Kirli Çıkılar )))

meyraaaaaaa yetiş bacımmm.
şimdi diyelim ki ben 1680 den altından -> dolara geçtim.
ons da düştü de düştü (kısmet bu ya :))))
ve ben ons 1600 de iken ons çıkacağı yönünde tüyo aldım diyelim.
ons 1600 deyken dolardan -> altına geçmeliyim değil mi :26:

pardon yaa olmus olmus bu sayfayi kopyalayip yapistircam artik

multijet 20 dolarlık marj arbitraj için geçerli bir durum senin kafan karışmasın

hep meyra meyra diye soruluyor
arada ben de çatlak sesler çıkarıyorum ama umarım sıkıntı yaratmıyorumdur

yaşa meyra, 1 yıldır anlayamadığım olayı bir iki mesajla anlattın. cesaretimi topladığım zaman arbitraj işine giricem. tabi önce onsun durumunu bi inceleyeyim.

hayır canım, yani sen bir gr ı, atıyorum 1 tl. ye almış ve 1.2 tl. ye satmışsan, kardasın....
veya 1 gr altınla, atıyorum 2 dolar almış ve satarken,1.1 gr almışsan,kardasın....
banka zaten makası kendi koyuyor.... :)

yaşa meyra, 1 yıldır anlayamadığım olayı bir iki mesajla anlattın. cesaretimi topladığım zaman arbitraj işine giricem. tabi önce onsun durumunu bi inceleyeyim.

kafa karistirmak istemem ama euro dolar paritesine de bakin arada :)ben simdilik bakiyorum,sutten agzi yanan misali 3-4 dolarda kaciyorum :)

ne komedi ya
bugün ons 1688 ile 1690 arasında gitti geldi

ons 1680 ken altından dolara geçtin,ons düştü 1600 a, dolardan altına geçer,baya bir kar edersin amaa elinde dolar kalmadığı için tekrar altına geçemezsin canım... :)
varsa başka dolarların onlarla altına geçersin,ons çıkar 1700 e,köşe olursun...
bilmem anlatabildim mi canım... :))

harikasınnn.
önünde saygıyla eğiliyorum
bide elinde hep hem altın hem de dolar kalsın diyorsun yani dimi.

tabi canım,ne demezsin.... :))
ben de diyorum, neden bunlar, yana yakıla,fellik fellik beni arıyor... :)))

sorma meyra ya hayırsızlar ben de 2 gün giremedim seyyahımdan başka soran olmadı

meyrayla biz yoktuk çünkü beraber takılıyorduk burada sizden sıkıldığımız için naaaaber

multijet 20 dolarlık marj arbitraj için geçerli bir durum senin kafan karışmasın

hep meyra meyra diye soruluyor
arada ben de çatlak sesler çıkarıyorum ama umarım sıkıntı yaratmıyorumdur

ne demek sirkeci ben onu yakalayınca şeyettim yoksa bilen herkese sordum :)

efet ben de arbitraj yaptım zaten ya da bana öyle geldi yani şöyle 53 küsur dolardan aldığım altını 54 küsurdan sattım ama onsa falan bakmadım da bi daha sefere bakayım o zaman demek ki zararda olabilirim ama ben kardayım sanıyorum

tey tey tey daha çook fırın ekmek yemem lazım

Son düzenleme:

ehe alta bakmayınca mesaj kirliliği yaptım teşekkür ederim dolarla almıştım da yine de kardayım o zaman sağolun ama halen kırk fırın ekmek yemem lazım diyorum

sayenizde süper şeyler öğrendim bu arada

arbitrajı, sonracığıma tarhanayı neden yapamadığımı, kış hazırlıklarının bir kısmını, nasıl tasarruf edileceğini baştan beri de okuyorum 921 deyim hepiniz hakkınızı helal edin valla süper oldu bu topik bana

meyra dünden beri arbitraj hakkında saf saf sorular soruyordun farmasi saolsun el atmıştı
sen de iyice yerleştirdin kafama
ama yine de yapmadan idrak edemeyecem sanırım
bir de ben altın o sırada kaç tl bu bizim için önemli sanıyordum ama değilmiş yanlış anlamadım değil mi
tl olan paramızı dolar almak için veya altın almak için kullanacağız di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…