Kırıkkale'de kocası(!) tarafından öldürülen masum anne...

Allah'ım sen ölümün bile hayırlısını ver. Bu nedir böyle ya. Bu nasıl bir vahşilik. Sabahtan beri direndim videoyu izlememek için ama sonunda yenik düştüm işte.

Düşünüyorumda, ben annemi kaybettim, kanserdi, öleceği belli degildi, son ana kadar savaştı ama ecel dedik, kabullendik. Annem boyle vahşice katledilseydi, ben bunu ne kabullenebilir ne de bu acıyla hayatıma devam edebilirdim. O cani iki kişiyi de öldürdü aslında. Biri mezara gitti diğeri yaşarken ölüme terkedildi.

Kadının ölmek istemiyorum diye bağırırken aslında kızımı annesiz bırakmak istemiyorum demek istediğine yemin bile edebilirim. Bu olay bana kaza yapan anne ogul olayını hatırlattı. O olayda da anne ölmeden hemen önce, korkan çocuğuna su iciriyordu ve ardından ölüyordu. Anne bu ya anne! Ölürken bile yavrusunu düşünür. Ya, annem hastanedeyken, beni sevdiği akrabalarına emanet edip duruyordu benden gizli. Ölmek, yok olmak umrunda değildi, onun derdi kendisinden sonra yetim kalacak çocuklarıydı. Anne ne kutsal bir şey. Eminim o kadında ölürken bu kaygiyla öldu. Ölmek istemedi, kızı için yasamaliydi ama bırakmadı cani. Ben çok kötü oldum, bu ülke nereye gidiyor böyle.
Çocuğuna su içiren anne de eski sevgilisi tarafından bıçaklanmıştı:(

Çocuğuna su içiren anne de eski sevgilisi tarafından bıçaklanmıştı:KK43:

Benim aklımda trafik kazası gibi kalmıştı, sağolun doğrusunu yazdığınız için. Ya, her gün onlarca kadin, o kadar komik sebeplerle katledilir oldu ki, inanın hangi birini akılda tutacağımi şaşırdım. Kadın bosanali yıllar geçmiş, cocuguna eminim en iyi şekilde bakıyordu, o caniden uzak tutmasından belli, be cani, seninle evlenerek hata yapti diye ölene kadar evlenmesin mi? Sen kim bilir o kadar sene içinde neler neler yaptın! Eee şimdi ne oldu yani, çocuk en ihtiyacı olduğu zamanda annesinden oldu, hem de en korkunç şekilde. Hayatını bitirdi çocuğun. Elimde olsa o kıza sahip çıkabilsem. Onu öyle iyi anlıyorum ki. Allahim sen yardım et o yavruya.

Şuan boşanma aşamasindayim tüylerim diken diken oldu. Benimde bir bebeğim var..
ALLAHIM ölmek değilde kızım herşeyim.o geldi aklıma.
Biz kadınlar ne bu çilemiz ne bitmeyen bir çile..
Video çok acı verici çok
Cidden kadını yatırıp tampon yapsalarmış kurtulurmuş
Ayakta durdukça daha çok kan kaybı yaşamış.
ALLAHIM.keske orda olsaydım hemen yatırır tampon yapardım. Ordaki insanlar ne aptal öylece durup sinema izler gibi izlemisler.
YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR NEFRET EDIYORUM.
kızım.beni affet seni bu pislik lağım çukuru dünyaya getirmeye hakkım yoktu.
Aptal.bir adamı seni baban yapmaya hakkım.yoktu. affet beni affet.

Olayın yaşandığı yere zerre kadar şaşırmadım. Üstüme kimse çullanmasın biliyorum ki söylüyorum.
Cehalet diz boyu, insan canının hiçbir kıymeti yok.
Allah herkese hayırlı ölüm versin, korkunç bir şey bu yaşanan.
O yavrucak nasıl yaşayacak bundan sonra, Allah yardımcısı olsun.
O insan müsveddesi de inşallah layık olduğu bir şekilde geberip gider.

Benim aklımda trafik kazası gibi kalmıştı, sağolun doğrusunu yazdığınız için. Ya, her gün onlarca kadin, o kadar komik sebeplerle katledilir oldu ki, inanın hangi birini akılda tutacağımi şaşırdım. Kadın bosanali yıllar geçmiş, cocuguna eminim en iyi şekilde bakıyordu, o caniden uzak tutmasından belli, be cani, seninle evlenerek hata yapti diye ölene kadar evlenmesin mi? Sen kim bilir o kadar sene içinde neler neler yaptın! Eee şimdi ne oldu yani, çocuk en ihtiyacı olduğu zamanda annesinden oldu, hem de en korkunç şekilde. Hayatını bitirdi çocuğun. Elimde olsa o kıza sahip çıkabilsem. Onu öyle iyi anlıyorum ki. Allahim sen yardım et o yavruya.

kadının facebook sayfasını paylaşmışlar ekşide. girdim baktım, yavrusuyla fotoğrafları var. tatile gitmişler kızıyla, sevincini paylaşmış. ben bu kadını ömrümün sonuna kadar unutmayacağım. :KK43:

Olayın yaşandığı yere zerre kadar şaşırmadım. Üstüme kimse çullanmasın biliyorum ki söylüyorum.
Cehalet diz boyu, insan canının hiçbir kıymeti yok.
Allah herkese hayırlı ölüm versin, korkunç bir şey bu yaşanan.
O yavrucak nasıl yaşayacak bundan sonra, Allah yardımcısı olsun.
O insan müsveddesi de inşallah layık olduğu bir şekilde geberip gider.

Orada yaşadınız mı hiç

Öfkeyi sadece erkek türüne değil, katillere yöneltmek daha doğru. Katilin kadını erkeği olmaz zira. İnsan öldüren insan muamelesi görmemeli

Politik doğruculuk yapıp öyle demek gerekiyor sanırım ama öldürenler hep erkek.:KK43: Bir kadın katil bulmak çok zor. Zaten bir kadının katil olması bir insanın köpeği ısırması gibi öyle nadir ki hemen ilk sayfaya çıkıyor. Kadın cinayetleri ise çoğunlukla 3. Sayfada

O çocuk için o kadar üzüldüm ki anlatamam. Gördügümden beri bogazimda bi düğüm😣 bundan sonra hayati boyunca hep psikolojik problemleri olacak. Beyninde sürekli annesinin son hali gezinecek. Rabbim merhamet etsin. Ah yavrum😢

Toplumda erkege verilen o gereksiz degerler degişmedikçe hergün bu tarz olaylarla karşılaşıyoruz malesef..mesela erkekliğe ilk adım diye davullu zurnalı yemekli o sünnetler...hiçbir kız çocuguna regl oldu diye böyle birşey yapılıyor mu?HAYIR..ayıp.bir erkek bir sürü kızla görüşüyor...ooo çapkın..matah birsey yapıyor ya..oğlu karısına eziyet ediyor bununla övünüyor kayınvalide..böyle yetiştirilen bir toplumdan ne beklenir ki..önce erkek çocuklarını güzel yetiştirmeyi öğrenmeliyiz..okullarda önce insanlık dersi verilmeli mesela..vicdan öğretilmeli..kat edilmesi gereken o kadar yolumuz varki..allahım sakınsın herbirimizin evlatlarını..ne diyeyim..çok üzüldüm çok.. :KK43:

Bu erkeklerden o kadar nefret etmeye başladim ki. Kadınları hizmetçi ,cinsellik aracı, soyunu devam ettirme makinesi olarak görmelerinden, kendini bir halt zannetmelerinden. Zaten son konumdan bilen bilir. Babama bile guvenmem artık. O bile nefsine yenik düşen zavallı. Bu haberi okudum agladim videoyu izlesem mahvolurum herhalde. Rabbime her gün dua ediyorum. Kızımın karşısına iyi insanlar çıkar diye zira dünya pislik yuvası.

Bende haberlerde izledim...allahım o nasıl bir çaresizliktir yarabbim...o yavrucak bu görüntüyü nasıl siler beyninden...ben annemi 14 yaşındayken kanserden kaybettim hastanedeki son hali hala gözümün önündedir ölsem unutmam...rabbim yardımcısı olsun o kızcağızında ah kadersiz kuzum...Allah'ım yavrularımızı koru kötüleri kimselere musallat etme

ben bu haberı ogrendıgımden berı unutamıyorum ve suan uyuyamıyorum
elımden en azından o kız ıcın ne gelır acaba
bırde o allahın belası vıdeoyu cekıp ızleyen sapıkoglusapık herıf ıcın utopık gelebılır ama gozumde katılden farkı yok cunku
sıkayet falan mı etmelıyım mesela bız mı sıkayet etmelıyız onunda yaptıgı suc degılmı orda o durumu cekıp ızlemek mudahala etmemesı buna ızın vermek anlamına gelmıyor mu hadı o katıl manyak ya bu orda oturan herkes mı manyak tı onca adamlar yerı gelıyor bız erkegız dıyorlar hepsı bırer soganmıs hepsı bırer patatesmıs orda ne durdular ızledıler neden kactılar ben onu anlamıyorum anlayamıyorum

ne yapabılırım acaba bu konularda ben

Boğazını sarıp kanamayı durduramadılar 😭
Ne acılarla sınanıyor bu insanlık...
ınsan karsısında kanlar ıcınde bırını gorse kosar yardım eder gerızekalılar vıdeo cekmıs durup ızlıyorlar dusunebılıyormusunuz ınsan nasıl bır hale gelırkı boyle durumda durur ızler ceker kacar ben anlayamıyorum

cocuga nasıl yardım edebılırız bakanı olacak mı yurda mı verıldı noldu nasıl bılgı alabılırız ne yapılır bu konuda acaba

Back
X