Kırıldım...

güzelim sende buraya konu açıyosan her türlü yorumada açık olucaksın..herkes seninle hem fikir olmak zorunda değilki......

Benim erkek arkadaşım bilmiyor ama derdim var kısmındaki bazı şeylerden bahsetmiştim o da sen 'Kadın dergileri mi okuyorsun nereden çıkıyor böyle abuk şeyler kafandan?' demişti.
naniknanik
Bu forumda yazdıklarımı görmesini istemem...
Gerek yok bence, o bana her muhabbetini anlatmıyor sonuçta.
Birbirimiz dışında da özel hayatımız olmalı diye düşünüyorum...

farketmezz...
bilede bilir bilmeyede bilir..
ama kırk yıl kalsa girip bakacağını düşünmem..

bırak eşimin bilmesini tüm aile biliyor nerdeyse buraya üye olduğumu kaydirigubbakcemile3 sonuçta sakıncalı birşey yok kadın kadına muhabbet.bence abartmayın özrünüde dilemiş gerisini unutun gitsin ağzınızın tadını bozacak bişey değil bana göre :1hug:

benim eşim de bilir.
hatta bazen bana ilginç ya da tuhaf gelen konuları ona da anlatırım
yanında da girerim.
şifremi bilmese de kullanıcı adımı bilir
zaten "beni hatırla" kısmı işaretli olduğu için otomatik bağlanır.
"siteni çökerticem" ya da "kulüp bebeği" diye sık sık takılır
ama açıp da ne yazdığıma baktığını sanmıyorum
uğraşmaz öyle şeylerle
hoş baksa da rahatsız olacağım bir şey yok zaten.

bence kocan sana güvenmiyor bukadar basit...neden devamlı merak etsinki...belkide onun güvenini sarsacak sitelere falan girdiğini görmüştür...ilginçsiniz doğrusu...

güzelim sende buraya konu açıyosan her türlü yorumada açık olucaksın..herkes seninle hem fikir olmak zorunda değilki......

Evet haklısınız. Ama önce arkadaşın konuyla ilgili bir yorum yapmış olması lazım. Ben ortada bir yorum göremediğim için, beğenip beğenmeme gibi bir lüksümde olmadı. Sadece aaa bu da dert mi, ne gereği var böyle bir konuya, gibi buda dert mi ,yazarsa, bana göre yorum yapmış değil. O yüzden hem fikir olacak ya da olmayacak bir konu yok ortada.

bence kocan sana güvenmiyor bukadar basit...neden devamlı merak etsinki...belkide onun güvenini sarsacak sitelere falan girdiğini görmüştür...ilginçsiniz doğrusu...

Ben de senin yaptığın gibi sana cevap vermiyorum diyip veriyim bari, bana zahmet olmasınkaydirigubbakcemile3 Evet değişik ve ilginç bir fikir, olabilir neden olmasın. Biz senin gibi bu sitelere girilmesini normal görmediğimiz için, ben ve eşim için sıkıntı olmuş olabilir, haklısın ne diyim.

eşiniz sizden özür dilemiş işte.ne güzel özür dileyen bir eşiniz var.çoğu insan bunu da yapmaz.
ama hiç düşündünüz mü bilmiyorum.biz önemsiz şeyleri sorun edince elimize hiç bi şey geçmiyo ki.beynimizi üzdüğümüz için yazık etmiş oluyoruz.
o yüzden ben bi şeye üzüleceğim zaman sahip olduğum şeylere bakıyorum.
sonra da şükrediyorum.
"annem babam hayatta ya bu da böyle olsun napalım Allah daha büyük dert vermesin hastalık vermesin" diyorum.
zaten öyle demezsek bu hayat yaşanmaz hale gelir.

son olarak
tamam eşinizin yaptığı yanlış.
ama eğer siz kendi dürüstlüğünüzden eminseniz
eşim ne yapıyor diye düşünmenize ve aklınızda soru işareti olmasına gerek yok.

Son düzenleme:
konu çok normal de yorumlara bittim.. herneyse.. :umursamaz:

canım, eşim bilir bu siteye girdiğimi. kullanıcı adımı bilmez, merak da etmez. ama bazen değişik konular olduğunda söylüyorum, ilgisini çekiyor kaydirigubbakcemile3

bence hiç problem etme, şöyle düşün: demek ki senin yorumlarını beğenmiş, bugüne kadar sesi çıkmamış. alttan alttan desteklemiş demek ki akannehir

madem bu sitelere girmek zararlı neden sen hala girip konu açıyorsun..bak eşinde istemiyormuş...ikinizde ilginçsiniz valla...ne diyebilirizki....kk da erkek üye alınmıyorki..belkide eşin senin farklı sitelerde malum üyeliklerini görmüştr...

benim sevgılım ya da eşim bi forumda bir şeyler yazıyor olsa ben de girer bakardım ama bu onu dedektif gibi takip etmek için değil. sadece aklından neler geçiyor bana yansıtmadığı sorunları var mı diye..
eşinize belirtmişsiniz özel kalmasını istediğinizi. ama insan meraklı bir varlık sonuçta, merakına engel olamamış olabilir. ben özür dilediyse çok sorun yapmazdım...

Yok canım, ben bu forumdan bahsetmedim, hani senin eşininde, kendininde normal gördüğün , hatta beraber oturup izlediğiniz ,ayıp sitelerden bahsetmiştim. Eşimin istemediğini nerden çıkardın ki. Erkek üye alınıp alınmadığından pek emin değilim ben, zira senden şüpheleniyorum.

bende senden şüpheleniyorum...başka bir sitenin üyesi olupta buradaki üyeleri huzursuz eteye çalışan biri olabilirsin bence...zaten yorumların hep proveke edici şekilde yıkıcı...ama yakında foyan çıkar ortaya.....

ışte bu yorum. Buna diyecek birşey yok. Dertleri de, küçük dert, büyük dert diye ayırabiliriz sonuçta değil mi? Bu da dert mi derseniz ki, ben bunu sadece kendim için düşünmüyorum, kimsenin derdi küçümsenmemeli burada bence, yorum yapmış olmazsınız ve küçümsemiş olursunuz.

Ben de buradaki dertleri okuyorum, neyin ne kadar dert olduğunu, ne kadar şükredeceğimi biliyorum tabi ki. Ben de insanım, başımdan ne dertler geçti kimbilebilir. Bu durumda kayıplarımında hesabını yapıyorum elbette.

Konu açılmışsa ve dert olarak görmemişseniz, yorum yazmama hakkınız elbette var. Ben de çıkıp bana niye yorum yapmıyorsun diye kızmadım ki.

Dert var , dertçik var. O zaman dertçik, diye bir bölüm açılsa iyi olacak. Rahatlamak ve fikir almak adına açılmış bir konuydu, şükür fikir alıp rahatladımda. Yoksa bana ,ahh vahh zavallı ,ne büyük derdin varmış demeniz için tabi ki açmadım konuyu.

Teşekkür ederim. Tabi ki sahip olduklarıma da bakmam lazım ve bakıyorumda, kayıpları olmuş biri olarak. Bu arada senin sahip olduğum ve şükrediyorum dediğin şeyleri, ben çoktan kaybettim.

Son düzenleme:

Oyyy dertsiz başımkaydirigubbakcemile3 Al başına dert. Ama bu dertçik olsa gerek.

Son düzenleme:
eşimde çok merak ediyo burayı :) ben erkekler kulübüne üye olsam içini dışını didiklersin ama diyo ki haklı :)biz yanlış bişey yapmadığımızı biliyoruz ama onların yerine koyduğumda ben bin kere bakmıştım nasıl site diye ? ne yazıyoki diye? o yüzden kızma bence gayet normal kendini onun yerine koy ozaman anlarsın eminim ağzınızın tadinı bozmayın boşuna ....
buradaki üzücü olaylara çok üzülüyorum bazen abartıyorum kafa yoruyorum falan eşim buna çok kızıyo bukadar kaptırma kendini diye hatta yasaklıcam sana dert sahibi olcaksın diyo çoğu zamanda haklı oluyo elimden bişeyde gelmiyo sonuçta hemde onun kafasını şişiriyorum :S

bilgisayarımda sık kullanılanlarda forum ayrıca direk çarpıdan kapattığım için sık kullanılanlardan tıklandığı anda açılır şifre falan sormadan yani eşim hep bilir buraya takıldığımı ahhh kadınlar der hatta bazen işiyle ilgili bir bölüm var orda kızların sorularına bile alıp cevap yazar ben istedim mi,hiç saklamam yani,arada soarar ne yazıyon diye ama bende söylerim okuduklarımı paylaşırım,ressimleri gösteririm,foruma takılmamaı gayet normal bi durum olarak bakar.benim bilgisayarım ayrıdır onun ki ayrı hiç bizaman açmaz bakmaz benimkine sadece face de profilde ortak resmimiz olsun ister okadar

Hiç hoş olmayan ikili atışmalar devam etmesin lütfen...
Konuyu değil üyeleri hedef alarak adeta savaş taraflarını oluşturma gayelerimizden vazgeçelim.

anneniz ve babanız hayatta değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…