duymuyor (sizi üzmek istemem ama aklıma geldi üzdüysem özür dilerim)
çocuğunuz 5 yaşında kreşe falan verebilirsiniz anaokulu hatta
Maddi olarak sıkıntılarınız var mı ?
En kötü erkek tembel erkektir.Bir arkadaşım var eşi yıllarca hiç çalışmadı
yan gelip yattı öyle zor ki anlatmak çok uzun sürer.
Sizin eşiniz yazık çalışıyor didiniyor gezecek hali kalmıyor.
Özel gün kutlamaların da ise eşiniz belliki utangaç yada çoğu erkek gibi önemsemiyor
gereksiz buluyor.Önemli olan bir gün değil geri kalan 364 günde yaşadıklarınız
size önemsiz gelebilir ama bir alışverişe gidince elinizdeki poşetleri yorulma ben taşırım diyip
elinizden alması size adaletli hassas yaklaşımları size sevgisini göstermenin başka yollarıdır.
Yoksa tut bir gün çiçek al kutlama yap ertesi gün arkasından 40 türlü dolap çevir bu sevgi değildir.
Eşinizi olduğu gibi kabul etmeye çalışın.
Bazı insanlar sevgisini gösteremez,
İfade edemez demekki eşiniz de böyle bir insan.
Sizi anlıyorurum insan kadın olarak kendini özel , değerli hissetmek istiyor , sevildiğini bilse bile duymak istiyor.
Madem eşiniz yapamıyor bunları ondan beklemeyin siz yapın
Yemek planlayın , sinemaya bilet alın.
Bunlara zamanla alışır.
Çok iyi ve çalışkan , evine bağlı bir eşiniz var, kusuru bu olsun bu açığını da siz kapatmaya çalışın arkadaşım.
Teşekkür ederim yorumun için. Haklısın aslında. Ben sadece özel günlerimi kutlamadığı için stem etmedim zaten...Onlar örnekti. Evet eşim merhametlidir. Evde kaldığımız dönemlerde mesela ben hiç bulaşık makinası boşalttığımı hatırlamam.Sevmediğimi bilir Benle Sofra kurar , temizlik yapar , sofrayı kaldırır yani ben erkeğim iş yapmam yemek hazırlamam demez.Sevmediği yemekleri bile"işten gelmişsin yapmışsın yemem deyip nankörlük edemem de yer".Cimri değildir , Asla alınmış verilmiş harcanmış hesabı yapmaz. Şimdi annemlerdeyiz eve ne yapıyorsa annemlerede aynını yapar. Kardeşlerimin harçlıklarına kadar sorar. Sürekli annemin parası varmı , eksiği ihtiyacı var mı diye sorar. Yani çok iyidir de....
Ben biraz ilgi bekliyorum sanırım...
Maddi olarak sıkıntımız şöyle...Ev kredisi ödüyoruz . Oğlumu kreşe versem benim aldığım nerdeyse kreşe gider. Çalışmamın pek bi espirisi kalmaz. Eşimin mesaiye kalması bütün çalışanlar kalıyor mesaiye. ama yıl sonu, ay sonu , bilmem ne derken bazen günlerce kalıyor.Ekstra olarak sen kal dediklerinde kalamam diyemiyor. Hastaneye bile gitmez ki izin isteyip te yüz göz olmayayım diye.... Buna kimse kötü bişey söylemesin iş yerinde yeter...
Teşekkür ederim yorumun için. Haklısın aslında. Ben sadece özel günlerimi kutlamadığı için stem etmedim zaten...Onlar örnekti. Evet eşim merhametlidir. Evde kaldığımız dönemlerde mesela ben hiç bulaşık makinası boşalttığımı hatırlamam.Sevmediğimi bilir Benle Sofra kurar , temizlik yapar , sofrayı kaldırır yani ben erkeğim iş yapmam yemek hazırlamam demez.Sevmediği yemekleri bile"işten gelmişsin yapmışsın yemem deyip nankörlük edemem de yer".Cimri değildir , Asla alınmış verilmiş harcanmış hesabı yapmaz. Şimdi annemlerdeyiz eve ne yapıyorsa annemlerede aynını yapar. Kardeşlerimin harçlıklarına kadar sorar. Sürekli annemin parası varmı , eksiği ihtiyacı var mı diye sorar. Yani çok iyidir de....
Ben biraz ilgi bekliyorum sanırım...
Bizde kredi ödediğimizden anlayabiliyorum durumunu
Henüz çocuğumuz yok ve bizimde ailelerimiz yakın değil diye ikinci el de olsa bi araba alalım önce diyoruz ama illa birşey çıkıyor.. Nasip bakalım..
Kayınvaliden çok mu uzak ? Yakınsa arada o baksa mesela soğuk karlı günlerde en azından
Ordan eve dönmeniz çok daha kolay olur
Üç beş zamanlada birşeyler biriktirebilirseniz minik bi araba alabilirsiniz, en azından çocuğunuzu onla almaya gidersiniz..
Ama mesai konusunda eşiniz hayır demeyi öğrenmeli yeri geldiğinde, hep evet dedikçe üstüne yenisini eklerler madalya filan takmazlar yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?