Onu da geçtim tamam demesin ama 'kapat ya kapat ' deyip yüzüme kapatır gibi kapatmasına takıldım ben .offf
biraz insaf ya adam serviste nasıl aşkım canım desin
hiç mi insan olan ortama girmiyorsunuz nedir ben anlamadım
Bende çok çektim hele yirmilik dişten ama yinede onunla öyle konuşmazdım . Ben herşeyi sakin geçiriyorum sanırım .Diş ağrısı gerçekten sinirleri bozuyor, gerçekten.
Lütfen alttan al ve tartışma sevgilinle. Ben bir daha diş ağrısı çekerim diye aklım çıkıyor.
Laf yetiştirmesine gerek yoktu ki .Haksizsin. Disinin derdi yetmemis bir de sana laf yetistirmeye calismis.
Evet olmaz demesin ama kapat kapatta demesin . yanındaki insanlarda oluşturduğu profil farklı olur .Ben insan içindeyken daha resmi konuşmayı tercih ederim.
Ya da canı sıkkındır en fazla,sürekli çiçeğim,böceğim olmaz ki.
offf
biraz insaf ya adam serviste nasıl aşkım canım desin
hiç mi insan olan ortama girmiyorsunuz nedir ben anlamadım
Yarın da soğuk davranacak biliyorum yani .Isten cikmis yogun argin ve isle ilgili sinirleri bozuk herhalde. Ustune gitmeyin bosverin. Kirilmakla haklisiniz. Ama su an anlayacak vaziyette degil saniyorum ki. Yarin dinlenince konusursunuz.
Sürekli değil zaten o kelimeleri geçtim .aynen katılıyorum
nedir herkesin ortasında aşkım cicim beklentisi
uluorta yapılınca, sürekli ağızda olunca, çok antipatik geliyor bana
Bana 'sonra konusalım şuan anlamıyoruz birbirimizi' dese asla uzatmam ve kızmamseven insan nerde olursa olsun düzgünce konuşur. kapat kapat demez.
zaten onu geçtim 10 kere tekrarlamasına gerek yok. mesaj atıp "dişim ağrıyo sonra konuşalım" veya " servisteyim müsait değilim" denilebilir.Bana 'sonra konusalım şuan anlamıyoruz birbirimizi' dese asla uzatmam ve kızmam
Sürekli değil zaten o kelimeleri geçtim .
Sevgilin iş yerinde ona asılan kızlar olsa o da o ortamda dediği bi lafı anlamadın diye off kapat ya kapat deyip kapatsa sorun etmezsin yani ?
Ben ona sordum en başta kaç gibi arayayım diye deseydi dişim kötü konusacak halim yok diyezaten onu geçtim 10 kere tekrarlamasına gerek yok. mesaj atıp "dişim ağrıyo sonra konuşalım" veya " servisteyim müsait değilim" denilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?