Kırıldım...

valla kızlar herşey bi tarafa bir erkeğin bu kadar meraklı olmasını ben çekemem. sonuçta kadının doğasında olann bişey buzemuszemus

Benim eşim de biliyor buraya takıldığımı.. Üye adımı sormadı bile.. Zaten onun yanındayke ngimem sitey.. ışyernden girerim, yada eşim seyahatte olduğunda.. Zaten çok az vakit geçiryoruz. Akşamı tamamıyla kocama ayırıyorum... Ama akşam sohbetlerimizde özellikle de bu hamilelik konusunda çok anlatım kendisine.. Birgün girip bakmış eylül anneleri topiğine.. Sen hangisisin burada bisürü eül anası var dyo..
Ben de dedim neyapcan m olduğumu, merak ettim dedi..
Dedim fazla merak kediyi öldürür (çok sevdiğim bir ingiliz atasözü.. Eşim ben nezaman ne neden nasıl diye sorsam bu atasözünü söyler baana) deyip göz kırptım...
Aradan birkaç gün geçti dedim ne yaptın hafiyeliğe çıktın mı kim olduğumu buldunmu?? Ammaaan kadınsal mevzular yok o test yapmış bunun göbeği çıkmış şunun çıkmamış, sıkıldım..
Dedi...
Merak etmez kocam benim, güvenir ters bişey olmadığını bilir...
Geçen hafif atıştık, kkdakilere şikayet ettinmi beni diyo... dedim olayı anlatsam sana değil bana yüklenirlerdi :))
Geçen gün de 3lü testi soruyo, ne zaman yaptırcaz, kkdakilerden yaptıran varmı her doktor yaptırtıormuymuş falan diye soruyo..
Canım koca yaa... yerim ben onu...

Sağlıcakla kucağına alırsın inş bebeğini.

Güven konusunda dediğim gibi bir sıkıntı yok. Hatta forumla ilgili hiçbirşey ilgisini çekmiyor, forumu merakta etmiyor. Onun merakı ben ne yazıyorum, ne tepki veriyorum. Şimdi diyeceksiniz ki birbirinizi tanımıyor musunuz?Tanımaktan öte, bu farklı bir haz ve merak heralde. Ama ne kadar merak ederse etsin, merakına bir yere kadar anlayış gösterebilirim yani. Her yazdığımı ben ona nasıl iletiyim, ne böyle bir imkanım var, ne de böyle bir zorunluluğum. Benimkinde de acaba benle ilgilide birşeyler yazıyor mu ,merakı olduğu kesin. Ayrıca dediğim gibi, benle ilgili herşeyi merak eder kendisi. Bu da ayrıca sıkıntı heralde. İnsana erkek yada bayan, nefes alacak aralıkta tanınmalı heralde.

Eşinizin yazdıklarınızı okumasını, takip etmesini istemiyorsanız kk forumun da bulunduğunuzu da bilmemeliydi.. İster istemez gözü üzerinizde olur.. Bu insani bir dürtü..
Sizinle ilgili olanları merak ettiğini biliyorsanız merakını dürtüklememelisiniz.. Size bağlı biraz yani..
Hem göreceği şekilde merak edeceği şeyler yazıp okuyup, sonra da bakınca neden baktı,neden merak etti..
Biraz ters gibi değil mi sizce de ..

Suça iştigal diyorsunuz kaydirigubbakcemile3

Malesef böyle bakamıyorum. Mesela şöyle düşünün eşiniz ya da herhangi başka biri günlük tuttuğunuzu biliyor, bunu da saklayacak haliniz yok ya. Bu onların sizden izinsiz günlüğünüzü okuma hakkı olduğunu gösterir mi? Bana göre saygısızlık.

Merak etmesini normal karşıladığımı zaten yazdım. Ve ben bu foruma girdiğimi normal olarak saklamadım, eğer saklasaydım, bu seferde niye saklıyorsunuz, saklanacak ne var derdiniz heralde. Bu da ona her yazdığımı okuma hakkı vermiyor ki, sadece merak etme, belki araştırma, bazı şeyleri okuma, hakkı verebilir sadece. Ama aylarca ne yazdı diye takip etmek, benim sınırlarımı zorluyor evet.

benim eşim bilgisayar özürlü benim foruma girdiğimi bilir ama hiç merak etmez zaten o evdeyken foruma girmem kullanıcı adımı şifremi bilmez işlerimi bitirince fırsat buldukça herkes yatınca vaktim oluyor o zamanları giriyorum eşim değilde çocuklarım bilir şifremi kullanıcı adımı ara sıra bahsederim eşime burdaki insanların yaşantılarından bende sıkıntılarımı unutuyorum burda benim iyi olduğumu görünce ses çıkarmaz zaten benim eşim bilgisayara hiç oturmaz sadece kitap araştırırken onuda benim yanımda bence siz bu duruma üzülmeyin eşiniz sizi çok seviyor bence bunun için sevinmelisiniz bende eşimin her şeyini merak ederim çünkü onu çok seviyorum

Elbette sizin izin vermediğiniz yaşam alanınıza dahil olmamalı eşiniz.. Saygısızlık olur bu , beraberinde güven sorunu doğurur.. Kızmakta haklısınız.
Ama ne yazıkki yaşam teorilerle işlemiyor.
Onun yaptığı, önce kendine sonra size olan yanlışı, fakat bilinen doğru sınırlarında yaşanmayabiliyor.. Pratikte bilinen ezberler bozulabiliyor..
Bilinen doğrularla engel koymak yerine, somut engeller daha sağlam olur kanısındayım.

Benim esim de bilir formu takip ettigimi,sifremi de bilir kullanici adimi da. Dediginiz gibi merak iste..
Sen istemedigin surece bunu yapmasi dogru degil ama sen bu kadar tepki verdikten sonra tekrar edecegini sanmiyorum.

seni çok iyi anlıyorum canım. mesajlarını denk geldikçe okuyan biriyim. çizgini,tarzını az çok biliyorum. eşin büyük bir yanlış yapmamış olsa da ben olsam ben de rahatsz olurirdum. senin de dedğin gibi güvenle alakalı değil bu. tamamen merak.. ve en çok da kendileri ile ilgili bir şey yazılmış mı diye merak ediyorlar..

benim erkek arkadasım da buraya girdiğimi biliyor ama nickimi ve şifremi bilmez. sormamıştır da ama neler yazıyorsun,ne yapıyorsun diye kurcalamışlığı var. bir iki kez bahsetmiştim olan bitenden .. özelden abla diye mesaj atan 30yasın üstünde bayanlar oldugunu söylemiştim. bu arada ben 24yasındyım. gülmüştük beraber ama arkasından neler yazyorsun da abla dediler diye ahiret soruları başlamıştı..

bu arada ben de sen gibiyim. bakılsın,girilsn istemem ama saklama,geçmişi silme gereği de duymam.. şu ana dek yakalamadım ama pcmi kullandığı oluyor,kesinlikle bakmamıştır diyemem. bakarsa ayıp eder ama yakalanırsa kırılırım bunu diyebilirim ancak.
bir de benim sinek bilgisayar mühendisi.. istese havada karada bakar eder zaten ama pcme casus program vs gibi şeyler kurulduğunu yakalarsam iş ayrılmaya kadar gider ki bunu yapmaz eminim ama belki seninki gibi geçmiş klasöründen yaramazlık yapmıştır en fazla..

benim eşimde bilir 4 senedir bu foruma takıldığımı yazıştığımı
bazen çat çat yazarken napıyosun hatun der sonra arkamdaki camdan yansır kknın sayfası gelmez yanıma saygı duıyar
benim eşim değil sülalesi meraklı birileri öğrenmiş üstüme geldiler geçende taviz vermedim burası benim özelim ve kimseyide ilgilendirmez

eşim üye olduğumu hatta nickimi ve şifremi bilir.yanında defalarca girdim kk ya kafasını kaldırıp bakmaz.arada kızar bıktım artık kapat şunu ya felan der.senin eşin meraklı erkeklerdenmiş demek.

Erkeklerin meraklı olması ve yazıları merak etmesi olağan, ama konu sahibesi eşinin dedektif gibi sezdirmeden bunu yapmasını garipsemiş anladığım kadarıyla.

valla benim nişanlım biliyor bu foruma girdiğimi ve öyle hiç meraklı bir inan değildir...çok yerinde davranır..benden çok emin ve benim nerelere girdiğimi bile sorduğumda hep girdiğim başlıkları söyledi..o kadar tanımışız o da beni bende onu...

Erkeklerin meraklı olması ve yazıları merak etmesi olağan, ama konu sahibesi eşinin dedektif gibi sezdirmeden bunu yapmasını garipsemiş anladığım kadarıyla.

Yok dedektiflik( acaba ne yapıyor, nerede vakit geçiriyor) değil aslında canım. Evet sezdirmeden yapması ve benim bunu kendi kendime yakalamam, canımı sıktı. Kendisi bana söylemedi, girdiğin forumu buldum, inceledim, yazılarının bazılarınıda okudum dese, analayacaktım. Ama girdiğini bilmiyordum ve üstüne basa basa bana özel de demiştim. Merak ister istemez eder insan, ben de olsam nerede bu kadar vakit geçiriyor diye merak eder bakardım. Ama bu nasıl bir mantık ki, her yazdığımdan,ne düşündüğümden, tepkimden bilgisi olması lazım. Bu kadarda merak olmaz. Benim sınırlarımı aşıyor.

Ayrıca kendimi kandırılmış ve salak yerine koyulmuş hissettim, görünce. Yoksa ,şimdi kendiside söylüyor, gel bak forumdayım, deseydi, bu kadar bozulmazdım. İşin içine birde, çok kızacağım diye yalan karışınca, iyice sinirlendim. Madem yakalandın, daha da uzatma. O kadar baktım, bu kadar baktım diye.

Neyse bundan sonra k harfiyle bile işi olmaz heraldekaydirigubbakcemile3

ya hu buda sorun edilir mi?

Kopyala yapıştır yapıyorum canım ;

Diğer bir konuda, evet siz dert olarak görmeyebilirsiniz. Ama buradaki hiç kimseye, '' seninki de dertmi '' diye tepki verilmesini yanlış buluyorum. Elbette Allah korusun ne dertler okuyoruz, inanın ben de okuyorum, Allah göstermesin. Ama dert derttir. Ayrıca ben bu konuyu, yazdığım gibi, çok büyük bir derdim var diye açmadım. Fikir almak istedim ve gerçektende rahatladım. Teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.

Ayrıca dikkatinizi çeker ise, konu, kırıldım, başlığı ile açılmış, bu dertten ölüyorum diye açılmamış. Demek ki ben de olağanüstü bir dert olarak görmemişim. Hem de size göre dert olmayan bana göre dert olabilir. Ben arkamı döndüğümde, acaba eşim ne yapıyor diye düşünmek istemem ve en ufak soru işaretiyle de yaşamak istemem. Aynı şekilde eşimde benimle ilgili bunu yaşasın istemem. Bakış açısına göre dertte olabiliyor yani.

Ve keşke diyorum ki yorum yaparken biraz da okuyarak yapsak, sadece yorum yapalım diye yapmasak. Yok ya ne okuyacağım, zahmet edemem diyecekseniz, keşke yorum yapma zahmetinde de bulunmasak.

Son düzenleme:
Evet esim bilir ,niye erkekler klubu yok diye de soylenir .Benim ismimi sifremi de bilir . Birlikte okudugumuz da olmustur .Ama yanlizken acip bakmaz

meraktan iste onuda anliyorum
ama sizide anliyorum sonucta sadece kadinlar var burda
bende istemezdim sanirim yerinizde olsaydim
ama güvenmediginden degildirde merakindandir diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…