Kırık sonrası ayağımın üzerine basamıyorum :(

bak canım yemen lazım en azından GNC den vıtamın al

Çok teşekkür ederim canım sağol. Amin canım.
Annem yaptı bir kaç kere ama ben yemedim. Sadece bir kere suyunu içtim. İçindeki etleri yemeden sadece suyunu içsem yine de yararı olur mu ? Alçım çıktı , çıktığı halde içsem de işe yarar demi ? İçemiyorum aslında ama ne yapayım katlanacağım artık, sağlık bu hiç bir şeye benzemiyor.

Son düzenleme:

2 kere yedim, olmaz diyorsan öyledir. Çok rahatladım vallahi canım sağol. Ben yersen hemen iyileşmez sanmıştım. Zaten alçılıyken hiç üstüne basmadım çıkınca bastım kaydırma gibi bir şey olmaz dedim kendimce. Haklısın kireçlemiştir ağrı ondandır.. Ben çok sabırsızımdır ya hemen her şey olsun istediğim için böyle aceleci davrandım kusura bakma. En kötü huyum işte bu. Hemen en kötüyü düşünüyorum hep elimde değil . 2 kere üst üste olunca korktum kalsiyum falan düşükse birde biraz kilom var yine tekrarlar diye korktum. Şimdi oruç tutuyorum haftaya bitince hemen diyete başlayacağım.İnşallah güzel olur her şey :) Üniversiteye gidememekten korkuyorum hazırlanamadım 2 yıldır. Ondan böyle olumsuzum aslında. Neyse her gün dua ediyorum. İnşallah her şey yoluna girecek , Allah'ın izniyle :)

Geri zekalı , havalı bir şey zaten sinir oldum o gün mal onu mu diyoruz biz tahlil falan olsa kana falan baksak derdimiz adam bizle alay etti. Bizim sağlık ocağındaki baya hastane gibi orada var sanırım. Ama dahiliye ye gitmek daha mantıklı çok teşekkür ederim araştırdığın için :) Yok bu sefer cevabımı veririm.

alçı çıkarıldıktan sonra röntgen çekilmedi mi?

isterseniz varsa başka bir ortopedi doktoruna gidip sorunu anlatıp röntgen isteyebilirsiniz.

Alçıyla çekti başka çekmedi. Bana yürü ağrırsa tekrar yarım alçıya alırım dedi.O an ağrımadı, ama şimdi ayak bileğim kırık gibi ağrıyor. Biraz zaman geçsin yürüyorum evde geçmezse tekrar gideceğim bir doktora artık.

Son düzenleme:

Alçıyla çekti başka çekmedi. Evet fizik tedavi çok iyi oluyor. Şuan ben dışarı çıkamıyorum maalesef, annem babamda çalışıyor sürekli götürüp getiren olmazsa gidemem. Ama biraz iyileşip dışarı çıkar hale gelince giderim belki fizik tedaviye. Kardeşinize de çok geçmiş olsun bu arada. Ben evde sıcak su uyguluyorum başka ne yapabilirim mesela fizik tedaviye benzer ?

bak canım yemen lazım en azından GNC den vıtamın al

Onları yemem mümkün değil tabi büyük konuşmayayım ama zor yani. Biri karşımda yerken bile midem bulanıyor. Vitaminlerle bu işi hallederim inşallah. Doktor tavsiyeli almak daha doğru değil mi canım gncyi ilk defa duydum. Sen kullanıyor musun canım ?

Sıcak su! Asla. Doktorum buz uygulaması yaptırdı bana günlerce. Oturduğum yerden ayağımı öne arkaya sağa sola cevirmemi istedi. Yanlış bilgi vermek istemem ama ben bu şekilde tedavi gördüm. Benim sağ tarak kemiğim kırılmıştı( yine doktoruna danış derim.

Rica ederim canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Doktora gittiğinde sonuçları bildir bize de ben merak ederim :))

gnc sıtesınden bakabılırsın once dr gıd neye vucudun eksık ogren
gnc asehırlerde avmlerde subelerı var ney eksıgın varsa al yada gnc kendı sıtesınden alırsan al s

ama su unutma her uc ayda bir 15 gün aralıklı bırkman lazım ne kullanırsan bobreklerın dınlenmesı lazım

Doktora sormayı unuttum bunu ama geçen yıl dizim kırıldığında da ameliyattan önce de sonra da sıcak su yapmıştım. Bugün yine yaptım bir kere. Kireçlemiştir diye düşünüyorum. Sıcak su iyi gelmez mi kireçlediyse. Hastanede bir adamda demişti sıcak su iyi gelir diye. Ne yapsam buzu da mı denesem acaba ?

Rica ederim canım. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Doktora gittiğinde sonuçları bildir bize de ben merak ederim :))

Tabi ki bildiririm canım sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Moral verdiniz, bilgilendirdiniz ayrıca. İnşallah herkes sağlığına kavuşur. Allah bütün hastalara yardım etsin. Benim basit bir şey ama insan ne kadar telaşlanıyor ama o hastanede neler neler var çok şükür halimize.

Evet karaciğer böbrekler çok yoruluyor böyle ilaçlarla falan.

Önce doktora gidip hangi vitamin eksik bir öğrenip sonra kullanmayı düşünüyorum canım. Bir an önce yürümeye başlayıp gitmem lazım.

Tatlım keşke doktoruna sonraydın. Kulaktan duyma olmaz( benim doktorum buz demişti. Ama sende nasıl olur durum bilemiyorum. Bence danis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…