KIRIK DİŞ :(

Elam123

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
97
9
98
36
Merhaba Arkadaşlar;

Ön dişimde çocukluktan kalma kırık var yarıya kadar. Doktorlar birsey yapamıyor dişimin komple kesilmesi gerekecekmiş yazık olmasın diyorlar. Ve kırık beni rahatsız ediyor. Yapılsada hemen düşer muhabbeti var.

Yardımlarınızı rica ederim

nasıl kırık bi diş.benimki de kırıktı 10 yıl utana utana dolaştım.bi dolgu yaptılar şimdi gülerken çekinmiyorum.fotoğrafını bi atar mısın dişinin?

Üst dişimin teki. Resim aşağıda

Canım fotograf görünmüyor da benim de ön dişim kırıktı dolgu yaptırdım ve normal duruyor,başka doktorlara danış istersen

Canım fotograf görünmüyor da benim de ön dişim kırıktı dolgu yaptırdım ve normal duruyor,başka doktorlara danış istersen

Canım ön dişimin yarısı yok neredeyse, dolgunun zor tutacağı bir yer sanırım. Çünkü çukurluk tarzında değil dolgu için. Doktor arıyorum. Gittiğim doktorlar işlem gerektircek durum yok diyor, anlamıyorum.

Cnım hiç endişelenme bonding yöntemiyle çok basit artık onu kamufle etmek. Hrmde hiç belli olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…