Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Ya gerçekten çok şeyin sebebi belkide bizim bu cahil kadınlarımız ve erkeğe olan bu tutumları, çocuklarına kocalarına olan bu tutumları işte.. kadınımız kabullenmiiş ki erkek büyük erkek üstün, erkekse aslan, erkek adammm.... ahh ne cahil bir toplumuz

Ben bu yasimdayim
Etrafimda cok yakin gorustugum insanlarla bile yanliz kalmiyorum
Birsey olur olmaz bilmiyorum ama firsat vermek ufacik birsey yasamak o agirlik bana fazla geliyor. Kucucuk cocuklar ne yapsin

Bunu görmemiştim şimdi baktım, Allah.n belasının tipinden belli zaten

twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti

İnanmıyorum ya yavrum kıyamam ne haldedir offf

twitter' da gördüm videoyu ahh dedim ahh keşke almasalardı halkın elinden gebertselerdi orada!
ve aklıma direkt ayşe tükrükçü geldi içim daha da cız etti

ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..

İnstagram beyinsiz kaynıyor

İzledim, adam korkunç iğrenç o kıza kıyamam nasıl korkmuştur canı ne kadar acımıştır, bunlar nasıl olaylar böylr ya onların yerinde olsam ağzını yüzüni kırmak yerine erkekliği gidene kadar oralarına tekme atardım. Allah.m ne desem boş nasıl bişe bu daha 10 yaşında, ya bu nasıl bişe

Şu zili çalıp "İski, elektrik, doğalgaz" diyenlere bile ürpererek açıyorum kapıyı sadece apartmanın kapısını açıyorum ama aklıma türlü şeyler geliyor Allah'ım sen bizleri koru

Bu haberi biliyor musunuz bilmiyorum. İğrenç babanın baba demek bile iğrenç bu insana ama ifadesi yer alıyor...

Bunu okuduğumda günlerce ağladım, yanlış kelimeler kullanmak istemiyorum ama insan o yavrunun yaşadıklarına bakınca herşeyi sorguluyor, inancını bile herşeyi. Günlerce ağlamıştım..

Sakın sakın kimseye güvenmeyin kimseye, insanlar bu kadar acımasız işte,

ay bu ne ya bu konuyu bilmiyordum ben okurken öldüm öldüm dirildim sanki. Ayse tükrükcü, duygu olayindan sonra ikici darbe oldu bana. Kadinin hic yüzü gülmemis hele o amca o eniste ayy kelimeler kifayetsiz..
Ben ne okudum ya...

Erkekler nasıl desem ne kadar alçak, ne kadar şerefsiz, ne kadar vicdansız varlıklar. Yaa nefret ettim ne kadar zarar ziyan bu aşağılık varlıklar ya.

bu teyze gibi sürüyle kadin var bu site de bile
daha bugun acılan bır konuda da vardı boylesı
kadın hırdavatcıda calısıyor oraya gelen bırı asılmıs
bırı yazdı senın yuzunden senden yuz buluyor bende erkeklerle calısıyorum benım nıye basıma gelmıyor dıye supersonık
hepımızın sinirini bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…