Kirli Çıkılar )))

kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum

benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm

Canım çok çok geçmiş olsun rabbim acile şifalar versin dualarımız sizinle..

canım Rabbim çok çok acilinden şifalar versin
pc başında okuyunca resmen kanım dondu
çok üzüldüm
Rabbim bizleri çocuklarımızla ,çocuklarımızı da bizlerle sınamasın

ne kız facebookunda sıladan başka bir şey yok, bir ara dikkatli bakacagım.
tüm albümler sıla
kızın sana mı benziyor, öbür tarafa mı benziyor
anamadım ben

kızım yiğidin malı meydanda olur
benim de varım yoğum kızım işte başka nolcaktı

seramiklerim de vardı ama görmemişsin
seninkinde de hiç bi şey yok maşallah

arkadaşlar bugünlerde kafamı kurcalayan bir şey var. birçok kurum benim çalıştığım kurum da içinde var, sözleşmeli bilişim personeli alıyor. aklımdaki kurum 6800 maaş verecek.
ben şimdi kadroluyum ama sizce kadro mu? yoksa para mı?
istifa edip sözleşmeliye geçmek mantıklı mı sizce?

Son düzenleme:

rabbim acil şifalar versin. nasıl dayanır ki yürek. küçücük kuzuya anasına babasına bağışlasın inşallah allahım....

ya canım sen de biliyorsun sayfaları okuyosun okuyosun ha şuna şunu diyeyim buna bunu söyleyeyim sonra bir çorba oluyor hepsini birbirine karıştırıyorsun yoksa aklımızdasın yani

hatta geçenlerde biri yazdı çok iyi hatırlıyorum noldu hastaydı falan dedi

allahım ne zor birşey...canım çok geçmiş olsun.
rabbim şifasını verir inşallah..
çok üzüldüm ya ne diyeyim...

hawar geçmiş olsun umarım o minik sağlığına çok daha hızlı kavuşur da hepinizi şaşırtır. :26:büyük geçmiş olsun

çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
bu gece dua edicem onun için

kızlar yeri gelmişken sormak istiyorum cahilliğimi bağışlayın lütfen
benim bildiğim ibadet dua edersin namaz kılarsın kuran okursun falan
şu sayıyla okunan duaların ,esmaların bir geçerliliği var mı
yüz kere ya bedi de ,beş yüz kere ya fettah de gibi
bilen varsa lütfen söylesin

bir de abdestsiz başı açık namaz kılmak kuran okumak dışında ibadet yapılmaz mı
din hakkında herkes ne çok şey biliyor
ben şimdi otobüste aklıma geliyor bir fatiha okumayacak mıyım başım açık abdestim yok diye
yemek yaparken bir dua etmeyecek miyim aklıma düşünce
gerçek bir bilen akıl versin bana
allah rızası için

garanti işi bırakıp kimse gitmek istemez ama şöyle bir şey var senin durumunda
sözleşmeliden istediğin zaman kadroluya geçebiliyorsun
zaten normal geçiş var da hadi iptal ettiler de kpssyle alım devam etse her halükarda kazanırsın
etmedi diyelim senin meslek ve de tecrübeyle zaten özelde havada karada iş bulursun
o yüzden sal gitsin be
hayatta azcık da atraksiyon lazım
güvence güvence nereye kadar

canım ben bildiğimden değil de, kendimi nasıl huzurlu hissedeceksem öyle yapıyorum. yani baş açık ibadet etmek günah değildir bence. sonuçta dinimiz kolaylık dini.
herşey tas tamam olsun dersek hiç bir şey yapamayız

yahu dua ediyorum
yok yok yok etme günah ya edeyim allah belki kabul eder
alllah allah o anda abdest alamam başımı da kapatamam etmeyeyim mi yani dua
bugün yaşadım bunu böle olmaz ki

öyle canım ama çok şey var kafamda. o kadar para verip oturtmazlar diye düşünüyorum...
şimdi rahat bir işim var....
eşimin tayini çıktığında rahat bir şekilde yanına geçebilir miyim????
ama parası da çok güzel ya

yahu dua ediyorum
yok yok yok etme günah ya edeyim allah belki kabul eder
alllah allah o anda abdest alamam başımı da kapatamam etmeyeyim mi yani dua
bugün yaşadım bunu böle olmaz ki

dur tahmin edeyim bunu diyenler 50+ yaşlarında, dini mahalle imamlarından öğrenmiş ablalrımız teyzelerimiz di mi?

canım ben aklıma geldikçe dua ediyorum. bilgisayar başında, arabaya binerken evime girerken aklıma ne zaman gelirse...
bildiğimden değil ama içimden geliyorsa dua etmekte günah değildir herhalde...

derfat geçmiş olsun canım

havar size de geçmiş olsun..
Rabbim minik yavrucağın yardımcısı olsun..

canım genel temizlik damla konsantrenin açılmış hali diye biliyorum.
yani damladan damla damla kullanıyorsan genel temizlikten kapak şeklinde kullanıyorsun.
ve bunlar is için bire bir.
ve doğalgazlı evde de müthiş is oluyor.
bizim ev alçılı değil o yüzden benim duvar silme olayım olmadı ama duvar için filan tam uygun.

genel temizlik 12 tl civarında diye biliyorum.referans numaramı özelden atayım üye olunca fiyatlarıda görebiliyorsun bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…