İnsallah öyledirDurakmasının başka bir sebebi vardır belki. Bu kadar kurulmanıza gerek yoktu bence. İçinden belki de duayı edip amin, inşallah da diyor olabilir.
Durakmasının başka bir sebebi vardır belki. Bu kadar kurulmanıza gerek yoktu bence. İçinden belki de duayı edip amin, inşallah da diyor olabilir.
Böyle düşünen insanlar bayılıyorum, ben en ufak şeyi dert eden bir insanım keşke böyle dusunebilsemKendi duanızı kendiniz etseniz.Büyük konuşmsk istemiyorum ama işe yarasa kendi çocukları üstünde yarardı.
Üzgün olduğunu yazınca ne diyeceğimi bilemedim.Baktım çocukları hayırsız gibi,konu sahibini rahatlatmak için yazdım.Böyle düşünen insanlar bayılıyorum, ben en ufak şeyi dert eden bir insanım keşke böyle dusunebilsem
İnsallah öyledirkurulmadım kırıldım
Böyle düşünmek istemedim hiçbir zaman. Kaldı ki duayi istememin sebebi hem hoca olması hem de yaşlı olması. Hani anneannemden de dua isterim çoğu zaman.Üzgün olduğunu yazınca ne diyeceğimi bilemedim.Baktım çocukları hayırsız gibi,konu sahibini rahatlatmak için yazdım.Kelin ilacı olsa kafasına sürerdi demek istedim.Yoksa içten gelmedikten sonra hiç bir şeyin anlamı yok bence
Ben de sizi çok naif buldum.Durakmasının başka bir sebebi vardır belki. Bu kadar kurulmanıza gerek yoktu bence. İçinden belki de duayı edip amin, inşallah da diyor olabilir.
Tabiki tonla derdim var. Belki insan zaten baska şeylere üzgünse böyle küçük şeylere takılıyorBu kadar küçük birşeye de takılmak ne bileyim. Başka dertler de bulabilirsiniz
Adam zaten üvey öz değil bu kadar takılmayın. Başka şeylere üzülüyorsunuz bence de. Küçücük şeyde patlıyor insanTabiki tonla derdim var. Belki insan zaten baska şeylere üzgünse böyle küçük şeylere takılıyor
Hocalığını bilemem de yaşlı olmasının ne etkisi var?Kimin ne niyeti var bilemeyiz.Küçük şeylere takılmayın.Onu öyle kabullenin üzülmezsiniz o zaman.Böyle düşünmek istemedim hiçbir zaman. Kaldı ki duayi istememin sebebi hem hoca olması hem de yaşlı olması. Hani anneannemden de dua isterim çoğu zaman.
Ama genel itibarıyla soğuk biri olduğunun farkındayım ben de. Oğlu ile aralarında 1 saat var ama hiç ziyarete gitmiyor falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?