Eşim benim bu foruma ,daha doğrusu forumun adresini bilmese de böyle bir siteye üye olduğumu biliyor. Kendisi normalde de biraz meraklı biridir, ama konu ben olunca daha da meraklı oluyor. Bazen şuan ne düşünüyorsun merak ediyoruma kadar geliyor konu yani. Forumun içeriğini de sırf merak ettiği için ve yaptığım, ilgilendiğim hiçbirşeyi saklama gereğide duymadığım için az çok anlatmıştım. Ve onun yanında girdiğim zamanlarda ne yazıyorsun, yorumlarını merak ediyorum dediği zamanlarda olmuştur. Ama benim bu konuda ki tavrım, sonuçta burası bana özel biryer gözüyle bakıyorum, her yazdığım ya da düşündüğüm şeyi ona söyleme gereği hissetmedim. Ve bunu her zaman ona da söyledim, sonuçta kadınlara ait bir site, kadınsal şeyler işte ve her yazdığımı sana söyleyemem, bana özel kalsın bazı şeyler dediğim oldu. Bana göre eş olmak, eşlerin her yaptığını bilmek anlamına gelmiyor , hele de böyle bir konuda. Sonuçta ben buraya her yazdığımı ona söylemek zorunda değilim ki, böyle bir sorumluluğumda yok.
Dün akşamsa şöyle birşey oldu.
Akşam işten geldi, ben de mutfakta yemek hazırlıyordum. Sonra oda bilgisayar başına geçmişti. Bir ara masaya birşey bırakmaya geldim ve ekranı gördüm, hemen kapamasına rağmen. Foruma bakıyordu ve forumun adresini ve ismini bilmiyordu. Ben bilgisayar konusunda çokta ayrıntı bilmem. Ayrıca bana özel kalmasını tercih etsemde ,saklama ve silme gereği hissetmedim. Bilgisayarın benim çokta farketmediğim biryerinde geçmiş diye bir bölüm varmış. Beyefendi oradan sadece sayfa sayfa görebiliyormuş. Ben o arada forum sayfasını görünce şok oldum. Hiçbirşey demeden mutfağa döndüm ama zoruma gitti, astım suratımı. Sonra geldi mutfağa, hiçbirşey konuşmadım. Ne oldu filan dedi, birşey demedim. Ben birşey demeden , o konuyu anladı tabi , başladı özür dilemeye. Sonra yok 2 gündür farkettim ve merak ettim baktım dedi. Ben ısrarla 2 gündür değildir bu eminim diye ısrar ettikçe, bu süre 1 haftaya çıktı ve yine ısrar ettikçe 1 aya çıktı, 1 ayda anlaştık sonundakaydirigubbakcemile3İşte benimle ilgili herşeyi çok merak ettiğini, ne yazdığımı çok merak ettiğini, sürekli bakmadığını ( ki zaten çalışıyor, çokta vakti olmuyor akşamlarıda), pişman olduğunu, hatalı olduğunu ,gibi gibi büssürü açıklama.
Benimse , bunu arkamdan gizli gizli yapması ( şunuda söyleyeyim, açıkta yapsa tabi ki kızacaktım, bunu da biliyor) ve ortaya çıktığında o kadar baktım , bu kadar baktım diye yalan söylemesi, çok sinirlendirdi beni. Gereken tepkiyi yeterince verdim. Birdaha olmayacağına söz verdi ki, zaten benim birdaha olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok, yapmayacağım dediği hiçbirşeyi birdaha tekrarlamamıştır şimdiye kadar. Ama yalan söylemesi ve benim ısrarla bana özel kalsın dediğim bir konuya böyle dahil olması çok kırdı beni.
Şunu da güven problemi var demek ki diyecek arkadaşlara not düşmek isterim ki, onun foruma bakma amacı, acaba ne yapıyor, nerelerde geziyor değil buna eminim. Dediğim gibi normalde de benimle ilgili herşeyi merak eder. Tabi ben yaptığına yine hak vermiyorum. Ortada bir güvensizlik varsa, bu artık benim açımdan geçerli. Benim güvenim sarsıldı neredeyse.
Allaha şükür bana çok değer verir, üzülmeyeyim diye de her zaman elinden geleni yapar, bu konuda da dün akşamdan beri, nasıl özür dileyeceğini şaşırdı ve çokta haklı olduğumu ısrarla söyledi. Ama benim kırgınlığım geçmiyor birtürlü.
Sizin eşiniz foruma girdiğinizi bilir mi ,merak eder mi, bilmek ister mi ne yazdığınızı?