İyi aksamlar hanimlar umarim keyifler yerindedir... Derfat sana tesekkur etmek istedm. Dun pizza tarifini denedim ve super oldu. Cok saol...
Canım çok çok geçmiş olsun rabbim acile şifalar versin dualarımız sizinle..kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm
kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm
ne kız facebookunda sıladan başka bir şey yok, bir ara dikkatli bakacagım.
tüm albümler sıla
kızın sana mı benziyor, öbür tarafa mı benziyor
anamadım ben
kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
İyi akşamlar hanımlar kaçgündür yoktum sağolun sizde hiç merak etmemişsiniz yaklaşık 50 sayfa okudum ama adım hiçbiyerde geçmiyodu üzüldüm
Neysem kaçgündür hastaydım yorgan döşek yattım ateşim vardı bugün biraz daha iyiyim hava süperdi ankarada tam bir ilk bahar havası vardı kendimide biraz iyi hissedince annemlerle hacıbayrama gittik(türbe).Eve geldim yan komşumun kayınvalidesi vefat etti arkadasımla başsağlığına gittik geldik,çağanı yatırdım size bakayım dedim eşim gelmeden.
Kızlar eşim sigarayı bugün itibariyle bıraktı içmek istediğini ama tiksindiğini söylüyor bugün 4ncü günümüz şimdi kullanlara yada bilgisi olanlara sormak istiyorum eşim yan etkilerini okuduktan sonra çok etkilendi ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü gözlemlediğim kadar bi yan etkisi yok şimdilik tabi bunun içinde uyuşturucu maddeyle ilgili bişey olabilir yani bağımlılık yapabileceğini söylüyor böyle bişey olabilirmi sizce içime kuşku düştü eczacımıza sordum o öyle bişey yok demiş ama içim rahat etmedi.
canım Rabbim çok çok acilinden şifalar versin
pc başında okuyunca resmen kanım dondu
çok üzüldüm
Rabbim bizleri çocuklarımızla ,çocuklarımızı da bizlerle sınamasın
arkadaşlar bugünlerde kafamı kurcalayan bir şey var. birçok kurum benim çalıştığım kurum da içinde var, sözleşmeli bilişim personeli alıyor. aklımdaki kurum 6800 maaş verecek.
ben şimdi kadroluyum ama sizce kadro mu? yoksa para mı?
istifa edip sözleşmeliye geçmek mantıklı mı sizce?
canım ben bildiğimden değil de, kendimi nasıl huzurlu hissedeceksem öyle yapıyorum. yani baş açık ibadet etmek günah değildir bence. sonuçta dinimiz kolaylık dini.çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
bu gece dua edicem onun için
kızlar yeri gelmişken sormak istiyorum cahilliğimi bağışlayın lütfen
benim bildiğim ibadet dua edersin namaz kılarsın kuran okursun falan
şu sayıyla okunan duaların ,esmaların bir geçerliliği var mı
yüz kere ya bedi de ,beş yüz kere ya fettah de gibi
bilen varsa lütfen söylesin
bir de abdestsiz başı açık namaz kılmak kuran okumak dışında ibadet yapılmaz mı
din hakkında herkes ne çok şey biliyor
ben şimdi otobüste aklıma geliyor bir fatiha okumayacak mıyım başım açık abdestim yok diye
yemek yaparken bir dua etmeyecek miyim aklıma düşünce
gerçek bir bilen akıl versin bana
allah rızası için
canım ben bildiğimden değil de, kendimi nasıl huzurlu hissedeceksem öyle yapıyorum. yani baş açık ibadet etmek günah değildir bence. sonuçta dinimiz kolaylık dini.
herşey tas tamam olsun dersek hiç bir şey yapamayız
garanti işi bırakıp kimse gitmek istemez ama şöyle bir şey var senin durumunda
sözleşmeliden istediğin zaman kadroluya geçebiliyorsun
zaten normal geçiş var da hadi iptal ettiler de kpssyle alım devam etse her halükarda kazanırsın
etmedi diyelim senin meslek ve de tecrübeyle zaten özelde havada karada iş bulursun
o yüzden sal gitsin be
hayatta azcık da atraksiyon lazım
güvence güvence nereye kadar
yahu dua ediyorum
yok yok yok etme günah ya edeyim allah belki kabul eder
alllah allah o anda abdest alamam başımı da kapatamam etmeyeyim mi yani dua
bugün yaşadım bunu böle olmaz ki
çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah
bu gece dua edicem onun için
kızlar yeri gelmişken sormak istiyorum cahilliğimi bağışlayın lütfen
benim bildiğim ibadet dua edersin namaz kılarsın kuran okursun falan
şu sayıyla okunan duaların ,esmaların bir geçerliliği var mı
yüz kere ya bedi de ,beş yüz kere ya fettah de gibi
bilen varsa lütfen söylesin
bir de abdestsiz başı açık namaz kılmak kuran okumak dışında ibadet yapılmaz mı
din hakkında herkes ne çok şey biliyor
ben şimdi otobüste aklıma geliyor bir fatiha okumayacak mıyım başım açık abdestim yok diye
yemek yaparken bir dua etmeyecek miyim aklıma düşünce
gerçek bir bilen akıl versin bana
allah rızası için
başka kimseden ersağı duymadığım için sanırım mecburen vercen numaranı bana
ya şimdi sağlıklı olsun evet, son zamanlarda kullandığım deterjanlarda hep tedirginlik yaşıyorum
bilmediğimiz o kadar çok zararı varmış ki
şimdi senin tavsiyene göre bi genel temizlik ürünü istiyorum
damla alsam, duvarlardaki isi, kiri temizler mi
ev doğalgazlı olduğu için hani çok is yok ama, 2 buçuk yıl oldu boya yapılalı
biraz islendi haliyle
yazın sildircektim ama şimdi hazır çocuk falan yokken silinsin dedim
o da bana bi 2-3 yıl daha gider, çok is olmuyor
şimdilik bi genel temizlik ürünü alayım da, sonra istersem diğer ürünlerini de denerim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?