Kirli Çıkılar )))

yoklugunu fark ettik tabi de bir yerlerini kaldırmayalım diye ortada konuşmadık. özelden yazıyorduk acaba bu kıza ne oldu diye
derfatı birisi sormuştu ben hatırlıyorum soruldugunu gerçekten.

LİNK VERMEK YASAK AMA ARKADAŞLAR BUNU İZLEMENİZ LAZIM
seyyah izledim bunları bayıldım bu çocuklara hele son o küçük kız harika annesi nasıl çabalıyor ama çocuğun umrunda bile değil resmen ders veriyor
ağlayanlardan da şekerini yedimi duyunca elindekini fırlatıp kendini yere atan çocuk çok komikti

hımm, o zaman damlayı almak daha mantıklı
bak sen böyle açıklayınca daha bi alasım geldi
hem temizlicek hem de durulama gerektirmicek
şu an vaktim yok, bi ara üye olayım da,gelsin hemen ürünüm
geçmiş olsun derfat
Allah'ım benim eşime de nasip etsin şu sigarayı bırakmayı

havar inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

merhaba kızlar bugün görüşemedim sizle..
okulda öğrenci azdı labaratuara çıkmadık o yüzden giremedim..
ee malum kardeşimle de ilgileniyorum.
beyfendi için sabah 6.30 da kalkıyorum namaza kaldırıyorum sonra kahvaltısını hazırlıyorum..
çok tembel yaa namaz konusunda da ders çalışma konusunda da şu çocuk güzelce bi çalışsa tıpı kazanır ama çalışmayı hiç sevmiyor..
farmasinin çocuklarındaki azimden istiyorum kardeşimeeee

ben de güne gidiyorum kızlar komşu geldi az önce yine unutmuşum gün olduğunu
öpüyorum hepinizi fıstıklar..

inşallah sen de memnun kalırsın canım.
damlayı satıcı arkadaşım yiyecek de de kullanıyor zirai ilaçların temizlenmesi için iyiyimiş.

ben damlayı makinede leke çıkartıcı olarak da kullanıyorum.
ama tabi makinede de yine ersağ kullanman gerek onun için.
yani bu ürünler kimyasallarla birlikte kullanılmıyor.

multijet, sen de sormuşsun canım..
benim ellerim çok hassastır.
bunun bulaşk sıvısı var elde yıkamak için..
ondan da çok memnunum 1-2 damlayla yıkıyorum bulaşıklarımı ve ellerime de hiç tahriş vermiyor.
başka yerde elde bulaşık yıkayınca farkediyorum ki diğerleri mahvediyor.
bir de bende yağ çözler elimi hemen bozardı bunun yağ çözü parlatıyor ve eli bozmuyor o yüzden çok sevdim.

yani kısaca bende bu cilt problemi vardı ve bana iyi geldi saç için bilmiyorum ama yetkili arkadaşım var o bu konuda çok bilgili ona sorabilirim.
şampuanı da çok satılan ürünlerin içinde yer alıyor.

Kızlar merhaba,
Ben de namazlarımı kılıyorum ve inşallah her zaman kılmak nasip olur ama sabah namazına gelince tövbe haşa sanki sabah namazı yokmuş gibi davranıyorum.
Üstelik saati de kuruyorum ama saati duymama rağmen kapatıyorum,o sırada ezan okunuyor,yine duyuyorum ama kalkmıyorumSabah namazına kalkmam malesef çok nadir.Kızlar benden de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

aa çok sevindim eğer şampuanı da sorabilirsen çok mutlu olurum ama benim de referans nosu alacak kimsem yok bana da yardımcı olur musun sakıncası yoksa ya da sitesine yazsam yardımcı olurlar mı

lifewater bizde de sabah namazları çok daha kolay oluyor sadece normal zamanımıza göre 15 dakika erken kalksak namazı aradan çıkarabiliyoruz ama gün içinde öğle ikindi hatta akşamlar geçiyor. Aslında benim ofisim çok müsait kapıyı kilitlesem iki dakikada halledebilirim ama abdest olayı kafamı kurcalıyor kış ayı olduğu için pantolonların içine sürekli kalın kilotlu çorap giymek zorundayım onu çıkar abdest al kurulan tekrar giy sorun yani. Eşim diyor ki sabah abdestliyken çorabını giyersin ofiste de ayaklarını meshedebilirsin . Aslında mantıklı ama yine de sormalıyım

ben geldiiiiiiim
valla kaç gündür giremiyorum beni sorup sormadığınızı bilemiyorum çünkü geçmişi de okuyamadım..
ee nasılsınız
herşey yolunda mı
bana özet geçecek bir yiğit var mı?

allright hoşgeldin
az gaz ver ben geçerim özeti
en son sen geldiğinde ne konuşuluyordu ki?

dün burdaki kızlar arbitrajı öğrendiler tabisi bu konuda meyra sabırla yardımcı oldu anlattı
seline haftasonu eşinin ailesi yemeğe gelmişti çok güzel sofra hazırlamış hatta bizimle de fotografını paylaşmıştı
derfat ın eşi ilaçla sigara bırakmaya başladı ilk sonuçlar oldukça olumlu
senfat adet olamıyor dua edecez yarın da olmasın ki kandil gecesi ilk namazını kılabilsin
karanfil kardeşiyle biraz takık ama sorun kardeşte zaten abla olmak zordur
sarıkızda yoyo etkisi var bir artıyor bir azalıyor ama dolar atağa geçmiş bugün
daha aklıma geldikçe yazarım
----------
seyyah da sabah video paylaştı facebooktaki TÜZDER üstün zekalılar derneğine ait anneler çocuklarına şekerlerini yedim diye şaka yapıyor ve çocuklarının tepkilerini videoya çekiyorlar merak edersen bikaç sayfa geriye bakarsın
derfat hastayım ben gelmedim neden hiç sormadınız beni dedi
ardından eva da dedi beni de hiç merak eden olmamış diye

Son düzenleme:
meyraa onsta beklentin ne yönde canım

büütün doları altına gömsem mi diye düşünüyorum :)))))))))

meyraa onsta beklentin ne yönde canım

büütün doları altına gömsem mi diye düşünüyorum :)))))))))

çok oyalandı bu seviyelerde....
aşağı ya da yukarı bir patlama olacak ama sorun patlamanın ne zaman ve ne yönde olacağı... :)
ben ocak sonuna kadar fahiş bir yükseliş beklemiyorum açıkcası....
şubat başı gibi bir yükseliş olabilir....
ben takibi tamamen bıraktım sayılır.... :)
malum,bir süre ara vereceğim...
rahatım yani.... :)

ben % 56 altın
% 44 dolar şeklinde oluşturdum sepeti bekliyorum

Çok yoruldummm akşama yemekli misafirim var teyzemin oğlu,gelini ve çocuğu gelicek hasta olduğum için çok bi yemek yapamadım basit oldu biraz ama çok halsizim akşamki menüm;
Kırmızı mercimek çorbası
bezelye yemeği
pirinç pilavı
salata
turşu
yoğurtlu havuç salatası
içecek çayın yanınada ağlayan kek yaptım.hepsini hallettim bi pilavım kaldı onlar gelmeye doğru yaparım,evi süpürcem,wc,banyoyu bi elden geçircem.

merhaba kızlar.
sabah kahvaltıya arkadaşlarım geldi,yedik,içtik,muhabbet ettik,hasret giderdik.bana çok iyi geldi.
arkadaşları uğurladım,ortalığı topladım,büyük kızım hastaydı,onu doktora götürdüm,dönüşte kitaplar aldık kendimize,bu akşam kitap ziyafeti var.
geçmişi hızlıca okudum.
senfat ve derfat hastaymış,geçmiş olsun canlar,nasıl da kafiyeli hastalanırmışlar.
zaten bu ikili kardeşti değil mi.[biri öyle sanıyordu,kimdi]
hawar bebeciğe ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah.ne hastalıklar var iyileşiyor,allahım ol desin yeter ki.
allright eviniz hayırlı,uğurlu olsun.allah ödeme kolaylığı versin canım.
meyra,farmasi ve sirkencubin,elleriniz dert görmesin,yazdıklarınız çok işime yaradı,sağolun,varolun kızlar.

allright biz bugun hep sana hayırlı olsun dedik, sen yokken
pazartesi tapu halledilecek demiştin?
hani lokum, çikolata hayırlı olsun diyoruz sana

hastayken misafiri,en yakınım dahi olsa sevmiyorum.zevkle ağırlamak,etrafında dört dönmek,cıvıl cıvıl olmak isterim.
keşke sen de erteleseydin derfatçım.
bu arada eşinin sigara bırakma macerasının takipçisiyim,gelişmeleri yaz canım,allah hepimizinkini kurtarsın şu illetten inşallah.zarar görmeden tabii.

ev demişken anlatmıştım ya size benim girmeyi düşündüğüm bir yer vardı ben girseydim 185 e anlaşıyorduk adam orayı 250 bine vermiş potansiyel zararlardayım :18:hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…