- Konu Sahibi Tiryandafila
-
Benim eşim de biliyor buraya takıldığımı.. Üye adımı sormadı bile.. Zaten onun yanındayke ngimem sitey.. İşyernden girerim, yada eşim seyahatte olduğunda.. Zaten çok az vakit geçiryoruz. Akşamı tamamıyla kocama ayırıyorum... Ama akşam sohbetlerimizde özellikle de bu hamilelik konusunda çok anlatım kendisine.. Birgün girip bakmış eylül anneleri topiğine.. Sen hangisisin burada bisürü eül anası var dyo..
Ben de dedim neyapcan m olduğumu, merak ettim dedi..
Dedim fazla merak kediyi öldürür (çok sevdiğim bir ingiliz atasözü.. Eşim ben nezaman ne neden nasıl diye sorsam bu atasözünü söyler baana) deyip göz kırptım...
Aradan birkaç gün geçti dedim ne yaptın hafiyeliğe çıktın mı kim olduğumu buldunmu?? Ammaaan kadınsal mevzular yok o test yapmış bunun göbeği çıkmış şunun çıkmamış, sıkıldım..
Dedi...
Merak etmez kocam benim, güvenir ters bişey olmadığını bilir...Geçen hafif atıştık, kkdakilere şikayet ettinmi beni diyo... dedim olayı anlatsam sana değil bana yüklenirlerdi :))
Geçen gün de 3lü testi soruyo, ne zaman yaptırcaz, kkdakilerden yaptıran varmı her doktor yaptırtıormuymuş falan diye soruyo..
Canım koca yaa... yerim ben onu...
Eşinizin yazdıklarınızı okumasını, takip etmesini istemiyorsanız kk forumun da bulunduğunuzu da bilmemeliydi.. İster istemez gözü üzerinizde olur.. Bu insani bir dürtü..
Sizinle ilgili olanları merak ettiğini biliyorsanız merakını dürtüklememelisiniz.. Size bağlı biraz yani..
Hem göreceği şekilde merak edeceği şeyler yazıp okuyup, sonra da bakınca neden baktı,neden merak etti..
Biraz ters gibi değil mi sizce de ..
Suça iştigal diyorsunuz kaydirigubbakcemile3
Malesef böyle bakamıyorum. Mesela şöyle düşünün eşiniz ya da herhangi başka biri günlük tuttuğunuzu biliyor, bunu da saklayacak haliniz yok ya. Bu onların sizden izinsiz günlüğünüzü okuma hakkı olduğunu gösterir mi? Bana göre saygısızlık.
Merak etmesini normal karşıladığımı zaten yazdım. Ve ben bu foruma girdiğimi normal olarak saklamadım, eğer saklasaydım, bu seferde niye saklıyorsunuz, saklanacak ne var derdiniz heralde. Bu da ona her yazdığımı okuma hakkı vermiyor ki, sadece merak etme, belki araştırma, bazı şeyleri okuma, hakkı verebilir sadece. Ama aylarca ne yazdı diye takip etmek, benim sınırlarımı zorluyor evet.
Erkeklerin meraklı olması ve yazıları merak etmesi olağan, ama konu sahibesi eşinin dedektif gibi sezdirmeden bunu yapmasını garipsemiş anladığım kadarıyla.
ya hu buda sorun edilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?