sen küssen de çatardımgel gel. ben küs kalmayı hiç sevmem.
öpüşüp barışalım hadi
(gerçekte de böyleyimdir kendi kendime küser sonra dayanamaz gider konuşurum)
hiç atraksiyon yok
zaten özel mesaj gönderen de olmadı
ben gidim de pederbanktan gelen paracıklarımı çekeyim alışveriş yapıp kendimi sevindireyim bari
hiç atraksiyon yok
zaten özel mesaj gönderen de olmadı
ben gidim de pederbanktan gelen paracıklarımı çekeyim alışveriş yapıp kendimi sevindireyim bari
sen küssen de çatardım
parantez içi beni tarif etmişsin ikizimi mi buldum acep
seyyah sormamış ama ben de yayımaslan.
hiç kin tutamıyorum ya
seyyah sormamış ama ben de yayım
hastayken misafiri,en yakınım dahi olsa sevmiyorum.zevkle ağırlamak,etrafında dört dönmek,cıvıl cıvıl olmak isterim.
keşke sen de erteleseydin derfatçım.
bu arada eşinin sigara bırakma macerasının takipçisiyim,gelişmeleri yaz canım,allah hepimizinkini kurtarsın şu illetten inşallah.zarar görmeden tabii.
off canım hiç sorma erteleyemedim çünkü daha öncede 3-4 kez gelmek istediler hep bi sorun çıktı kabul edememiştim bu defada kabul etmeseydim çok çok ayıp olacaktı ben yemekli gelmezler çaya gelirler diye düşünmüştüm çayın yanına kek yaparım demiştim ama arayıpta yemekli geleceğini söyleyince hemen kalkıp yemek hazırlığına giriştim çok şükür bi pilavım kaldı evide toparladım sayılırama hiç ahlim kalmadı eşime vakit ayıramayacağım ona üzülüyorum.,
Canım eşimin bana vereceği en güzel hediye buydu sigarayı bırakmak o kadar sevinçliyimki sevincimi herkese söyleyerek paylaşmak istiyorum dün hiç içmemiş paketide arkadasına vermiş akşam geldiğinde paket yoktu yatağa yattığım zaman sigara kokusu yoktu ,banyoyu açtığım zaman banyomda artık sigara kokmuyordu o kadar mutluyumki buna vesile olan bütün arkadaslarıma başta sigara konusu açan seyyahıma binlerce kez teşekkür ediyorum ALLAH ne muradınız varsa versin kızlar inanın sevincimi kelimelere bile dökemiyorum sizlerden çok çok güzel şeyler öğreniyorum,çok güzel olaylara vesile oluyor bu topik benide aranıza kabul edip o güzel yüreğinizi açtığınız için ALLAH hepinizden razı olsun.
daha geçen bi arkadaş okulda gıdacıya sordu.allright mantar çorbasında mantarların kararmaması için özel bir yöntemin var mı? kararıyor mu?
benim küçük kardeşim de yayyseyyah sormamış ama ben de yayım
off canım hiç sorma erteleyemedim çünkü daha öncede 3-4 kez gelmek istediler hep bi sorun çıktı kabul edememiştim bu defada kabul etmeseydim çok çok ayıp olacaktı ben yemekli gelmezler çaya gelirler diye düşünmüştüm çayın yanına kek yaparım demiştim ama arayıpta yemekli geleceğini söyleyince hemen kalkıp yemek hazırlığına giriştim çok şükür bi pilavım kaldı evide toparladım sayılırama hiç ahlim kalmadı eşime vakit ayıramayacağım ona üzülüyorum.,
Canım eşimin bana vereceği en güzel hediye buydu sigarayı bırakmak o kadar sevinçliyimki sevincimi herkese söyleyerek paylaşmak istiyorum dün hiç içmemiş paketide arkadasına vermiş akşam geldiğinde paket yoktu yatağa yattığım zaman sigara kokusu yoktu ,banyoyu açtığım zaman banyomda artık sigara kokmuyordu o kadar mutluyumki buna vesile olan bütün arkadaslarıma başta sigara konusu açan seyyahıma binlerce kez teşekkür ediyorum ALLAH ne muradınız varsa versin kızlar inanın sevincimi kelimelere bile dökemiyorum sizlerden çok çok güzel şeyler öğreniyorum,çok güzel olaylara vesile oluyor bu topik benide aranıza kabul edip o güzel yüreğinizi açtığınız için ALLAH hepinizden razı olsun.
merhaba kızlaar 3 günlük iznim başladı Ankara da evimdeyim çoook mutluyum Allaha şükür ama bugün hayatımda ilk defa bir duruşmayı unuttum:26: Allah'tan sorun olmamış ama çook utandım eğer yakın zamanda aklım başıma gelmezse başım derde girecek ama kafam çook karışık işimden çook soğudum hiç bişi yapasım yok zaten öyle çok iş var ki nerden tutsam elimde kalıyor
neyse izin bitsin inşallah sahalara canavar gibi döncem
ben de yaym ben de sirkeciden başka kim yay yükselenim de aslan ama ben kin tutarım kin değil de unutmuyorum yapılanı gerçi karşılık vermem ama ona göre davranırım genelde
merhaba kızlaar 3 günlük iznim başladı Ankara da evimdeyim çoook mutluyum Allaha şükür ama bugün hayatımda ilk defa bir duruşmayı unuttum:26: Allah'tan sorun olmamış ama çook utandım eğer yakın zamanda aklım başıma gelmezse başım derde girecek ama kafam çook karışık işimden çook soğudum hiç bişi yapasım yok zaten öyle çok iş var ki nerden tutsam elimde kalıyor
neyse izin bitsin inşallah sahalara canavar gibi döncem
ben de yaym ben de sirkeciden başka kim yay yükselenim de aslan ama ben kin tutarım kin değil de unutmuyorum yapılanı gerçi karşılık vermem ama ona göre davranırım genelde
ah karanfılcecm evler o kadar pahalı kii anlatılmaz yasanır tabı ilçe satrlarına göre yani... bugun bır proje baktık orman işletmesını bilirmiisn o kavsakta mukemmel bır yerı var önu acık ve göle karşı daha temeli yok 180 den baslıycak dedı mutahıt. kanal boyundakılerde guzel fıyatta daha uygun. burda mevkı okadar fark edıyorkı sıfır evler 80 e bıle var ama yreıne göre 200 bile var yanifiyatlar baya yüksekmiş.
orda evler ucuz sanıyordum.
dayım kanalın dibinden bi ev aldlı harika amaaa.. o parça parça 1-2 yılda ödedi parasını.
canım benim eşim kuzey cephe son kat ve ilk katlara kesinlikle kiraya bile çıkmadı.
yine de önemli kriterler sanırım ama güzel bi ısı yalıtımıyla değişebilir belki.
.
bı daha yaz olmamııpepeti ev konusunda engin bilgilerimi yazdım, şarj bitti.
haklısın canım bizde hep guney dogu batı evlerde oturduk cocuklugum genclıgım evlılıgım dahılvalla ben de her daim dua edenlerdenim rabbim hiçbir duayı cevapsız bırakmaz abdesli olmak her daim güzel ama olmuyor işte ben ediyorum duamı her gece oğlumu uyuturken okurum üstüne mesela
rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acısını göstermesin yavrum tez zamanda iyi olsun inşallah
geçen gün de eşimin kuzeni daha küçük 2 yaşında bulaşık parlatıcısı içmiş bi de üstüne kusmuş malesef sindirim borusu tahriş olmuş.dün boğaza bakılacaktı yoğun olurlar diye bugün arayacağım umarım herşey yolundadır çocuk kendine gelmişti ama boğazda ne durum var belli değildi
kadrolu olmak çok daha iyidir sözleşmeli işi zor be canımm parası iyi ama şartları daha ağırdır
biz ilk kira evimizi kuzey cephe 5.kattan tuttuk dondummmmmmm hiç ısınmıyordu güneş görmüyordu ve 1 yıl sonra çıktık
sonraki evimiz 2 kat güney batıydı çok güzeldi sıcaktı asansöre gerek olmuyordu istediğimizde asansöre biniyorduk istediğimizde binmiyorduk güneş her gün evin içinde bazen soba yakmıyorduk
şimdiki evim güney batı ve 1. kat ev her daim sıcak
yani evi güneyden tut kat çok önemli değil ben yukarı katlarda oturmayı sevmem
ev güneş görmeli ablamın evi kuzeyde herkesten fazla yakıyor doğalgazı ama herkesten az ısınıyor
hele yalıtımlıysa ev tadından yenmez
sagol canımmm bakmaya devam insallhpepeti
eğer öğleye kadar güneş evimde olsun dersen güneydoğu; akşama kadar güneş evimden çıkmasın dersen de güneybatı almalısın. Ama kesinlikle kuzey cephelerden uzak dur; bir de alt komşunun minik bebekleri olursa ve güzel yakarsa o ev tadından yenmez
bir de kat konusunda her zaman üstün bir altına iyi derler
Bende sonrasını düşünüyorum vee inş başlamaz bidaha diyorum dün hiç içmemiş ve beni çok şaşırttı çünkü ben hep derim eşime sen beni bırakırsın bu zıkkımı bırakmazsın diye ama içmiyo inş kafadada tamamen bitirmiştir ve ne olursa olsun yenik düşmez sigaraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?