- 1 Haziran 2019
- 294
- 123
- 103
- 24
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
Erkek arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 8. Ayımıza girdik tartışmalarımız oluyordu ama ne bilim bu ay daha çok arttı belki eften puften sebepler diyeceksiniz ya da hak vereceksiniz bilemiyorum. örnek verim mesela bugün görüntülü 14.00 dan 16.30 a kadar konuştuk. Ondan sonra 3 buçuk saat konuşmadık yazmadı aramadi ben de şakasına hani film izleyecektik benden habersiz izliyorsun dedim o da gülerek biraz kendi halimde takılayim nefes almama izin ver dedi gülerek zaten yan yana değiliz ki? Ki nefes almama izin ver nedir sanki yanındayım sürekli de Cok darliyorum sanki ilişkimiz onun için Zorlu bir görev gibi. Simdi bunu diyen evlenince ne der diye düşündüm belki de abarttım. Ama çok kırıldım aradı açmadım mesaj atmış nefes al biraz dedim. İş yerinde de bazen aramadigi oluyor çok işlerim var çok yoğunum diyor 2/3 saat sonra ariyor ya da mesaj atıyor. Haftasonu da 3/4 saat yazmadığı mesaj atmadığı oluyor (işi olmasa bile) arkadaslarima anlatıyorum çok saçma diyorlar biz erkek arkadaşlarımızla öyle saatlerce konusamadigimiz olmuyor diyorlar. Geçen gün de mesaiye kalma yoruluyorsun üzülüyorum dedim bir kaç kere. -tamam uzatma yeter paraya ihtiyacım var diye tersledi beni ( benim sehrime geliyor her ay o yuzden masraf yapıyor) hiç böyle yapmıyordu sonra özür diliyor ama iş işten geçmiş oluyor Uzak mesafe ilişkisi böyle midir? Ben yapamıyorum onu çok özlüyorum zaman geçtikçe özleme bağlı tartışmalarımız oluyor.