derfat çok geçmiş olsun canım
ben de bi süredir girememiştim beni de seyyahım ve meyram dışında soran olmamıştı
neyse napalım
veee eşini tebrik ediyorum darısı bu illetten kurtulmak isteyen herkesin başına
seyyah izledim bunları bayıldım bu çocuklara hele son o küçük kız harika annesi nasıl çabalıyor ama çocuğun umrunda bile değil resmen ders veriyorLİNK VERMEK YASAK AMA ARKADAŞLAR BUNU İZLEMENİZ LAZIM
denesem mi accaba oğlum tüm çikolataalarını yedim sana kalamdı desem ne yapar acaba
hımm, o zaman damlayı almak daha mantıklıcanım genel temizlik damla konsantrenin açılmış hali diye biliyorum.
yani damladan damla damla kullanıyorsan genel temizlikten kapak şeklinde kullanıyorsun.
ve bunlar is için bire bir.
ve doğalgazlı evde de müthiş is oluyor.
bizim ev alçılı değil o yüzden benim duvar silme olayım olmadı ama duvar için filan tam uygun.
genel temizlik 12 tl civarında diye biliyorum.referans numaramı özelden atayım üye olunca fiyatlarıda görebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
geçmiş olsun derfatGünaydın hanımlar nasılsınız?Ben bugün öksürükten hiç uyuyamadım ciğerlerimi üşüttüm sanırım dra gitmemektede inat ediyorum.
Akşama misafirim gelebilir teyzemin oğlu ve gelini bide çocukları ama hiç misafir ağırlayasım yok çok halsizim çaya gelirler muhtemelen bende kek yapmayı düşünüyorum .,
Sabah eşim işe giderken aşkım sigarasız daha rahatım nefes alıpverişim değişti diyo.Gece yatarken ise sigara kokmayan eşim ve eşimin dibine giren beneşim ee sen hergün böyle dibimdemi yatacaksın diyor
merhaba arkidişlerrr
dualarını esirgemenyen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim, akşama doğru ararım bakalım nasıl ameliyat olacak, umarım hayırlı haberler alırımmm
Loveli sizede geçmiş olsun, ne zor demi çocuk büyütmek, benim kzımda her dolabı kurcalıyor ben önce kapatmıyordum dolapları öğrensin ellenmemesi gerektiğini diye düşünüyorum, ama baktım benim kzı öğrenmiyor, deterjanları koyduğumuz bir dolap var baktım o dolapla çok uğraşıyor, bağladım dolabın kapaklarını
hımm, o zaman damlayı almak daha mantıklı
bak sen böyle açıklayınca daha bi alasım geldi
hem temizlicek hem de durulama gerektirmicek
şu an vaktim yok, bi ara üye olayım da,gelsin hemen ürünüm
geçmiş olsun derfat
Allah'ım benim eşime de nasip etsin şu sigarayı bırakmayı
havar inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
inşallah sen de memnun kalırsın canım.
damlayı satıcı arkadaşım yiyecek de de kullanıyor zirai ilaçların temizlenmesi için iyiyimiş.
ben damlayı makinede leke çıkartıcı olarak da kullanıyorum.
ama tabi makinede de yine ersağ kullanman gerek onun için.
yani bu ürünler kimyasallarla birlikte kullanılmıyor.
multijet, sen de sormuşsun canım..
benim ellerim çok hassastır.
bunun bulaşk sıvısı var elde yıkamak için..
ondan da çok memnunum 1-2 damlayla yıkıyorum bulaşıklarımı ve ellerime de hiç tahriş vermiyor.
başka yerde elde bulaşık yıkayınca farkediyorum ki diğerleri mahvediyor.
bir de bende yağ çözler elimi hemen bozardı bunun yağ çözü parlatıyor ve eli bozmuyor o yüzden çok sevdim.
yani kısaca bende bu cilt problemi vardı ve bana iyi geldi saç için bilmiyorum ama yetkili arkadaşım var o bu konuda çok bilgili ona sorabilirim.
şampuanı da çok satılan ürünlerin içinde yer alıyor.
meyraa onsta beklentin ne yönde canım
büütün doları altına gömsem mi diye düşünüyorum :)))))))))
çok oyalandı bu seviyelerde....
aşağı ya da yukarı bir patlama olacak ama sorun patlamanın ne zaman ve ne yönde olacağı... :)
ben ocak sonuna kadar fahiş bir yükseliş beklemiyorum açıkcası....
şubat başı gibi bir yükseliş olabilir....
ben takibi tamamen bıraktım sayılır.... :)
malum,bir süre ara vereceğim...
rahatım yani.... :)
Çok yoruldummm akşama yemekli misafirim var teyzemin oğlu,gelini ve çocuğu gelicek hasta olduğum için çok bi yemek yapamadım basit oldu biraz ama çok halsizim akşamki menüm;
Kırmızı mercimek çorbası
bezelye yemeği
pirinç pilavı
salata
turşu
yoğurtlu havuç salatası
içecek çayın yanınada ağlayan kek yaptım.hepsini hallettim bi pilavım kaldı onlar gelmeye doğru yaparım,evi süpürcem,wc,banyoyu bi elden geçircem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?