- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
- Konu Sahibi Minimidimaksi
-
Sinirim bozuldu valla he kadın he karı fark ne?
Eşiniz bir kere değil 2ye aynı kadınla baş başa muhabbet halinde olsa hiç mi rahatınız bozulmaz?Çok fark var. Genellikle aşağılama amaçlı kullanılıyor bilmiyor olamazsınız.
Gerçi ayar ver derken zaten haddini bildir der gibi aşağılamışsınız hiç tanımadığınız kadını.
Neyse.
Bence sizin gibileri Rabbim kocalarımızdan korusun kendi eşlerinizi kıskanmadığınız için her erkekle muhabbet halindesinizçok değişik düşünceleri olan bir "karı"sın
senin gibi "karı"lar yüzünden insanlara selam verirken iki kere düşünür olduk.
demek ki bir erkekle bir kadın konuşursa tuhaf hareketlenmeler olacağını düşünüyorsun ki karıya ayar ver diyorsun.
allah senin gibi "karı"ları kocalarımızdan uzak tutsun, amin.
hoş değilmiş dimi kadın yerine karı kullanmak...
Bence sizin gibileri Rabbim kocalarımızdan korusun kendi eşlerinizi kıskanmadığınız için her erkekle muhabbet halindesiniz
Bahçede karşılaşıp 2 satır muhabbet etmişler, başbaşa derken kalkıp da bir restauranta gidip buluşmamışlar.Eşiniz bir kere değil 2ye aynı kadınla baş başa muhabbet halinde olsa hiç mi rahatınız bozulmaz?
Ve size katılmıyorum koca karı denilirken karı kelimesi bence normal
bak bende senin yorumunu okudum geçtim herkesin düşünce yapısı farklı konu sahibiyle ilgilen ve bu benim görüşüm uzatmak istemiyorum.Allahim
Konustukca batiyor Titanic misali
Hayvan ismi diyor ...
Artik karı koca dahi kullanilmiyor aybalam.yani Edebiyat ve Türkce dersine kadar girmek istemem ama durum bu
Yakisik almadi sadece ondan hayret ettim
Bir de kisas da olmaz sanki .ne dersin ?
Evet haklı olduğunuz taraflar illa ki vardır ama bu benim görüşüm saygı göstermek bence çünk ben sizin yorumlarınızı okuyup geçtim.Bahçede karşılaşıp 2 satır muhabbet etmişler, başbaşa derken kalkıp da bir restauranta gidip buluşmamışlar.
Niye rahatım bozulsun? Toplum içinde yaşıyoruz karşılaştığımız insanlarla selamlaşır, muhabbet ederiz, cinsiyetine göre tavır almayız.
Siz koca karı demediniz, karı-koca demediniz, bunlar kalıp halinde kullanılıyor. Ama diğer türlü kadın yerine karı genellikle kaba tabirle kullanılıyor, özellikle erkekler tarafından aşağılama amaçlı, siz de o karıya ayar derken hiç de normal, masum bir niyetle söylemediniz. Resmen hiç tanımadığınız bir kadının günahını aldınız, sanki konu sahibinin kocasını ayartmaya inmiş bahçeye de ayar verilecek.
Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.
eşim arkadaşım değil. ama kıskançlık derecem sıfır... nasıl bir mantığınız var anlayamadım.. daha doğrusu anlayamamıştım. son cümlenize kadar. sonra anlaşıldı herşey...Eşini arkadaşı sanıp sıfır kıskançlıkla yorum yapan bayanları dikkate bile almak istemiyorum hint kumaşıyla alakası yok insan sevdiğini kıskanır fazlası takıntı haline gelir. En doğrusunu yapıyosun kıskanmak en büyük hakkın ya kısasa kısas yap ya da karıya ayar ver takipteyim. :*
Saygı başka bişey demek istemiyorum bu benim görüşüm herkesin görüş farklı.eşim arkadaşım değil. ama kıskançlık derecem sıfır... nasıl bir mantığınız var anlayamadım.. daha doğrusu anlayamamıştım. son cümlenize kadar. sonra anlaşıldı herşey...
Eşini arkadaşı sanıp sıfır kıskançlıkla yorum yapan bayanları dikkate bile almak istemiyorum hint kumaşıyla alakası yok insan sevdiğini kıskanır fazlası takıntı haline gelir. En doğrusunu yapıyosun kıskanmak en büyük hakkın ya kısasa kısas yap ya da karıya ayar ver takipteyim. :*
Kıskanırsınız kıskanmazsınız o zaten sizin bileceğiniz iş ben ona yorum yapamam benim tepkim kadın hakkında söylediğiniz sözeydi, buna kayıtsız kalamıyorum çünkü yoksa ben de okur geçerdim.Evet haklı olduğunuz taraflar illa ki vardır ama bu benim görüşüm saygı göstermek bence çünk ben sizin yorumlarınızı okuyup geçtim.
Ben burda gerek açık gerek ki kapalı çok küfür edildiğini duydum gördüm onlar medeniyette benim kadın yerine karı kelimesini kullanmam mı yanlış? Ve benim görüşüm sizi ilgilendirmiyo ben nasıl kimsenin yorumuna el atmıyosam kimsede de bu hakkı görmüyorum.karı derken?
üslubu sizin gibi olan birinden akıl almasın bence konu sahibesi zararlı çıkacağı kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?