Kırılmakta haklı mıyım ? Takılacak bir şey mi?

Tanrınız ile aranıza neden aracı sokuyorsunuz? O da etten kandan insan sizin gibi.Kendi yaranızı kendiniz sarın
İnsanlar İslam dininde birbirinden dua ister bu gayet normal. Aracı koymamış birbirine edilen dua daha çabuk kabul olunur o yüzden istemiş.

Adam normal davranıyor aslında siz ekstra ilgi bekler gibi olmuşsunuz biraz
Ayrıca en iyi dua kişinin kendine ettiğidir.
O sizden üstün değil sizin gibi etten kemikten biri.
Onun duasına ihtiyacınız yok

Telefonda konuşuyormuşsunuz.Duraksıyor demişsiniz ya acaba kulağı mı iyi duymuyor?

Bunun siyasi görüşle ne alakası olabilir?
İnanç bir siyasi görüşe ait de bizim mi haberimiz yok.
Siz ateist olsanız ki o zaman dua istemezsiniz.
Bence siz kendi kendinizi kurmayın.
Dua olayina gelince de ne isteğiniz varsa direkt Allah'tan kendiniz isteyin.
Ben şahsen öyle yapıyorum.

İnşaallah Allah izin verirse anlamında o yüzden size dua etmesini istemediğini nerden çıkardınız.Takilmayin böyle şeylere Annenize mutlu Annenizi honlumu hoş ediyorsa sizin için ne önemi var.

İcinden gelmeden duaları etmiyor olabilir. Bazı insanlar kendisiyle ilgili bile spesifik dua etmez hayırlısı için dua eder.

Madem öyle dmee . Çok bisey bekleme zaten sonuçta annenin eşi. Yapisida soğuk olabilir. Tarzı öyledir belkide

Elin adami sizin için dua etse ne etmese ne :) kendi duanızı kendiniz edebilirsiniz başkalarına bunun icin yalvarmaya gerek yok ki :)

Kocasi Azeri olabilir mi? Onlar da herseye insallah der, yarin gelicen mi? Insallah, beni arar misin insallah, ota b.ka insallah dedikleri icin aman iyi be yapmaya gönlün mü yok demistim temizlikciye, kadin Allah izin vermezse ben ne diyim, izin versin diye insallah diyorum demisti. O bi sok, ben ayri bi şok. Sonra farkettim ki insallahsiz danisabilmirler. Xec ne diyirsen insallah. Hxbxbxhch

Adamın tek farkı maaş alması yoksa ulvi biri değil dua etse ne etmese ne. Zaten duayla olsaydı çoğu şey ooo :) Boşver.

Niye baska birinden dua istiyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…