Allah'ım sen ölümün bile hayırlısını ver. Bu nedir böyle ya. Bu nasıl bir vahşilik. Sabahtan beri direndim videoyu izlememek için ama sonunda yenik düştüm işte.
Düşünüyorumda, ben annemi kaybettim, kanserdi, öleceği belli degildi, son ana kadar savaştı ama ecel dedik, kabullendik. Annem boyle vahşice katledilseydi, ben bunu ne kabullenebilir ne de bu acıyla hayatıma devam edebilirdim. O cani iki kişiyi de öldürdü aslında. Biri mezara gitti diğeri yaşarken ölüme terkedildi.
Kadının ölmek istemiyorum diye bağırırken aslında kızımı annesiz bırakmak istemiyorum demek istediğine yemin bile edebilirim. Bu olay bana kaza yapan anne ogul olayını hatırlattı. O olayda da anne ölmeden hemen önce, korkan çocuğuna su iciriyordu ve ardından ölüyordu. Anne bu ya anne! Ölürken bile yavrusunu düşünür. Ya, annem hastanedeyken, beni sevdiği akrabalarına emanet edip duruyordu benden gizli. Ölmek, yok olmak umrunda değildi, onun derdi kendisinden sonra yetim kalacak çocuklarıydı. Anne ne kutsal bir şey. Eminim o kadında ölürken bu kaygiyla öldu. Ölmek istemedi, kızı için yasamaliydi ama bırakmadı cani. Ben çok kötü oldum, bu ülke nereye gidiyor böyle.