Özür diledim az önce . Önemli değil dedi ama hala soğuk konuşuyoTamam kirilabilirsin de ondan bekledigin anlayisi sen gostermiyosun. Adamin suan cani yaniyo tahammulu yok. Bide sana cevap vermeye calisiyo. Bence uzatma sonra konusabilirsin bu konuyu.
Duzelir merak etme. Birbirinizle empati yaparsaniz her olayi asarsiniz.Özür diledim az önce . Önemli değil dedi ama hala soğuk konuşuyo
Öyle konuşunca bende böyle hissettim bi an .Bence bunun tamamen disle alakasi yok
Sevgiliniz sizden slkllmis olabilir
Neden ust uste ariyorsunuzki
Bu erkekleri cok iter sizinkini de itmis ki kapat ya kapat demis kapatmis ve hic tahammulu yok size hemen iyi geceler yazmis insan sevdigine bole davrnamaz bunu bi dusun derim
aaa ne kadar onursuz kızlar var yaaaBen çok kırılganım yapım böyle
Herşeye kırılıp uzatmayı istemiyorum ama bana insanların içinde kapat ya kapat demesi çok rencide etti beni .
Rencide etme sebebi de sevgilime takılan not yazan , kız ayarlamaya çalışanlar var . Sevgilim var diyo istemiyo ama anlamıyolar . Hatta kıza istemiyorum sevgilim var diye benim gözümün önünde yazdı ama kız anlamıyo hala dolabına not falan bırakıyo .
Aklıma direk ya o kızlardan biri ordaysa veya bi arkadaşı ordaysa benimle konuşma tarzından dolayı zaten kızı sevmiyo belli nasıl konuştu demez mi ?
Fazla mı ayrıntılı düşünüyorum
Evet hemde bu kız boşanmış ve bebeği var 6 aylık mı ne ..aaa ne kadar onursuz kızlar var yaaa
adam sevgilim var diyo hala not koyuyo ahlaksızlığa bakar mısın
haklısın takılmakta ama sevgilini takdir ettim çizgisini çekmiş daha ne yapsın adam yani
e yuh artık kadına bak ya resmen boşluğa düşmüş sevgiline tutunmaya çalışıyo. sevgilin amirlerine söylese durumu notları falan gösterse? iyi bi şey değil yani aynı yerde çalışmaları çünkü kadın çok takmış kafayı rahat durmazEvet hemde bu kız boşanmış ve bebeği var 6 aylık mı ne ..
Sevgilime not yazmış evime gel gibilerinden .
Ben zaten bunlara takıyorum bi de böyle konuşması üst üste geldi .
Özür diledim ama hala soğuk bakalım yarın nasıl olacak
Gerekli cevabı yazdı kadına ama anlamıyo bakalım zaten sevgilimin yeri değişiyo yükseliyo işinde ve farklı bi yere geçecek :)e yuh artık kadına bak ya resmen boşluğa düşmüş sevgiline tutunmaya çalışıyo. sevgilin amirlerine söylese durumu notları falan gösterse? iyi bi şey değil yani aynı yerde çalışmaları çünkü kadın çok takmış kafayı rahat durmaz
kız seninki de çok yakışıklı galiba herkes peşinde :dGerekli cevabı yazdı kadına ama anlamıyo bakalım zaten sevgilimin yeri değişiyo yükseliyo işinde ve farklı bi yere geçecek :)
Sevgilim öyle şikayet edecek durumu herkese anlatacak biri değil ki sorun yaşamak istemez .
Böyle kızlar çok gerçekten .
Sadece bu da değil geçende de kadının biri kız ayarlamaya çalışmış benimki sevgilim var diye fotoğrafımı göstermiş kadın bizim kızda çok güzel ama diyomuş . Kıza numarasını vermiş sevgilime msj atı kız ona da gerekli cevabı verdi tabi
ya canımaynen katılıyorum
nedir herkesin ortasında aşkım cicim beklentisi
uluorta yapılınca, sürekli ağızda olunca, çok antipatik geliyor bana
adamın söyleyeceği kelimeleri bile kendi kafanda uyarlıyosunBana 'sonra konusalım şuan anlamıyoruz birbirimizi' dese asla uzatmam ve kızmam
seven insan nerde olursa olsun düzgünce konuşur. kapat kapat demez.
Sevgilim vardiyalı çalışıyor . Önceden yazdım kaç gibi çıkarsın kaçta arayayım diye 20 dk sonra ara dedi . Tamam dedim . Aradım servisteymiş hala ama ne bi aşkım ne hayatım vs yok . Dişim ağrıyor demiş ama ben anlamadım baştan dişin mi ağrıyo işin mi var anlamadım dedim üç kere falan dişim ağrıyo demiş ama yemin ederim üç kere dediğini duymadım anlamıyorum ya dedim 'iki dk sonra ararsın neyse ya kapat kapat' dedi kapattı telefonu .
Aradm sonra inmiş servisten üç kere söyledim anlamıyosun beni bağırtıyosun serviste dedi bende gerçekten anlamadım niye tersler gibi söylüyosun orada onca insan var 'kapat ya kapat ' demek yerine 'hayatım sonra konuşsak şuan anlamıyoruz birbirimizi' deseydin ya dedim . Dişi ağrıyomuş konuşmaya hali yokmuş .
Az önce msjda dedim yirmilik diş mi diye 'bilmem kaçlık diş' diyo . Msjda da tartıştık biraz ben sadece daha yumuşak söylemesini tercih ettiğimi söyledim 'ben seni terslemedim ama hala uzatacaksan iyi geceler' yazdı .
Bilmiyorum belki küçük bi konu ama ben tersler gibi konuştuğunu hissettim
Haksız mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?