hımm. sağol canım.
küçük çocuk olunca çok takıyorum böyle şeyleri kafaya :18:
hımm. sağol canım.
küçük çocuk olunca çok takıyorum böyle şeyleri kafaya :18:
ben gebelikte kullandım. ocean plus ismi, yararı var mıdır bilmem, 1 kutuda koçak farmanınkini kullandım. eşantiyondu ikisi de. tanıtım da fayda var diyorlar ama bilemem. süper zeki bir çocugum var gibi gelmiyor. zekaya etkis olur diyorlar ya. anadan alıyorsa zekayı balık hapı falan laf hepsi.
1 saat oldu halen galatasaray üniversitesindeki yangını söndüremediler, sadece çatısında var, bu ne biçim iş ya.
ben gebelikte kullandım. Ocean plus ismi, yararı var mıdır bilmem, 1 kutuda koçak farmanınkini kullandım. Eşantiyondu ikisi de. Tanıtım da fayda var diyorlar ama bilemem. Süper zeki bir çocugum var gibi gelmiyor. Zekaya etkis olur diyorlar ya. Anadan alıyorsa zekayı balık hapı falan laf hepsi.
koçak farmanınki canım :)
ben de kullanmıştım ama sanırım kiloları o aldırttı
marincap hanginin oluyordu?
haklısın da. insan kendine değil ama çocuğuna gelince ince düşünüyor. ben arkadaşlara da bi sorayım bakayım bilgisi olan var mı
bir de pediatristler falan bilir belki
sence nasıl iş canım
başka bir haydarpaşa olmasın
kızıma ciciler aldım mutlu mutlu eve geldim ki o haberi aldım
allah bildiği gibi yapsın
ben gebelikte kullandım. ocean plus ismi, yararı var mıdır bilmem, 1 kutuda koçak farmanınkini kullandım. eşantiyondu ikisi de. tanıtım da fayda var diyorlar ama bilemem. süper zeki bir çocugum var gibi gelmiyor. zekaya etkis olur diyorlar ya. anadan alıyorsa zekayı balık hapı falan laf hepsi.
sılacık güle güle giysin cicilerini
zekaya belki direkt etki etmiyordur ama, dikkat toplamaya yaradığı söyleniyor.
buda öğrenmeyi kolaylaştırıyor diye biliyorum....
hatta depresyona bile iyi geliyormuş.....
kıştan kışa kullanıyorum. bide ağır metal veripte, faydam dokunacağına zararım dokunmasın diye soruyorum :26:
ay bayıldım ya
halbuki almayacam diye gittim ama
biildiğin pantolon kazak ama renkleri bi uyumlu bi şirin
güydirince çekecem yükleyecem karne günü giyecekmiş hanfendi karne hediyesiymiş
sence nasıl iş canım
başka bir haydarpaşa olmasın
kızıma ciciler aldım mutlu mutlu eve geldim ki o haberi aldım
allah bildiği gibi yapsın
ama son yıllarda anadan diyorlarsa ben boşuna evlenmişim eşimleVah başıma
ben haydarpaşayı izlerkem ağlamıştım, abartmıyorum.
Gerizekalılar denizden hemen itfaiye takviyesi yapmıyorlarda, yangın söndürülemeyince 2 saat sonra geliyorlar denizden söndürmeye
bunun altından nasıl bir şey çıkar diye mi soruyorsun, ben anlamam öyle karışık işlerden
iyi geceler kızlar...
çok yorgunum erken uyuyayım bugün.
eva sen kaçta uyuyorsun, kaçta kalkıyorsun
ben 2-2.30 gibi uyuyorum ama sabah telefonla uyandırmadıkları ve çocuk kalkmasa öğleden sonra 1-2 ye kadar uyuyabilirim. benim adım miskindir zaten uyumayı çok severim.
sılanın elbiselerini görelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?