Kirli Çıkılar )))

hiç atraksiyon yok
zaten özel mesaj gönderen de olmadı
ben gidim de pederbanktan gelen paracıklarımı çekeyim alışveriş yapıp kendimi sevindireyim bari

off canım hiç sorma erteleyemedim çünkü daha öncede 3-4 kez gelmek istediler hep bi sorun çıktı kabul edememiştim bu defada kabul etmeseydim çok çok ayıp olacaktı ben yemekli gelmezler çaya gelirler diye düşünmüştüm çayın yanına kek yaparım demiştim ama arayıpta yemekli geleceğini söyleyince hemen kalkıp yemek hazırlığına giriştim çok şükür bi pilavım kaldı evide toparladım sayılırama hiç ahlim kalmadı eşime vakit ayıramayacağım ona üzülüyorum.,
Canım eşimin bana vereceği en güzel hediye buydu sigarayı bırakmak o kadar sevinçliyimki sevincimi herkese söyleyerek paylaşmak istiyorum dün hiç içmemiş paketide arkadasına vermiş akşam geldiğinde paket yoktu yatağa yattığım zaman sigara kokusu yoktu ,banyoyu açtığım zaman banyomda artık sigara kokmuyordu o kadar mutluyumki buna vesile olan bütün arkadaslarıma başta sigara konusu açan seyyahıma binlerce kez teşekkür ediyorum ALLAH ne muradınız varsa versin kızlar inanın sevincimi kelimelere bile dökemiyorum sizlerden çok çok güzel şeyler öğreniyorum,çok güzel olaylara vesile oluyor bu topik benide aranıza kabul edip o güzel yüreğinizi açtığınız için ALLAH hepinizden razı olsun.

allah senden de razı olsun umarım bir daha hiç içmez

allright mantar çorbasında mantarların kararmaması için özel bir yöntemin var mı? kararıyor mu?
daha geçen bi arkadaş okulda gıdacıya sordu.
o da didi ki
limonlu ve unlu suda beklet.
sanırım undu nişasta değildi :44:
seyyah sormamış ama ben de yayım
benim küçük kardeşim de yayy
anacım bizi aralık ocak şubat aylarında doğurmuş da

canım olduğu kadar artık..
benim de günüm grip olduğum bi vakte geldi..
bizim okuldaki hatunları toplamak zor mesele...
35 yaşında bi kızımız var sabah 1 saat dersi vardı..
dedim sen de enerji fazla gel bakimmm
sabah yapılacakları o yaptı ikramı da kendi kendilerine yaptılar yetiştiğim kadar artık

selam şekerler:)))

kaynanama hırs yapıp bebişin battaniyesiini bitirme çabalarına giriştiğimden dün gece uğrayaömadım buraya:)))))

işten geldim koltuga çöktüm kaldım bi uyku bastırdı tatlı tatlı hiç sormayın:)))))
kalkıp yemek hazırlamam lazım bu gece canım pizza istedi:))))

ellosa ya baktım hatunun nefis bi pizza tarifi var kalkıp onu yapcaam:)))))))

tabiiiii yapmadan önce ortalığı bi toplamam lazım yaaaaaaa biri keşke benim yerime kalkıp yemek yapsa evi süpürse bide şöyle bi ortalığı toplasa:)))) bugün çok eringecim nedense nefes almaya üşeniorum :))))

merhaba kızlaar 3 günlük iznim başladı Ankara da evimdeyim çoook mutluyum Allaha şükür ama bugün hayatımda ilk defa bir duruşmayı unuttum :26: Allah'tan sorun olmamış ama çook utandım eğer yakın zamanda aklım başıma gelmezse başım derde girecek ama kafam çook karışık işimden çook soğudum hiç bişi yapasım yok zaten öyle çok iş var ki nerden tutsam elimde kalıyor
neyse izin bitsin inşallah sahalara canavar gibi döncem

ben de yaym ben de sirkeciden başka kim yay yükselenim de aslan ama ben kin tutarım kin değil de unutmuyorum yapılanı gerçi karşılık vermem ama ona göre davranırım genelde

sen hangi kurumdasın

dönem dönem bana da oluyor neye el atsam kurumuş gibi geliyor ama rutin olan bazı durumlar bile insanın gözüne batıyor, keyifsiz oldugunda her olumsuzluğu büyütüyorsun falan. toparlanırsın multijet, hemi de jet gibi

hepimiz de oluyor be canım bazen okula gidesim gelmiyor oyalandıkça oyalanıyorum geç kalıyorum o zaman da sonra idareciler arıyor utanıyorum tatile ihtiyacımız var ondan

dönersin sahalara jet gibbi kim tutar seni

akşam menüm
alacatene( bizim yöremize özgü mercimek yemeği)
makarna
yoğurt
salata
çilek kompostosu
sütlü irmik tatlısı ( cevizli)

bugünkü menüm
etli bamya ve yoğurttu
pilav yapmadım çünkü pilav olunca oğlum sadece pialvı yiyor o yüzden bamya yesin diye yapmadım zaten eşim pek sevmiyor heheheh oğlum bamya yedi mecburen

ii akşamlar kızlar
benim de eşim şehir dışına çıkmıştı.ben de peynirli ve çikolatalı milföy ve muzlu puding yaptım kendime.çay yapayım size buyrun gelin

ah karanfılcecm evler o kadar pahalı kii anlatılmaz yasanır tabı ilçe satrlarına göre yani... bugun bır proje baktık orman işletmesını bilirmiisn o kavsakta mukemmel bır yerı var önu acık ve göle karşı daha temeli yok 180 den baslıycak dedı mutahıt. kanal boyundakılerde guzel fıyatta daha uygun. burda mevkı okadar fark edıyorkı sıfır evler 80 e bıle var ama yreıne göre 200 bile var yani

pepeti ev konusunda engin bilgilerimi yazdım, şarj bitti.
bı daha yaz olmamıı

haklısın canım bizde hep guney dogu batı evlerde oturduk cocuklugum genclıgım evlılıgım dahıl acaba gereksız mi takıntı yapıyorum dıyorum. adamlar ıkna edıyorlar ara kat kuzey ısı yalıtımı olunce fark etmıyor faln dye . bakalım kısmetımz nerde heralde daha o kısmet zamnı gelmedı
sagol canımmm bakmaya devam insallh

inşallah baslamz bende gelışmelerı eşime anlatıyorummm

benim menüm de
etli taze fasulye
pirinç pilavı

eşimi bekleyemedim
oturup yedim iki tabak fasulyeden pilavla aram yok zaten
ekmek yoktu evde, saat 1 buçuk gibi yemiştim bir şeyler
iki tabağı hak ettim diye düşündüm
umarım midem sızlamaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…