Kırıcılığım...

Lasya

❤❤
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
998
646
133
Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi

Bugun annemi babaminyeterince uzdum sanirim kizlar sizlere yazip icimi rahatlatmak istedim sadece.dogum yaptigimdan beri annem bende Allah razi olsun babamda gelip gidiyor.sorun su ki abimle aramda sorun yokken dogum yaptigimdan 3-5 gun sonra beni aradi dogal olarak acmadim.zor bir dogumum olmusti halbuki...
suan ailenim evinde oturuyor ve bende kira istiyorum o evden haksizim belki de ama ben yemedim sen ye olsun istemiyorum artik.bunu aileme soyledim parayi ben istemiyorum kendiniz alin ama abimden alin evin payindan benim hakkim olani diye sonuc ben fesat ben saygisiz,sevgisiz oldum.buyuk ihtimal anlattigimi suan anlamayacaksiniz okurken ,ben bile zor anladim.bir iç dokmeydi hakkinizi helal edin.annenin babani hakki odenmez ama kardesler arasi iletisim kotu olunca iste anne babaya butun sıkıntı yansıyor ben annemden isterken borc olarak veriliyor ama ona hibe edilmeside zoruma gidiyor acikcasi
Anneniz size borç mu veriyor??

Anne babaniz hayatta ise ev onlarındır size laf düşmez.
Borç meselesinde bi derece haklisiniz ama insanin kendi anne babasina kira vermesi yakışıksız bir durum.
Evet ikisi de sağ laf dusmez ama abime kirgin oldugum baska seylerde var hepsi birikince boyle buyuk bir patlama oluyor malesef.dogum yaptim beni aramamasi gibi

isterken borc olarak veriliyor
E ne olacaktı başka?
Farkındaysanız artık evlisiniz ailenizden harçlık alacak konumda değilsiniz ailenizin de kendilerine göre giderleri var neticede.
Ayrıca oğlan evlendirirken ev vermeleri ev sağlamaları onların iyiliği ama sonuçta kız evlenir gider senin kira istemen çok tuhaf.
Şöyle düşün eşine ailesi ev vermiş ama görümcen sizden kira istiyor hoş mu?
Yanlışsın.

Kardesliğe yakışmamış bu yapılan.

Doğumdan bir kaç gün sonra sizi aramasıyla , bu yaptığınız arasında dağlar kadar fark var.
Abimin olandan haberi bile yok sadece anneme babama isyanim.kisacasi kendim calip kendim soylemem gibi bisi.diyorum ya iç doktum buraya kiriciligimi kabul ederek.ama dogumuda azimsama arkadasim en mutlu gununde el ararken en yakininin aramamasi insana koyiyor malesef ve bazi seyler puff yok oluyor

Sizin eviniz kira mı ?

Aileniz size yeterince manevi destekte bulunuyormuş zaten, maddi destekten çok daha önemli.
Evet kira.manevi destek vermiyor demedim ki ztn benim hakkim olani almasin dedim.kirayi kendim alip yemicem yanlis anladiniz anneme versin istiyorum

Ev sizin değilse neden kira versin aileniz kira istemiyorken üstelik. Ev anne ve babanızınsa size susmak düşer, yaşayan insanlar üzerinden miras düşünceleri pek hoş değil, onlar hayattayken edindikleri mal ile istediklerini yapabilsinler. Evlat ayrımı yapmaları hoş değil ama o da onların problemi, siz de ona göre belirlersiniz ilişkinizi.

Abimin olandan haberi bile yok sadece anneme babama isyanim.kisacasi kendim calip kendim soylemem gibi bisi.diyorum ya iç doktum buraya kiriciligimi kabul ederek.ama dogumuda azimsama arkadasim en mutlu gununde el ararken en yakininin aramamasi insana koyiyor malesef ve bazi seyler puff yok oluyor

Belki biraz toparlanmanızı bekledi , belki bir sıkıntısı vardı belkide kardeş hassasiyetini sizde görmediği için o da öyle davranıyor.
Karşılıklı olabilir bu şeyler.

Anne baba için en zor konulardan biri kardeşlerin anlaşamaması ve bunun için kendilerinin arada bırakılması.

Yapmayın bunu. Hayattalarken mal kavgasına girmeyin.
Manevi destekleri için koklayın onları.
Bir gün hiç olmayacaklar.

Ev sizin değilse neden kira versin aileniz kira istemiyorken üstelik. Ev anne ve babanızınsa size susmak düşer, yaşayan insanlar üzerinden miras düşünceleri pek hoş değil, onlar hayattayken edindikleri mal ile istediklerini yapabilsinler. Evlat ayrımı yapmaları hoş değil ama o da onların problemi, siz de ona göre belirlersiniz ilişkinizi.
Asil olay aslinda maddiyat degil abimin bana karsi tutumu yuzunden ona yapilanin gozume batmasi.simariklik belki de

Yaşayan ailenizin mirasından pay mı istiyorsunuz? Ev onların evi ister abinize verirler ister bir başkasına.

Parayı onlara bırakmanız önemli değil ki bunu yüzlerine söylemiş olmanız ne kadar acı verici.Abinize olan öfkenizi çıkarmak için fena bir yola başvurmuşsunuz.
Abiniz daha büyük bir hata yapsa evden atın der misiniz?

Belki biraz toparlanmanızı bekledi , belki bir sıkıntısı vardı belkide kardeş hassasiyetini sizde görmediği için o da öyle davranıyor.
Karşılıklı olabilir bu şeyler.

Anne baba için en zor konulardan biri kardeşlerin anlaşamaması ve bunun için kendilerinin arada bırakılması.

Yapmayın bunu. Hayattalarken mal kavgasına girmeyin.
Manevi destekleri için koklayın onları.
Bir gün hiç olmayacaklar.
Evet sıkıntısı varmis ama hicbir sıkıntı kardesini arayip 5 sn .gecmis olasindan oteye gecemez benim gozumde

Evet kira.manevi destek vermiyor demedim ki ztn benim hakkim olani almasin dedim.kirayi kendim alip yemicem yanlis anladiniz anneme versin istiyorum

Ama buna karışma hakkınız yok ki.
Anne baba ellerindeki evi kardeşinizin kullanması için vermiş hepsi bu.
Evlatlarindan nasıl kira istesinler.

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X