Beklentiye girmişsiniz. Genelde nasıl birşey ısmarlar mı? Tek taraflı vermek zor geliyorsa sizde hediye vermeyin.
Almayın sizde. Alıştırmışsınız. Çok mu zenginsiniz? İhtiyacı olanlara bağışlayın lütfen.Normalde yapmaz, ben yaparım tek taraflıda zor gelmezdi ama sadece doğum günüm için beklemiştim
Hatta bugün ona öylesine sebepsiz kendime alırken onada aldığım çanta için kuzeni çok beğenip sorunca vay be herkese öyle arkadaş lazım demiş kuzeni benim için
Bilmiyorum ya hiç anlam veremiyorum
HaklısınızAlmayın sizde. Alıştırmışsınız. Çok mu zenginsiniz? İhtiyacı olanlara bağışlayın lütfen.
Aslan burcu musunuz?Haklısınız
Sevdiklerimi mutlu etmek hediyeler vermek hep beni mutlu etti bugüne kadar ama ömrüm boyunca kimse benim onları düşündüğümün yarısı kadar düşünmedi beni
KoçAslan burcu musunuz?
Belki cimridir yani bu beklenti icinde olan insanlari anlamiyorum sen surekli aliyosun diye o sana almak zorunda degil ne kadar iyi olursaniz olun demekki okadar iyi degilmissiniz sizde bundan sonra almazsaniz olur biter iki lafinizdan biri ben ona alirim o bana almadi...Basit bir konu ama sizede sormak istiyorum fikrinizi almak istiyorum bu konuda. Arkadaşımı çok seviyorum böyle basit bir durum ona karşı hislerimi değiştirsin istemiyorum ama eskisi gibide hissedemiyorum. Sizce siz olsanız ne hissedersiniz ne yaparsınız?
Benim 15 gün önce doğum günüm vardı en yakın arkadaşım hediye almadı. Aslında çok basit ama çok kırıldım. Çünkü ben ona normal günde bile herzaman birşey alırım kendime alırken onada alırım içimden gelerek, aslında onlara karşılık hiç beklemedim ama doğum günümde küçük bi hediye bile almaması zoruma gitti. Hep sonra alır diye bekledim ama 15 gün içinde 4 defa görüştük bugün son beklentimde bitti. Mesele maddiyat değil. Ama lafını bile etmedi durumu var, daha bugün bana dün kendine aldıklarından alışverişinden bahsetti. Bu arada doğum günümüde hatırlamadı zaten ben akşam onu pasta yemeye davet ettim evime o geldiğinde hediyesiz geldim dedi unutmuşum doğum günün olduğunu dedi. Durum böyle işte arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz bu konuda sözde o da beni en yakın arkadaşı olarak görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?