Kırıldım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar iyi geceler. Biraz dertleşmek istiyorum ve burdan başka anlatacak kimsem de yok.

Yoğun bir dönemden geçiyorum ve çok stresliyim dönem ödevlerim felan var. Stres edip her allahın günü ağlıyorum derken bu sabah rahatsızlandım hastaneye gittik. Büyük bişeyim yok ama kontrol altında olmazsa ilerde büyük sorunlar açacak başıma doktor böyle dedi. Sabah defalarca aradı sevgilim ben hastanedeyken. En son eve gelince cevap verdim nerdesin neden cevap vermiyprsun felan diyince anlattım işte eve yeni geldim böyle böyle dedim dinlen felan dedi biraz sohbet ettik öyle sonra dedi babam çağırıyor beni gitmem lazım yanına peki dedim bende uyudum o arada. 1 saat sonra yazdım uyanıp eve dönecem dedi aradan bir buçuk saat geçti merak ettim aradım evdeyim dedi. Sonra mesaj attım öyle konuşmak için cevap yok. Ama kırıldım yani bugün hastaydım ve ilgi bekledim bende. Hiç oralı olmadı.

Niye oralı olsun ki?
Bu adam size hakaretin alasını etmesine rağmen hala berabersiniz her türlü eksikliğimi, saygısızlığımı artık tolere eder diye düşünüyordur.
Aslında iyi biri ama neden böyle yapıyor bende bilmiyorum

Biraz siz ağırdan alsanız
Tam tersi oluyormuş gibi görünüyor
Geçmiş olsun.
Bunların k.çlarını bu kadar kaldırmayın sonra ne olduklarını şaşırıyorlar

Geldi cevap yazdı canlı yayın izledim dalmışım uzun biraz. Sen bana soğuk davranıyorsun zaten ben ne yapayım ki. Ya gerçekten böyle bi saçmalık olabilir mi

Şu kelimeyi çıkartsınlar bizim lügatımızdan arkadaş ya . Sinir oluyorum şu lafa ‘aslında iyi ama ..’ şu memlekette herkes zaten ‘iyi ama’ noluyorsa canavar giriyor milletin içine herhalde .
Ya bununla başlayan cümle bulunca kafayı yiyorum bende..
Aslında çok iyi biri ama sinirlenince dövüyor
Özünde çok iyi biri ama öfkesini kontrol edemiyor
Aslında çok iyi biri ama hakaret ediyor

Offf kimse kendini kandırmasın artık, özü iyi olanın davranışları da düzgündür.

Hakaret eden değer vermeyen adamdan hala ilgi beklemek
Ne zaman aydınlanma yaşayacaksın acaba meraktayım.
Bu zamana kadar bi iyi bi kötü devam ettik içimde hep bi umut vardı ama artık bende yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…