Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık Kabarik Saclılar Buraya Saclarimizi İpek Gibi Yapaliiiimmm :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

blekberi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
120
12
98
Arkadaslarrrrrr kırık kabarık sekil almayan saclariniza neler yapiyorsunuz bi yazin bu baslik altina bakaliiimmmm :31:

Arkadaslarrrrrr kırık kabarık sekil almayan saclariniza neler yapiyorsunuz bi yazin bu baslik altina bakaliiimmmm :31:

merhaba.. :)
ben sabahlari okula gittigim icin aksamlari dus aliyorum. islak sac uclarima birkac damla bebek yagi suruyorum. sonra sclarimi iki yandan oruyorum. yastigima havlu serip yatiyorum. sabaha aciyorum.bu kadaaar.. :)
saclarim ipek gibi degil ama eskiden saclarimi acamazdm bile.ise yaradi yanii.
saclarimi banyoda sac kremiyleyken tariyorum. islak taramak kirabiliyirmus ama kuruyken tararsam dalgalarim yok oluyor ve sacim kabariyor.

yaptigim duzenli bir bakim yok. ama her hafta yeni bisey surerim sacima.. iki hafta havuclu yumurtali karisimi denedim.. gecen bebek yagini tamamina surdum. arada bir dogal zeytinyagi ve bademyagi yapiyordum ama kokusuna dayanamiyorum biraktim artik.. sampuanima bal koydum.
bi de gliserinim var. sac uclarima bebek yagini surerken bazen icine bir iki damla damlatiyorum. oyle yaanii:) benden simdilik bu kadar.biraz da siz anlatin :-) ;-)

Canim gliss satin relax samupan krem bide durulanmayan krem yani serisini onermisler herkes cok memnun kalmi bende bi banyoda bide ciktiktan sonra tararim sonra orerim sabahlari oruk oldugu belli oluyo ama en azindan kabarik degil dalgali karisik sacma sapan saclarima burdan cozum ariyorum iste :8:

bende buradayım
ben saçıma duştan sonra mavi su kullanıyorum sadece
ama artık birşeyler yapmaya karar verdim yaptıkça paylaşırım..

merhaba. ben kaynak yaptirdigimdan beri, saclarimin rengi gitti gibi oldu. cok matlasti ve cansiz duruyor. ne surersem sureyim, hic fayda etmiyor. kabarik da duruyor, hatta, uzayli gibi daha dogru olur. her gun dus aliyorum, cunku almazsam, saclarim cok yaglaniyor...ama kullandigim sac bakimlarindan, hangi maskeyi kullanirsam kullanayim, hep ayni sonuc. ya cok yagli duruyor, sanki yikanmamisim gibi, ya da hic etki etmiyor:-(
bu arada, Glissten tut, Kerastase kadar cok farkli urunler kullandim, hem maske, hem serum. hem de, su meshur mavi su var ya, onu da fon oncesinden kullandim. ama eski piril piril saclarim yok artik.
bir tek faydayi loreal in bir boyasi var ( yagi bazli bir seymis) - o boya ile saclarim boyandi gecenlerde, birkac gun cok saglikli gibi duruyordu, kurtuldum zanetmistim..ama nafile:-(

arkadaslar, bu caresizlikten var mi baska, benim daha saymadigim metodlar? kestirmekten baska tabi:) saclarim zaten cok kisa...

slm kızlar:16:
dün iş çıkışı eve giderken aktara uğradım kentime çam terebentin aldım.
sonra dedim bir bime uğrayayım ne var ne yok diye bir girdim saç bakım yağı diye bir yağ gördüm aldım onuda.
şampuanımın içine çam terebentin koydum saç uçlarımada saç bakım yağı sürdüm on beş dk. bekledikten sonra duşa girdim ilkkez saç kremi kullanmadım duşta çünkü saçlarım yumuşacıktı ve açılıyordu.
3 defa şampuanladım saçlarımı.
duştan çıktıktan sonra saçlarıma mavi su sıktım bu her zaman yaptığım birşey ve birazda uçlarına normal krem sürdüm bunuda hep yaparım sonra kurutmadan havluya sarıp uyudum sabah uyandığımda eşim saçlarımla oynuyordu yumuşacık dedi ve inanmayacaksınız ama elini saçlarımın içine takıp hani şu reklamlarda olur ya saç ele takılmadan aşağı kadar iner aynen öyle oldu eşim bile farketti ilk yıkamada değişikliği hepinize tavsiye ederim artık yumuşacık saçlarım var...:21::21::21:
ama isterseniz ben bir iki defa daha kullanayım siz öyle başlayın kullanmaya ne olur ne olmaz ..

arkadaslar kurutmadan uyudugunuzda ertesı gun bas agrısı yapmıyor mu ? ben de kurutmadan uyumak ıstıyorum ama yazın bıle kurutmasam basım agrıyor :(

arkadaşlar argan yagı kulllanın ..ipek gibi yapıyor saçları ..azbir miktar sürün duşdan sonra kurumasını bekleyin sonra fön yapn harika duruyor saçlar .denenmiştir..

Pantene 7/24 Bukle Şekillendirici Saç Bakım Kremi kullanırım her zaman saçımı nemlendirir. 2 3 gün nemini koruyor.

Back
X