Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..
ya ben ahbap tv' ye verdiği röportajı izlemiştim uzunca bir süre kendime gelemedim

Şaka mı bu ya birde ciddiler, ya gerçekten bunları bir yere toplayıp ülkeyi izole etmeli. Hani biz temüz temiz yaşayalım. Onlar bi kenarda gebersin
ıste bunun gıbılerın cocukları kadın kesıyor tecavuz edıyor
bunlar yetıstırıyor o adamları
bu kadınlar cok mutsuz cunku hayatlarında sevılmemısler ıstenmemısler oyuzden kotuluk sacıyorlar hayatları kısılık karakterlerı bu kımı insan dogustan kötudur maalesef

Bu kadinlar niye kendi hemcinslerine düşmanlar?

Bu kadinlar niye kendi hemcinslerine düşmanlar?
bu sebeple ...
genetık bozukluk . bilişsel bozukluk. beyın elektro dalgası bozuk muhakeme yetenegı zayıf dogustan fikir sakat .
basarısız mutsuzlar baska hıc bır sebebı yok

aslında bu tarz ınsanların ürememesi lazım bence cozum su cocuk yapmak ısteyen cıftler ınce her turlu testlere sokulmalı. bu tarz ınsanlar cogalmamalı bunları egıtımde cezalarda paklamaz cunku

Biliyordum,yine de okudum kahretsin. İstemsiz titriyorum hem tecavüz et,hem savunmasız yavruyu acı ceke çeke öldür. Ay kanım çekildil

Biliyordum,yine de okudum kahretsin. İstemsiz titriyorum hem tecavüz et,hem savunmasız yavruyu acı ceke çeke öldür. Ay kanım çekildil
Bana ennn ağır geleni buydu, detayları okuyunca insan diyor ki o küçücük yavrunun ne suçu vardı böyle dayanılmaz bişey yaşadı, bu şekilde öldü de ne oldu, cennete bile gitse bu şekikde öldükten sonra ne anlamı var ya bilmiyorım saçmalıyorum günaha girmek istemiyorum ama bunu okuduğumda ben herşeyi sorguladım. Nasıl bu kadar olabilir o kadar çok ağladım ki, onun çaresizliğine o kadar çok ağladım kii..

gerçekten bazen yazılar, videolar dümdüz okuduğumuz haberlerden daha çok yer ediyor insanda ..

Canım benim ne suçun vardı ki böyle ınsanların eline düştün sen. Allah.m nasıl bi dünya hiç mi vicdan olmaz hiç mi merhamet olmaz ya aklım almıyor benim

Kuzum zaten annesizmis,nasıl dayandı hiç ki vicdana gelmedi bu vicdanına tukuruyum inşallah,en acı bundan beter ölümle gebermistir. İnsallah işkence edile edile öldürülmüştür. Off içim almıyor artik ya

Okuyamadım içim gitti ağlamaktan helak oldum nerden okudum ben bunu. Allahım aklımı kaçırıcam Allah kahretsin. Zalimler için yaşasın cehennem.

Anne baba ayrıydı, kadında dayak sebebiyle ayrılmış hatta. Annesi yaşıyordu.

Adamın birde olaylar olurken evde sevgilisi var, sevgilisi birlikte olmuyor diye oğluyla oluyormuş, yazıyordu ifadesinde

Ya bu insanları sakat bırakıo muhtaç bırakmak lazım, tam ölücem diye sevinirken yaşatıp tekrar ölüm noktasına getireceksin. Böyle psikolojk hastalık falan olmaz bunlar başka bi boyut .

Ne hastalığı ya,raporu bile sapasaglam. Ben ikinci eşi sandım. Şeyi içinde patlasin. Fotoğrafa bakan adam sanar,pici. Kuzum ya yandı icim. Başıma ağrı girdi,okumasaydim diyecem o yavru yaşadı bunları ben okumaya dayanamadım ah şerefsiz ah ne diyim.

Rabbim canını öyle bi alsın ki..

En doğrusunu Allah bilir fakat dünya çok kotulesti.
Deminden beri ağlıyorum annemlerdeyim annem soruyor anlatamadım kötü bir şey okudum anne çok kötü bir şey okudum diyebildim sadece. Kopsun kıyamet gerçekten kopsun artık dünya çok kötü bir yer oldu yeryüzü pislik içinde. Bi kızım var bir yaşına girecek aklım çıkıyor nasıl koruyacağım diye. Napıcaz biz?

Ohaa o cocugun cektikleri allahim bu nasil bir sey. Bu adam bir seytan sinirden aglicam. Bu hepsindende kötü cok kötü

Ben hayatimda hic böyle kötü bir sey okumadim duymadim videolu olanlardan kat be kar daha sarsici. Yok olamaz diyorum bu ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…