Ben o kelimeleri geçtiğimi söyledim .arkadaşım açtığın konuya yorum yaptım
bahsi geçiyor mu konunda o kızların?
konun "ne bi aşkım ne bi hayatım yok" diye başlamıyor mu?
O da bana kızmıştır uzatacaksan iyi geceler yazdı .Belki o an düsünemedi disinin agrisina daha yumusak olmayi. Ama askim, canim dememesine o kadar takilma. Benim erkek arkadasimda sadece basbasayken der - ki onu bile zor diyor ama tlf döktüroyor orasi ayri. Ona tavir yaptigini düsünerek soguk mu davraniyor suan sana?
Serviste onca insan içinde demedi tamam ama indikten sonra da son derece sinirliydiservste onca ınsanın ıcınde o can acısıyla askım canım hayatım mı desın kız :)
ustune gıtmeyın gecer, canının acısından agresıfmıs sızde bıraz ustune gıtmıssınız duzelır
O da bana kızmıştır uzatacaksan iyi geceler yazdı .
Hadi telefonda konuşurken demedin ağrıdan ama msjda da yazabilirdi kusura bakma hayatım dişim ağrıyo ondan canım sıkkın diye .
:)Serviste onca insan içinde demedi tamam ama indikten sonra da son derece sinirliydi
Çok büyük bi sorun değil bn sadece daha güzelce söylemesini isterdim
Bilmiyorum sanmıyorum ama bi sorun yaşasa söylerdi mutlaka .belki cani baska birseye s1k1ldida nazi sana geciyor olabilirmi?
Ben dırdırcı bi kız değilim eğer gerçekten kırılırsam sadece kırıldığım noktaları söylerim .:)
onlar bızım gıbı dusunse kadın olurlardı zaten
agrısı canına tak etmıs o agrıyla bı kac kere soylemıs duymamıssın ya sinirini cıkarmıs guya
gercekden takma kafanı kırıldıgına degmez eger sen hatırlar ve hatırlatırsan o daha cok surat yapar
belkı baska bı seye sinirlenmıstırBen dırdırcı bi kız değilim eğer gerçekten kırılırsam sadece kırıldığım noktaları söylerim .
Uzatmam yarın bana bi iki güzel söz söylesin anında yelkenler fora unuturum gider o konuyu .
Ama öyle yapacağını sanmıyorum
Az önce yazdım nasıl oldu dişin hap içtin mi diye ' yok içmedim geçti şuan ağrımıyo' yazdı bende sevindim o zaman dedim .belkı baska bı seye sinirlenmıstır
o an sana denk gelmıstır
tekrar konusma fırsatı bulamamıssın ya...
bı bak olmazsa duruma eger hala atarlı tavırlı konusuyorsa ozaman sende tavrını koy derım
cunku cok normal olagan basıt bırsey bu kadar uzatırsa sorun var demektır
akısına bırak bı bakalım nasıl davrancak konuscak tekrardan
Onu biliyor .Kızlardan rahatsız olduğunuzu bilmiyor olabilir mi?
Diş ağrısı çekerken doktor bile soru sorunca sinir bozucu oluyor.
Bilmiyorum sanmıyorum ama bi sorun yaşasa söylerdi mutlaka .
Gerçi konuşamadık adam akıllı belki de siniri bozuktur
Aslında son zamanlarda biraz agrasif .hep agresif mi acaba sevgilin herzaman değilse diş ağrısından olabilir çünkü baya huzursuz olabiliyor insan
Sevgilim vardiyalı çalışıyor . Önceden yazdım kaç gibi çıkarsın kaçta arayayım diye 20 dk sonra ara dedi . Tamam dedim . Aradım servisteymiş hala ama ne bi aşkım ne hayatım vs yok . Dişim ağrıyor demiş ama ben anlamadım baştan dişin mi ağrıyo işin mi var anlamadım dedim üç kere falan dişim ağrıyo demiş ama yemin ederim üç kere dediğini duymadım anlamıyorum ya dedim 'iki dk sonra ararsın neyse ya kapat kapat' dedi kapattı telefonu .
Aradm sonra inmiş servisten üç kere söyledim anlamıyosun beni bağırtıyosun serviste dedi bende gerçekten anlamadım niye tersler gibi söylüyosun orada onca insan var 'kapat ya kapat ' demek yerine 'hayatım sonra konuşsak şuan anlamıyoruz birbirimizi' deseydin ya dedim . Dişi ağrıyomuş konuşmaya hali yokmuş .
Az önce msjda dedim yirmilik diş mi diye 'bilmem kaçlık diş' diyo . Msjda da tartıştık biraz ben sadece daha yumuşak söylemesini tercih ettiğimi söyledim 'ben seni terslemedim ama hala uzatacaksan iyi geceler' yazdı .
Bilmiyorum belki küçük bi konu ama ben tersler gibi konuştuğunu hissettim
Haksız mıyım ?
:) Asla dilemez ama bakalım belki gönlümü alır çünkü kırıldım gerçekteneger aranizda baska bir sorun yoksa bence böyle birsey olabilir. Bu kadar kendini üzme bos yere, sakinlesmesini bekle. Gelir yarin özür diller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?