- Konu Sahibi Tiryandafila
Kopyala yapıştır yapıyorum canım ;
Diğer bir konuda, evet siz dert olarak görmeyebilirsiniz. Ama buradaki hiç kimseye, '' seninki de dertmi '' diye tepki verilmesini yanlış buluyorum. Elbette Allah korusun ne dertler okuyoruz, inanın ben de okuyorum, Allah göstermesin. Ama dert derttir. Ayrıca ben bu konuyu, yazdığım gibi, çok büyük bir derdim var diye açmadım. Fikir almak istedim ve gerçektende rahatladım. Teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara.
Ayrıca dikkatinizi çeker ise, konu, kırıldım, başlığı ile açılmış, bu dertten ölüyorum diye açılmamış. Demek ki ben de olağanüstü bir dert olarak görmemişim. Hem de size göre dert olmayan bana göre dert olabilir. Ben arkamı döndüğümde, acaba eşim ne yapıyor diye düşünmek istemem ve en ufak soru işaretiyle de yaşamak istemem. Aynı şekilde eşimde benimle ilgili bunu yaşasın istemem. Bakış açısına göre dertte olabiliyor yani.
Ve keşke diyorum ki yorum yaparken biraz da okuyarak yapsak, sadece yorum yapalım diye yapmasak. Yok ya ne okuyacağım, zahmet edemem diyecekseniz, keşke yorum yapma zahmetinde de bulunmasak.
güzelim sende buraya konu açıyosan her türlü yorumada açık olucaksın..herkes seninle hem fikir olmak zorunda değilki......