dolardan altına geçince onsun çıkmasını bekliyoruz.
altından dolara geçince, onsun düşmesini bekliyoruz.
hepi topu bu o zaman :)))
özetin, özeti.
elife olayı anlattındolardan altına geçince onsun çıkmasını bekliyoruz.
altından dolara geçince, onsun düşmesini bekliyoruz.
hepi topu bu o zaman :)))
özetin, özeti.
estağfirullah canım,bezmek ne demek,sora sora öğreneceğiz... :)
kesinlikle doğru,arbitraj yaparken ne altının, ne de doların tl. karşılığı bizi ilgilendirmiyor....
tamamen ons un çıkıp inmesine göre hareket ediyoruz....
tekrarlıyorum,
ons yüksekken, altından dolara geçip,ons düştükçe, dolardan altına geçip (gr arttırıyoruz ),kar ediyoruz....
ons düşükken, dolardan altına geçip,ons çıktıkça,altından dolara geçip (dolar arttırıyoruz), kar ediyoruz...
olay bu canım... :)
multijet 20 dolarlık marj arbitraj için geçerli bir durum senin kafan karışmasınmeyraa bana da yetiş :)
ben ons a değil de aldığım fiyata baktım sadece hepi topu 1 gr dı da :) deniyorum henüz
aldığımın üstüne çıkınca sattım genel hesap yapmadan hata mı etmiş olduğum acaba o 20 dolarlık marjı falan hesaba katmadım
estağfirullah canım,bezmek ne demek,sora sora öğreneceğiz... :)
kesinlikle doğru,arbitraj yaparken ne altının, ne de doların tl. karşılığı bizi ilgilendirmiyor....
tamamen ons un çıkıp inmesine göre hareket ediyoruz....
tekrarlıyorum,
ons yüksekken, altından dolara geçip,ons düştükçe, dolardan altına geçip (gr arttırıyoruz ),kar ediyoruz....
ons düşükken, dolardan altına geçip,ons çıktıkça,altından dolara geçip (dolar arttırıyoruz), kar ediyoruz...
olay bu canım... :)
meyraa bana da yetiş :)
ben ons a değil de aldığım fiyata baktım sadece hepi topu 1 gr dı da :) deniyorum henüz
aldığımın üstüne çıkınca sattım genel hesap yapmadan hata mı etmiş olduğum acaba o 20 dolarlık marjı falan hesaba katmadım
yaşa meyra, 1 yıldır anlayamadığım olayı bir iki mesajla anlattın. cesaretimi topladığım zaman arbitraj işine giricem. tabi önce onsun durumunu bi inceleyeyim.
kafa karistirmak istemem ama euro dolar paritesine de bakin arada :)ben simdilik bakiyorum,sutten agzi yanan misali 3-4 dolarda kaciyorum :)
meyraaaaaaa yetiş bacımmm.
şimdi diyelim ki ben 1680 den altından -> dolara geçtim.
ons da düştü de düştü (kısmet bu ya :))))
ve ben ons 1600 de iken ons çıkacağı yönünde tüyo aldım diyelim.
ons 1600 deyken dolardan -> altına geçmeliyim değil mi :26:
ons 1680 ken altından dolara geçtin,ons düştü 1600 a, dolardan altına geçer,baya bir kar edersin amaa elinde dolar kalmadığı için tekrar altına geçemezsin canım... :)
varsa başka dolarların onlarla altına geçersin,ons çıkar 1700 e,köşe olursun...
bilmem anlatabildim mi canım... :))
tabi canım,ne demezsin.... :))
ben de diyorum, neden bunlar, yana yakıla,fellik fellik beni arıyor... :)))
harikasınnn.
önünde saygıyla eğiliyorum
bide elinde hep hem altın hem de dolar kalsın diyorsun yani dimi.
bu cok basit aslinda parite yuksekse euro degerli dusukse dolar.boyle gecislerle biraz arttirabiliyorsunuz parayiarkadaşımm sen de bizi o konuda aydınlat.
valla bu gün kafam parıl parıl parıldicak
multijet 20 dolarlık marj arbitraj için geçerli bir durum senin kafan karışmasın
hep meyra meyra diye soruluyor
arada ben de çatlak sesler çıkarıyorum ama umarım sıkıntı yaratmıyorumdur
hayır canım, yani sen bir gr ı, atıyorum 1 tl. ye almış ve 1.2 tl. ye satmışsan, kardasın....
veya 1 gr altınla, atıyorum 2 dolar almış ve satarken,1.1 gr almışsan,kardasın....
banka zaten makası kendi koyuyor.... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?