Kirli Çıkılar )))

kimseyle uğraşacak halim ve keyfim yok, hastayım, boğaazım şiş, acayip ağlama isteyi var, niyetliyim sıcak şeyler içemiyorum
evi b.k götürüyor, depresifim, yemek yapmadım, yapmayacagım, oğlanı zor doyurdum, regliye 3-5 gun kaldı sanırım, pms yaşıyorum.
keyfim gelsin diye açtım okuyorum
bana bi laf sokmalar, derdiniz ne la benimle

meyraya mzel mesaj yazacagım elim kolum kalkarsa

bir de takip ettiğiniz dini sohbet siteleriniz var mı? ben hayatımda sohbete katılmadım, sıkılacagımı biliyorum yani eminim, bu önyargımı yıkmak istesem, çocuk var bi yere gidemem. bir de o sohbetlere katılan bir kaç kişiyi gördüm, çıkarcı ve oradakilerin nüfuslarını kullanmak isteyen kişilerdi, böyle bir ön yargı oluştu. ben 2-3 gündür evde bir iki site buldum, bazıları video anlatımlı, bazıları yazı olarak. sizin varsa öneriniz alabilirim.

ağzımı açamıyorum ama ne çok yazmışım

ııııııııııııııı, hiç bişe anlamadım be meyram ((
ben daha dolara geçmedim işte, sadece altındayım. dolara geçerken neye dikkat etmem gerek?

canım daha açık nasıl anlatılır bilemiyorum,dedim ya biraz karışık gelir en başta...
ama ons 1680 ken altından dolara geçersen,ons 1700 oldu mu kar etmeye başlarsın,ons ne kadar artarsa,karın da o kadar artar...
basit aslında...

he :)
cevabını bile gönderdim... :)

10 dk yüzünden cevap yazamıyorum
bi de mesaja beğeni yapacam arıyom arıyom yok
ahahhahah
delirdim iyice ben
saolasın canım allah razı olsun

Son düzenleme:

bir ben görüyorum sen de aynı durumdayız hasta değilim ama keyfim yok bunaldım sıkıldım gerilidim sebeb yokkk:26::26::26::26:

merhaba kızlar

karanfilcecim yeni yaşın hayırlı uğurlu gelsin sana inşallah kucağın dolsun bu sene

lovelii senin de yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun ne dileğin varsa olsun bu yıl

darksea senin ve eşinin de başı sağolsun

bir de bıdıkcım benim arkadaşım da seninle benzer şeyleri yaşadı sanırım onun rahmi de kalp şeklinde çok kanamalar geçirdi en son bebeğini kaybetti 5,5 aylıkken şimdi tekrar hamile Allah tamamına erdirsin bu sefer diye dua ediyoruz henüz sıkıntısı yok ama daha çok yeni inşallah sen de sağ sağlim alırsın kucağına bebişini görümcem de hamileymiş o da ilk bebişini düşürmüştü 2 aylıkken ikisi de 2013'ün ilk bebekleri görümcemden pek hoşlanmam ama çok üzülmüştüm bebişine hamileliğine de çok sevindim inşallah bu sefer yeğenimiz olacak çok güzel geldi 2013 bence inşallah bebiş isteyen herkese çok iyi gelir

oy ikizim hasta mı olmuş
geçmiş olsun
yanında olsam çorbalar yapar sıcak duşlar hazırlardım
yalan
kendime bile yapmıyom yatak döşek yatıyom sılayı da komşular doyuruyor

sohbet sitesi bilmem ama dua sitesi tavsiye etti bana o araba kazanan arkadaşım
o sayede çağrıldığına çok inanıyor
okuyoruz bakalım
o düşündüğün şey benim de aklıma geliyor
ama sonuçta dua bu ben edeyim de allahım duyar kabul eder inşallah amin

:))) bu sefer anladım.

peki bu seviyelerden dolara geçmek mantıklı mıdır? yani sen olsan geçermiydin diye sorayım :)
bu zamana kadar hep tl işlerine baktım, onsla hiç işim olmadı. piyasayı takip ettiğin kadarıyla ons yükseliş trendinde midir? ya da yükseliş trendine girme ihtimali yüksek midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah'u eağlem... :))
ben en son ons 1710 lardayken geçmiştim,baya bi bekledim, 1750 lerde de tekrar dolara geçtim...
şimdi korkuyorum... :)
bir miktar daha geçmeyi düşünüyorum,bu hafta,takipteyim... :)
ons 1680 deyken altından dolara geçersen,ons 1660 a düşünce kara başlarsın,düştükçe karın artar....
ons 1680 lerdeyken dolardan altına geçersen,ons 1700 e çıkınca kara başlarsın,ons çıktıkça karın artar...
az önce ben sorunu ters anladım,hepsini unut aşağıdaki dışında... :)
ons 1680 deyken altından dolara geçersen,ons 1660 a düşünce kara başlarsın,düştükçe karın artar....
ons 1680 lerdeyken dolardan altına geçersen,ons 1700 e çıkınca kara başlarsın,ons çıktıkça karın artar...

düzelttim,yaşlılık işte ne yaparsın... :)

şimdi daha iyi oldu :)))
bir şey daha, (artık iyice bezmişsindir ama bu son soru). şimdi; bu işlemlerin hiçbirinde doların fiyatına bakmıyoruz değil mi? dolar düşmüş-çıkmış bizi ilgilendirmiyor, biz sadece ons a bakıyoruz, öyle mi?

düzelltim,bu yaşlılıktan değil,yoğunluktan... :)

resmen aydınlandımmm

darksea eşin cenazeye yetişmiş mi, uzak yerde olunca bu durumlar zor oluyor
başınız sağolsun

ben eşimi bir kere ağlarken gördüm, epey ağlamıştı, halen aklıma geldikçe üzülürüm o haline. o da babaannesinin cenazesiydi, onun için çok özel bir kadındı, büyümesinde ve yetişmesinde çok emeği olmuş, sirkecilerin ananeleri gibi.

dolardan altına geçince onsun çıkmasını bekliyoruz.

altından dolara geçince, onsun düşmesini bekliyoruz.

hepi topu bu o zaman :)))

özetin, özeti.

meyraa bana da yetiş :)

ben ons a değil de aldığım fiyata baktım sadece hepi topu 1 gr dı da :) deniyorum henüz
aldığımın üstüne çıkınca sattım genel hesap yapmadan hata mı etmiş olduğum acaba o 20 dolarlık marjı falan hesaba katmadım

estağfirullah canım,bezmek ne demek,sora sora öğreneceğiz... :)

kesinlikle doğru,arbitraj yaparken ne altının, ne de doların tl. karşılığı bizi ilgilendirmiyor....
tamamen ons un çıkıp inmesine göre hareket ediyoruz....

tekrarlıyorum,
ons yüksekken, altından dolara geçip,ons düştükçe, dolardan altına geçip (gr arttırıyoruz ),kar ediyoruz....
ons düşükken, dolardan altına geçip,ons çıktıkça,altından dolara geçip (dolar arttırıyoruz), kar ediyoruz...
olay bu canım... :)

bense tam karistim yani hocam ons cikarsa altindan kar,duserse dolardan mi diyorsunuz:26: kar gordukmu kacicaz dimi o vakit dolar ve altinlari zulalayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…