Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık gibi görünen saçlarıma acil çözüm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Nurnsvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
4
1
1
28
Merhaba saçlarım çok kötü görünüyo bakımlarını çok iyi yapıyorum saç kremi nemlendirici ürün saç yağı ama kar etmiyo aslında önleri çok güzel ama arka tarafta bi yer sürekli kabarık duruyo elektrikli ve kırık kırık gibi her ay saçımı kestirdim bi işe yaramadı yardımcı olurmusumuz acil lütfen önceden böyle değildi bu yıl böyle belli olmayabilir ama gerçekten kötü görünüyo düzleştirince bile öyle sadece kuaför fön çekince düzeliyo o kadar kötü ki
image.webp
oryada görüleb alan

Benimde oyle canim merak etme cok kotu hemde seninkindende kotuydu iki hafta once cekmistim kendi sayfamdada var simdi yaptigm bakimlarla biraz daha dalgali oldu ama yine cansizlik var buda yaptigim hatadan dolayi saclarımı maf eden açtırma olayı ''ombre'' felaketi...
Sana önerebilecegim bilindik seyler düzlestirici maşa vb seyler kullanma ben sinemaki yapiyorum diplere uclara ılık zeytinyagı sürüyorm simdi biraz daha dolgun oldu tavsiyem ılık zeytinyagı sürmen hacmini kazanana kadar bir iki kere olmaz devamlı yap bence

Benimde oyle canim merak etme cok kotu hemde seninkindende kotuydu iki hafta once cekmistim kendi sayfamdada var simdi yaptigm bakimlarla biraz daha dalgali oldu ama yine cansizlik var buda yaptigim hatadan dolayi saclarımı maf eden açtırma olayı ''ombre'' felaketi...
Sana önerebilecegim bilindik seyler düzlestirici maşa vb seyler kullanma ben sinemaki yapiyorum diplere uclara ılık zeytinyagı sürüyorm simdi biraz daha dolgun oldu tavsiyem ılık zeytinyagı sürmen hacmini kazanana kadar bir iki kere olmaz devamlı yap bence
Tamam denerim dün bal zeytinyağıyla maske yaptım iyi geldi yine denerim sağol keşke şu saçlara bi çare olsa

Sorma canim ya herkes cok guzel tavsiyeler veriyo ama bir taraftanda korkuyor insan saçını yormaktan

O ombre hatasını bende yaptım saçımı mahvettim maalesef benimde saçlarım aynı bakim yaptığımda iyi yapmadığım da aynı senin saçlarını gibi

Back
X