- Konu Sahibi Tiryandafila
-
Kopyala yapıştır yapıyorum canım ;
Diğer bir konuda, evet siz dert olarak görmeyebilirsiniz. Ama buradaki hiç kimseye, '' seninki de dertmi '' diye tepki verilmesini yanlış buluyorum. Elbette Allah korusun ne dertler okuyoruz, inanın ben de okuyorum, Allah göstermesin. Ama dert derttir. Ayrıca ben bu konuyu, yazdığım gibi, çok büyük bir derdim var diye açmadım. Fikir almak istedim ve gerçektende rahatladım. Teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.
Ayrıca dikkatinizi çeker ise, konu, kırıldım, başlığı ile açılmış, bu dertten ölüyorum diye açılmamış. Demek ki ben de olağanüstü bir dert olarak görmemişim. Hem de size göre dert olmayan bana göre dert olabilir. Ben arkamı döndüğümde, acaba eşim ne yapıyor diye düşünmek istemem ve en ufak soru işaretiyle de yaşamak istemem. Aynı şekilde eşimde benimle ilgili bunu yaşasın istemem. Bakış açısına göre dertte olabiliyor yani.
Ve keşke diyorum ki yorum yaparken biraz da okuyarak yapsak, sadece yorum yapalım diye yapmasak. Yok ya ne okuyacağım, zahmet edemem diyecekseniz, keşke yorum yapma zahmetinde de bulunmasak.
güzelim sende buraya konu açıyosan her türlü yorumada açık olucaksın..herkes seninle hem fikir olmak zorunda değilki......
bence kocan sana güvenmiyor bukadar basit...neden devamlı merak etsinki...belkide onun güvenini sarsacak sitelere falan girdiğini görmüştür...ilginçsiniz doğrusu...
Kopyala yapıştır yapıyorum canım ;
Diğer bir konuda, evet siz dert olarak görmeyebilirsiniz. Ama buradaki hiç kimseye, '' seninki de dertmi '' diye tepki verilmesini yanlış buluyorum. Elbette Allah korusun ne dertler okuyoruz, inanın ben de okuyorum, Allah göstermesin. Ama dert derttir. Ayrıca ben bu konuyu, yazdığım gibi, çok büyük bir derdim var diye açmadım. Fikir almak istedim ve gerçektende rahatladım. Teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.
Ayrıca dikkatinizi çeker ise, konu, kırıldım, başlığı ile açılmış, bu dertten ölüyorum diye açılmamış. Demek ki ben de olağanüstü bir dert olarak görmemişim. Hem de size göre dert olmayan bana göre dert olabilir. Ben arkamı döndüğümde, acaba eşim ne yapıyor diye düşünmek istemem ve en ufak soru işaretiyle de yaşamak istemem. Aynı şekilde eşimde benimle ilgili bunu yaşasın istemem. Bakış açısına göre dertte olabiliyor yani.
Ve keşke diyorum ki yorum yaparken biraz da okuyarak yapsak, sadece yorum yapalım diye yapmasak. Yok ya ne okuyacağım, zahmet edemem diyecekseniz, keşke yorum yapma zahmetinde de bulunmasak.
Ben de senin yaptığın gibi sana cevap vermiyorum diyip veriyim bari, bana zahmet olmasınkaydirigubbakcemile3 Evet değişik ve ilginç bir fikir, olabilir neden olmasın. Biz senin gibi bu sitelere girilmesini normal görmediğimiz için, ben ve eşim için sıkıntı olmuş olabilir, haklısın ne diyim.
madem bu sitelere girmek zararlı neden sen hala girip konu açıyorsun..bak eşinde istemiyormuş...ikinizde ilginçsiniz valla...ne diyebilirizki....kk da erkek üye alınmıyorki..belkide eşin senin farklı sitelerde malum üyeliklerini görmüştr...
eşiniz sizden özür dilemiş işte.ne güzel özür dileyen bir eşiniz var.çoğu insan bunu da yapmaz.
ama hiç düşündünüz mü bilmiyorum.biz önemsiz şeyleri sorun edince elimize hiç bi şey geçmiyo ki.beynimizi üzdüğümüz için yazık etmiş oluyoruz.
o yüzden ben bi şeye üzüleceğim zaman sahip olduğum şeylere bakıyorum.
sonra da şükrediyorum.
"annem babam hayatta ya bu da böyle olsun napalım Allah daha büyük dert vermesin hastalık vermesin" diyorum.
zaten öyle demezsek bu hayat yaşanmaz hale gelir.
son olarak
tamam eşinizin yaptığı yanlış.
ama eğer siz kendi dürüstlüğünüzden eminseniz
eşim ne yapıyor diye düşünmenize ve aklınızda soru işareti olmasına gerek yok.
bende senden şüpheleniyorum...başka bir sitenin üyesi olupta buradaki üyeleri huzursuz eteye çalışan biri olabilirsin bence...zaten yorumların hep proveke edici şekilde yıkıcı...ama yakında foyan çıkar ortaya.....
İşte bu yorum. Buna diyecek birşey yok. Dertleri de, küçük dert, büyük dert diye ayırabiliriz sonuçta değil mi? Bu da dert mi derseniz ki, ben bunu sadece kendim için düşünmüyorum, kimsenin derdi küçümsenmemeli burada bence, yorum yapmış olmazsınız ve küçümsemiş olursunuz.
Ben de buradaki dertleri okuyorum, neyin ne kadar dert olduğunu, ne kadar şükredeceğimi biliyorum tabi ki. Ben de insanım, başımdan ne dertler geçti kimbilebilir. Bu durumda kayıplarımında hesabını yapıyorum elbette.
Konu açılmışsa ve dert olarak görmemişseniz, yorum yazmama hakkınız elbette var. Ben de çıkıp bana niye yorum yapmıyorsun diye kızmadım ki.
Dert var , dertçik var. O zaman dertçik, diye bir bölüm açılsa iyi olacak. Rahatlamak ve fikir almak adına açılmış bir konuydu, şükür fikir alıp rahatladımda. Yoksa bana ,ahh vahh zavallı ,ne büyük derdin varmış demeniz için tabi ki açmadım konuyu.
Teşekkür ederim. Tabi ki sahip olduklarıma da bakmam lazım ve bakıyorumda, kayıpları olmuş biri olarak. Bu arada senin sahip olduğum ve şükrediyorum dediğin şeyleri, ben çoktan kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?