- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
İyi akşamlar hanımlar kaçgündür yoktum sağolun sizde hiç merak etmemişsiniz yaklaşık 50 sayfa okudum ama adım hiçbiyerde geçmiyodu üzüldüm
Neysem kaçgündür hastaydım yorgan döşek yattım ateşim vardı bugün biraz daha iyiyim hava süperdi ankarada tam bir ilk bahar havası vardı kendimide biraz iyi hissedince annemlerle hacıbayrama gittik(türbe).Eve geldim yan komşumun kayınvalidesi vefat etti arkadasımla başsağlığına gittik geldik,çağanı yatırdım size bakayım dedim eşim gelmeden.
Kızlar eşim sigarayı bugün itibariyle bıraktı içmek istediğini ama tiksindiğini söylüyor bugün 4ncü günümüz şimdi kullanlara yada bilgisi olanlara sormak istiyorum eşim yan etkilerini okuduktan sonra çok etkilendi ben psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü gözlemlediğim kadar bi yan etkisi yok şimdilik tabi bunun içinde uyuşturucu maddeyle ilgili bişey olabilir yani bağımlılık yapabileceğini söylüyor böyle bişey olabilirmi sizce içime kuşku düştü eczacımıza sordum o öyle bişey yok demiş ama içim rahat etmedi.
İyi aksamlar hanimlar umarim keyifler yerindedir... Derfat sana tesekkur etmek istedm. Dun pizza tarifini denedim ve super oldu. Cok saol...
seyyah koş araba alıyorum yeniden galiba
gel de gezelim
darksea babanneniz vefat etmiş başınız sağolsun canım..
şu sıralar arada bir çok şeyi kaçırttım geç gördüm kusura bakma..
kaçak kaçak gir, selam verme, tarif al yap
ohh ne ala
darksea babanneniz vefat etmiş başınız sağolsun canım..
şu sıralar arada bir çok şeyi kaçırttım geç gördüm kusura bakma..
kızlarrr canım çok sıkkın sizden bol bol dua istiyorumm, bizim çok sevdiğimiz dostlarımız var, bebekleri oldu 1,5 ay önce hatırlarsanız hastaneye bebek görmeye gideceğiz ne yapıp götüreyim falan diye sormuştum bir aralarrrr, bizim bebeğimiz, 2 günlük iken ameliyat oldu, bağırsaklarından sorunu var, ve 2 yaşına kadar bir dizi ameliyat geçirecek, hadi bunu atlattık derken, şimdide kalbinde dilk varmış ve biraz büğyükmüş, acilen ameliyat olması lazım, b,iraz araştırdılar, istanbulda bir dr buldular onu çok övmüşler ona götürecekler yarın, yarın bebege anju yapılacak ve ameliyatın ne şekilde olacağı belirlenecek açıkmı kapalımı, ameliyat çok sorun değilde sonrası biraz riskliymiş, tabi annenin bundan haberi yok , yazık kzıın sütü zar zor yetiyor, morali çok bozuk ama bebeğin süte ihtiyacı var, o yüzden moralini bozmamak işin eşi söylememiş bizde söylemedik, neyse böyle işte, el kadar bebek, çok i,çim yanıyor, alllah emeklerini boşa çıkarmasın, işte sizden bu beke için dua etmenizi istiyorum
benim anne annem öyle kendi kendine dua ederken hep derki, rabbim herkesin çocuklarını koru , kimseye çocuklarının acısını gösterme, benim çocuklarımıda, herkesinkiyle beraber koru, bende hep öyle derimmm
arkadaşlar bugünlerde kafamı kurcalayan bir şey var. birçok kurum benim çalıştığım kurum da içinde var, sözleşmeli bilişim personeli alıyor. aklımdaki kurum 6800 maaş verecek.
ben şimdi kadroluyum ama sizce kadro mu? yoksa para mı?
istifa edip sözleşmeliye geçmek mantıklı mı sizce?
öyle canım ama çok şey var kafamda. o kadar para verip oturtmazlar diye düşünüyorum...
şimdi rahat bir işim var....
eşimin tayini çıktığında rahat bir şekilde yanına geçebilir miyim????
ama parası da çok güzel ya
dur tahmin edeyim bunu diyenler 50+ yaşlarında, dini mahalle imamlarından öğrenmiş ablalrımız teyzelerimiz di mi?
canım ben aklıma geldikçe dua ediyorum. bilgisayar başında, arabaya binerken evime girerken aklıma ne zaman gelirse...
bildiğimden değil ama içimden geliyorsa dua etmekte günah değildir herhalde...
bi zahmet bi tarafını kaldırıcan canım o kadar paraya
ah keşke atansam da dağ bayır gezsem yahu
masa başında uyurum ben hiç bana göre değil
tayin isteme durumun yoksa kadrolu olmanın bir avantajı yok bence
istifa sonrası memuriyete dönüş olabiliyor
o halde para para para
moralim bozuk
evime akşam misafirliğe gelen (küçük değil büyük) kardeşimle tartıştım biraz.
ben bu çocuktan da 5 yaşındayken kibarlık bekledim 15 yaşındayken de şimdi de..
beklediğim ilgiyi göremeyince bozuluyorum ee malum adetim de..
ya şu kardeşimden beklentimi düşürmeyi öğrenemedim gitti yaa..
adamla konuşuyorum yok he hı cevaplar veriyor telefonda kırk saat elin kızının derdini dinliyor şurda çayını döken hizmetini gören ablasıyla bi konuşmuyor..
aramızda 2 yaş var ben bu çocukla didişmeyi ne zaman kescem yaa
bozuldu gitti evine
çamaşırlarını yıkarım yaranamam, düşünürüm kpss sini şusunu busunu yaranamam..
çok sinirli bi tip yaa ben de az değilim nerdeyse bibirimize gireriz ama eşim aralıyor..
eşim diyor herkes ben değil... benim gösterdiklerimi herkesden bekleme..
ama çok sinirli ve kaba yaa ve sadece bana öyle millete, sevgilisine gayet kibar. ev arkadaşlarına gayet anlayışlı..
burda çamaşırlarını yıkıyorum beyfendi asıyor dilinden kurtulamıyorum..
ben ne iş yapıyormuşum da işim gücüm yatmakmış..
çok sinir oluyorum
karanfilce sen bilirsin canım şu dua işleri nasıl olmalımoralim bozuk
evime akşam misafirliğe gelen (küçük değil büyük) kardeşimle tartıştım biraz.
ben bu çocuktan da 5 yaşındayken kibarlık bekledim 15 yaşındayken de şimdi de..
beklediğim ilgiyi göremeyince bozuluyorum ee malum adetim de..
ya şu kardeşimden beklentimi düşürmeyi öğrenemedim gitti yaa..
adamla konuşuyorum yok he hı cevaplar veriyor telefonda kırk saat elin kızının derdini dinliyor şurda çayını döken hizmetini gören ablasıyla bi konuşmuyor..
aramızda 2 yaş var ben bu çocukla didişmeyi ne zaman kescem yaa
bozuldu gitti evine
çamaşırlarını yıkarım yaranamam, düşünürüm kpss sini şusunu busunu yaranamam..
çok sinirli bi tip yaa ben de az değilim nerdeyse bibirimize gireriz ama eşim aralıyor..
eşim diyor herkes ben değil... benim gösterdiklerimi herkesden bekleme..
ama çok sinirli ve kaba yaa ve sadece bana öyle millete, sevgilisine gayet kibar. ev arkadaşlarına gayet anlayışlı..
burda çamaşırlarını yıkıyorum beyfendi asıyor dilinden kurtulamıyorum..
ben ne iş yapıyormuşum da işim gücüm yatmakmış..
çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?