Kirli Çıkılar )))

Hayırlı olsun canım.

farmasi alabalık çok kılçıklı olmuyor mu

Vallahi canım cevap yazmışlardır ama benim en sevdiğim balıklardan biridir kılçığı azdır biz fırında yaparız ben kılçık ayıklamaktan nefret ederim o yüzden kılçıklı olan balıkları almayız

bi yattım ezanla kalktım, ama üzerindeki ağırlık devam edyor, boğazım kötü, sesim değişik

ne çok mızmılandım ya

:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132:

:127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::127::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132::132:

ne kız facebookunda sıladan başka bir şey yok, bir ara dikkatli bakacagım.
tüm albümler sıla
kızın sana mı benziyor, öbür tarafa mı benziyor
anamadım ben

biz çaykurun kırmızı paketini alıyoruz bir de tomurcuk çayını ve çay çiçeğini..
bunları 3: 1: 1 oranında karıştırarak koyuyoruz ama önce çok az sudan geçiriyoruz bu sıcak demlemeler ve hızlı sürede tüketimler için geçerli
şayet çayı daha uzun sürede içmek istiyorsak soğuk suyla demliyoruz

Son düzenleme:

Canımm benim inş tez zamanda hamile kalırsın(amin)

Canım aldıklarınızı güle güle kullanın.Bende istiyorum hevesleniyorum artık iyice minik bi bebek
Ben ilk muaynemi hamileliğimi yeni öğrendiğimde olmuştum devlette ve acıdan çok ağlamıştım drum erkekti ve bana çok kızmıştı kendimi kasmıştım sen buna dayanamıyosun nasıl doğum yapacaksın diye ama çok şükür normal doğum yaptım ve dayandım.
Krem konusunda bi fikrim yok canım

Doğumgünün kutlu olsun canım .Nice mutlu yıllara .

Tek kelimeyle süper

ananeyi de aldık kvalidemlerin evine geldik evde bir tek bekar görümcem var bilgisayarımı da yanımda getirdim ki oturayım çalışmama devam edeyim allahım susmadı bir okuduğum yeri 7 kere okudum :111: :111: :111:

Geçmiş olsun canım.

başka kimseden ersağı duymadığım için sanırım mecburen vercen numaranı bana
ya şimdi sağlıklı olsun evet, son zamanlarda kullandığım deterjanlarda hep tedirginlik yaşıyorum
bilmediğimiz o kadar çok zararı varmış ki
şimdi senin tavsiyene göre bi genel temizlik ürünü istiyorum
damla alsam, duvarlardaki isi, kiri temizler mi
ev doğalgazlı olduğu için hani çok is yok ama, 2 buçuk yıl oldu boya yapılalı
biraz islendi haliyle
yazın sildircektim ama şimdi hazır çocuk falan yokken silinsin dedim
o da bana bi 2-3 yıl daha gider, çok is olmuyor

şimdilik bi genel temizlik ürünü alayım da, sonra istersem diğer ürünlerini de denerim diyorum

Loveli doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice yıllara,
Senfat geçmiş olsun canımm

darkseaa başınız sağ olsunnn

2 gündür amma çok yazmışsınız okuyamadım tammm

İyi akşamlar hanımlar kaçgündür yoktum sağolun sizde hiç merak etmemişsiniz yaklaşık 50 sayfa okudum ama adım hiçbiyerde geçmiyodu üzüldüm
Neysem kaçgündür hastaydım yorgan döşek yattım ateşim vardı bugün biraz daha iyiyim hava süperdi ankarada tam bir ilk bahar havası vardı kendimide biraz iyi hissedince annemlerle hacıbayrama gittik(türbe).Eve geldim yan komşumun kayınvalidesi vefat etti arkadasımla başsağlığına gittik geldik,çağanı yatırdım size bakayım dedim eşim gelmeden.
Kızlar eşim sigarayı bugün itibariyle bıraktı içmek istediğini ama tiksindiğini söylüyor bugün 4ncü günümüz şimdi kullanlara yada bilgisi olanlara sormak istiyorum eşim yan etkilerini okuduktan sonra çok etkilendi ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü gözlemlediğim kadar bi yan etkisi yok şimdilik tabi bunun içinde uyuşturucu maddeyle ilgili bişey olabilir yani bağımlılık yapabileceğini söylüyor böyle bişey olabilirmi sizce içime kuşku düştü eczacımıza sordum o öyle bişey yok demiş ama içim rahat etmedi.

İyi aksamlar hanimlar umarim keyifler yerindedir... Derfat sana tesekkur etmek istedm. Dun pizza tarifini denedim ve super oldu. Cok saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…