Kırıldım...

Tiryandafila

Çok ŞÜKÜR.
Pro Üye
6 Aralık 2009
6.208
2.869
723
Eşim benim bu foruma ,daha doğrusu forumun adresini bilmese de böyle bir siteye üye olduğumu biliyor. Kendisi normalde de biraz meraklı biridir, ama konu ben olunca daha da meraklı oluyor. Bazen şuan ne düşünüyorsun merak ediyoruma kadar geliyor konu yani. Forumun içeriğini de sırf merak ettiği için ve yaptığım, ilgilendiğim hiçbirşeyi saklama gereğide duymadığım için az çok anlatmıştım. Ve onun yanında girdiğim zamanlarda ne yazıyorsun, yorumlarını merak ediyorum dediği zamanlarda olmuştur. Ama benim bu konuda ki tavrım, sonuçta burası bana özel biryer gözüyle bakıyorum, her yazdığım ya da düşündüğüm şeyi ona söyleme gereği hissetmedim. Ve bunu her zaman ona da söyledim, sonuçta kadınlara ait bir site, kadınsal şeyler işte ve her yazdığımı sana söyleyemem, bana özel kalsın bazı şeyler dediğim oldu. Bana göre eş olmak, eşlerin her yaptığını bilmek anlamına gelmiyor , hele de böyle bir konuda. Sonuçta ben buraya her yazdığımı ona söylemek zorunda değilim ki, böyle bir sorumluluğumda yok.

Dün akşamsa şöyle birşey oldu.

Akşam işten geldi, ben de mutfakta yemek hazırlıyordum. Sonra oda bilgisayar başına geçmişti. Bir ara masaya birşey bırakmaya geldim ve ekranı gördüm, hemen kapamasına rağmen. Foruma bakıyordu ve forumun adresini ve ismini bilmiyordu. Ben bilgisayar konusunda çokta ayrıntı bilmem. Ayrıca bana özel kalmasını tercih etsemde ,saklama ve silme gereği hissetmedim. Bilgisayarın benim çokta farketmediğim biryerinde geçmiş diye bir bölüm varmış. Beyefendi oradan sadece sayfa sayfa görebiliyormuş. Ben o arada forum sayfasını görünce şok oldum. Hiçbirşey demeden mutfağa döndüm ama zoruma gitti, astım suratımı. Sonra geldi mutfağa, hiçbirşey konuşmadım. Ne oldu filan dedi, birşey demedim. Ben birşey demeden , o konuyu anladı tabi , başladı özür dilemeye. Sonra yok 2 gündür farkettim ve merak ettim baktım dedi. Ben ısrarla 2 gündür değildir bu eminim diye ısrar ettikçe, bu süre 1 haftaya çıktı ve yine ısrar ettikçe 1 aya çıktı, 1 ayda anlaştık sonundakaydirigubbakcemile3İşte benimle ilgili herşeyi çok merak ettiğini, ne yazdığımı çok merak ettiğini, sürekli bakmadığını ( ki zaten çalışıyor, çokta vakti olmuyor akşamlarıda), pişman olduğunu, hatalı olduğunu ,gibi gibi büssürü açıklama.

Benimse , bunu arkamdan gizli gizli yapması ( şunuda söyleyeyim, açıkta yapsa tabi ki kızacaktım, bunu da biliyor) ve ortaya çıktığında o kadar baktım , bu kadar baktım diye yalan söylemesi, çok sinirlendirdi beni. Gereken tepkiyi yeterince verdim. Birdaha olmayacağına söz verdi ki, zaten benim birdaha olmasıyla ilgili bir sıkıntım yok, yapmayacağım dediği hiçbirşeyi birdaha tekrarlamamıştır şimdiye kadar. Ama yalan söylemesi ve benim ısrarla bana özel kalsın dediğim bir konuya böyle dahil olması çok kırdı beni.

Şunu da güven problemi var demek ki diyecek arkadaşlara not düşmek isterim ki, onun foruma bakma amacı, acaba ne yapıyor, nerelerde geziyor değil buna eminim. Dediğim gibi normalde de benimle ilgili herşeyi merak eder. Tabi ben yaptığına yine hak vermiyorum. Ortada bir güvensizlik varsa, bu artık benim açımdan geçerli. Benim güvenim sarsıldı neredeyse.

Allaha şükür bana çok değer verir, üzülmeyeyim diye de her zaman elinden geleni yapar, bu konuda da dün akşamdan beri, nasıl özür dileyeceğini şaşırdı ve çokta haklı olduğumu ısrarla söyledi. Ama benim kırgınlığım geçmiyor birtürlü.

Sizin eşiniz foruma girdiğinizi bilir mi ,merak eder mi, bilmek ister mi ne yazdığınızı?

Kadınlar Kulubü'nü çok seviyorum ben..
Evliyken daha sık girerdim..
O zamanlar daha çok boş vaktim mi oluyordu ne?kaydirigubbakcemile3
Kocam da bilirdi,o da severdi burayı.. Ben seviyorum diye sadece..
Ben hiç rahatsızlık duymadım,şifremi de bilirdi,kullanıcı adımı da..hihoyyyt

Kırılcak yada kızıcak bir şey yok bunda abartıyorsunuz.
Girdiğiniz bi site olduğunu bilebilir ama neresi olduğunu bilmediği için merak etmesi doğal gibi geliyor bana...
Kim olsa merak eder..

Kesinlikle insan merak edebilir, buraya kadar kızmıyorum zaten. ıyi tamam merak ettin belki haklısında, hatta araştırdın buldun, baktın, nasıl biryer, için rahatladı. Ama bu merakın sonu yok ki. Benim devamlı ne yazdığımı bilmesi mi gerekiyor yani. Birkaç kere baktın, aylarca niye bakıyorsun. O zaman üye ol, öyle takıl banane kaydirigubbakcemile3 Şöyle hissediyorum ne biliyim, hani insanın günlüğü vardır, eşi de olsa okumasını istemez, sanki izinsiz okunmuş gibi. Tamam bu kadar gizlemekle ben onu bu yola teşvik etmiş olabilirim ,kabul ediyorum. ıyi de bakacağın kadar bakmışsın, hala niye devam ediyorsun.

Son düzenleme:
Benim bu forumun daha sıkı takipçisi ve hattâ üyesi olmam vajinismus olduğumu fark etmemle başladı. "www.kadinlarkulubu.com" olarak bilmese de bilirdi bir kadın forumuna takıldığımı erkek arkadaşım. "Kızlar şöyle denemiş işe yaramış, bir arkadaş daha yendi" diye söz ettiğim olmuştur. Sonra bi de "Bir Derdim Var" kısmına sardım ben tabi. ılk zamanlar orada okuduğum çoğu şey beni şaşırtırdı [artık her şeye alıştım, insanlar beni şaşırtamıyor, forumun o kısmından mezun olabilirim], çok uç olanları paylaşırdım bazen inanabiliyor musun böyle böyle insanlar varmış ya diye. O da zaten böyle dedikodumsu muhabbetleri hiç sevmez, ilk zamanlar üstünkörü katılırdı, sonra bunlarla kafamı fazla meşgul ettiğimi söyledi, ki haklıydı :hulya:

Ama aramızda bundan fazla lafı geçmemiştir. Onun bilgisayarından da çok girdim siteye, muhtemelen biliyordur adresi, e istese nickimi teşhis etmek de onun için çocuk oyuncağı, hattâ belki oturumum açıktır orada. Ama bu hatun muhabbetleri onun ilgisini çekecek son şey bile değildir. Baksaydı da benim son yazılarımla kafa bulup bunun esprisini yapardı laf arasında diye düşünüyorum, ama bilemem de...

Bunlar sorun değil elbette ama hafiyecilik yapsa, çaktırmadan yazdıklarımı deşse ve ben bunu sonradan öğrensem açıkçası ben de şaşırır ve de incinirdim ablacım. Sanki ondan sakladıklarım varmış da bu yolla öğrenmeye çalışıyormuş gibi hissederdim.

Merak işte..Aslında eşini anlıyorum..Bende eşimin üye olduğu forumları kurcalıyorum:) Ne yorum yapmış,neler konuşmuş merak ediyorum..Güvensizlikten değil..Bunu söylüyorumda ona..Eşine yasak koyunca daha da cazip gelmiş belli ki..Çok kırılma,güveninde sarsılmasın..Bak özür de dilemiş..Unut gitsin;)

ben şahsen hiç bahsetmiorum eşime buraya girdiğimden;
yoksa dediğin gibi o da güvensizlikten değil ama burda yazdığım şeyleri merak edip girecektir eminim ki...
izin verirsem açık vermezsem gizli...
o yüzden hiç bahsetmiorum
zemuszemus

senin eşinin merak etmesine de şaşırmadım ben olsam onun yerinde bende merak ederim, bende bakmak isterim sonuçta...

eşim buraya üye olduğumu biliyor ama adresini şifremi nikimi falan bilmez hiç sormaz merak da etmez
genel anlamda meraklı bir insan değildir.
belli ki senin eşin meraklı biri kızacağını bildiği içinde senin önünde siteye girmemiş senden gizli yapmış.
bence çok da kızılacak bir durum değil ama 1 ay boyunca takip etmeside ilginç
yinede büyütme canım nede olsa bir daha olmayacağına dair söz vermişyerimseniben

merak edebılır bunu , benım esımde sorar, ısmın ne der, hatta arada ne yazdın bıle der. bunlar cokta kırılacak bırsey degıl bence.

benim nişanlımda biliyor burada vakit geçirdiğimi. ortak mail adresimizle üyeyim zaten. bugüne kadar bir kez baktığını biliyorum, onda da kendiyle ilgili olumsuz şikayet vs olmadığını görünce içi iyice rahat etmiş :) genelde yaşanan problemleri bak böyle böyle bişeyler oluyormuş diye anlattığım için merak etti herhalde kendimize ait sorunları yazıyor muyum diye :))

Ayy konda açtımı acaba belkim kandırıyo bizi sizin kocalar olabilirmi:))))))))))))

kaydirigubbakcemile3 Bir de işin o tarafı var dimi, gel de kendini ispatla şimdi. Yok o kadarını bilmiyor.

Erkek sinek girmesi yasak ama özür dilerim valla, benim sinek gezinmiş biraz. Ama foruma giriş yapmadan, onun forumla işi yok, benim yazdıklarımla işi var.

ben de istemezdim burda yazdığım her cümlenin bilinmesini... benim yakın arkadaşlarım da burda vakit geçirdiğimi; benim için özel olduğunu; hatta çok güzel arkadaşlar edindiğimi biliyor ama hiçbirine nickimi bile söylemedim... hoş benden başka ilgilenen arkadaşım da olmadı zaten niyeyse kaydirigubbakcemile3

ama sevgilim ya da kocamın bilmesini de kesinlikle istemezdim...

bunda kızacak surat asıcak ne var anlamıyorum...
bu foruma arkadaşlarımızın yazdığı sıkıntıları dertleri okumuyosunuz galiba....
böyle ufak tefek şeylerden birbirinize surat asıp boşyere kalp kırmayın...
keşke benimde kocamdan sadece böyle bi sıkıntım olsaydı başıma tac ederdim diyecek okadar çok kadın vardırki burda...
hem eşinizin bu davranışının güvensizlikle alakası yok..güvenmeyen insan daha başka davranırdı..belkide kıskanıyodur olamazmı ??
evli bile olsan bu ortak hayatın dışında herkesin özel bir hayatı olmalı derler hep...çok duydum bunu ben...
ama olmuyor..sana özel bir hayat olmuyor olamıyor....
Peki sana bir sorum olcak yanlış anlama
eşininde düzenli olarak girdiği bir site olsa kendi yorumlarını yazdığı ve yorum okuduğuu ve benim özelim dese sana
SENDE MERAK ETMEZMİYDİN

Eşim buraya girdiğimi biliyor kullanıcı adımı biliyor.
Hatta netten balayı ile ilgili bir araştırma yaparken benim yorumumu okumuş..
Kız ne güzel yazmış falan diyor dalga geçiyor benimle :)
Ne var ki bunda bilmiyorum çok büyütmüşsünüz gibi geldi bana..
Eşimden gizlim saklım yoktur buradaki her konudaki her yorumumu da onunla paylaşabilirim.

Son düzenleme:
eşim siteyide bilir kullanıcı adımı da bilir
hiç bir zaman eşimin neden giriyorsun niye bu kadar vakit harcıyorsun ya da ne yazıyorsun gibi sözleri hiç olmadı çok şükür nereye ne yazmışım hiç de merak etmemiştir
bazen görsel bi takım şeyler olduğun da hatta ben çağırır gösteririm bak neler oluyor diye
gelir bakar ve fazla takılmaz gider

bunda kızacak surat asıcak ne var anlamıyorum...
bu foruma arkadaşlarımızın yazdığı sıkıntıları dertleri okumuyosunuz galiba....
böyle ufak tefek şeylerden birbirinize surat asıp boşyere kalp kırmayın...
keşke benimde kocamdan sadece böyle bi sıkıntım olsaydı başıma tac ederdim diyecek okadar çok kadın vardırki burda...
hem eşinizin bu davranışının güvensizlikle alakası yok..güvenmeyen insan daha başka davranırdı..belkide kıskanıyodur olamazmı ??
evli bile olsan bu ortak hayatın dışında herkesin özel bir hayatı olmalı derler hep...çok duydum bunu ben...
ama olmuyor..sana özel bir hayat olmuyor olamıyor....
Peki sana bir sorum olcak yanlış anlama
eşininde düzenli olarak girdiği bir site olsa kendi yorumlarını yazdığı ve yorum okuduğuu ve benim özelim dese sana
SENDE MERAK ETMEZMıYDıN

Bir altta bu sorunuza cevap vermiştim aslında ama yine veririm tabi ki. Merak kesinlikle çekici bir duygudur, buraya kadar onu anlıyorum zaten. Ayrıca ben olsam ben de merak ederdim, hatta araştırır bulurdum belki. Buraya kadar sıkıntı yok. Merak etmiş, bulmuş, bazılarını okumuş, ama merakını gidermiş olmalıydı. Aylarca devam ettiği zaman, bu benim her yazdığımı bilmesi anlamına geliyor ki, ben bunu istemiyorum. Benim her yazdığımı ona aktarma gibi bir zorunluluğum olmadığı gibi, böyle bir imkanımda yok. O zaman oturup beraber yorum yapmamız lazım. Dediğim gibi, merak etmiş tamam, ama bu kadar ilerletmemeliydi. Ve ayrıca girdiğini bana kendisi söyleseydi, belki daha az kırılırdım, kendi gözümle görünce daha çok kızdım. O bana söylemedi. Hatta ortaya çıkınca , kıvırdı, evirdi , çevirdi. ınsan madem konu bu kadar basit, o zaman böyle basit bu konuda, bu kadar kıvırmamalı ve yalan söylememeli.

Diğer bir konuda, evet siz dert olarak görmeyebilirsiniz. Ama buradaki hiç kimseye, '' seninki de dertmi '' diye tepki verilmesini yanlış buluyorum. Elbette Allah korusun ne dertler okuyoruz, inanın ben de okuyorum, Allah göstermesin. Ama dert derttir. Ayrıca ben bu konuyu, yazdığım gibi, çok büyük bir derdim var diye açmadım. Fikir almak istedim ve gerçektende rahatladım. Teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.

şimdi dur ve düşün kocan bir siteye üye olsaydı erkekelrle ilgili sen merak edip bakmazmıydın? valla ben bakardım doruya doğru ne yalan diyeyim. eşimde bu siteye üye olduğumu bilir istersede baksın benim gizli saklım yokki. bakmışsada bakmıştır. bazen eşimin telefonunu kurcalarken eşim görür kızar bu benim telefonum diye olabilir benimde kocişim telefonu istediğim gibi bakarım sanane der şakalaşırız. kırılacak gücenecek bişey yok bunda.

bilir tabiki de.
hatta doğum hikayemi yazdığımda ilk ona okutmuştum.
arada pşştt esmer diye bile seslenir delikafadulden

ne bileyim bana kırılacak birşey gibi gelmedi bu durum

Back
X