Kirli Çıkılar )))

biz okulda arkadaşlarla gün yapıyoruz 10 kişiyiz 7 si edebiyatçı.
ben sözlcileri özellikle edebiyaçıları çok seviyorum sakin oluyorlar ve çok rahat anlaşıyorum onlarla..
ve benim kuzenimin bi tespiti vardı sözelci ve görsel sanat zekası yüksek kişiler daha anlayışlı ve empati sahibi oluyorlar en azından öğretmenlik mesleği için.
biz sayısalcılar biraz ön yargılarımızı kırmakta zorlanıyoruz.
bu tespitlerim öğrenci öğretmen ilişkileri için tabi daha çok.

sayısalcılar düz mantık
daha mantıklı direk yaşayan insanlar
sözelciler biraz gevşek
bakınız biz

Son düzenleme:
ya arkadaşlar şu halden anlayanlar reklamları gerçekse ben çok etkileniyorum ağlayasım geliyo

spora gittim tam 400 mekik çektim matımda tepindim terimi attım vicdanımı rahatlattım geldim

beni simit, poğaça, susam katılan şeyler mahfederdi. en çok midemden ve sık idrara çıkmaktan çekmiştim o dönemde.
desene o zaman ben bebek beklerken mahvolacağım sadece ofiste su tüketimim 3 lt (kahve hariç) buna orantılı olarak böbreklerimin çalışmasını tahmin edebilrsiniz o dönemde ofisimi wc ye mi kuracağım
kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz 6 saat uyuyup zıpkın gibi olmak istiyorum.
yapı meseles değişmez deyip kabullenmeli miyoksa eğitebilir miyiz kendimizi nolur varsa bilen beri gelsin
ben 1 gibi yatıyorum 6 buçuk gibi kalkıyorum ama serviste giderken 15 dakika kestiriyorum yine akşam üzeri de gelirken kestiriyorum çok tatlı oluyor ve kendimi dinç hissediyorum. ama bende konka hipertrofisi varmış (böcük bilir burundaki pompların şişik vaziyette oluşu ve buna bağlı olrak uykuda rahat nefes alamama) nefes almayı kolaylaştırıcı burun bantlarından taktığımda uykumu çok daha şeker alıyorum

yorgunluk için geçen yıl yeterlilik dönemimde omega 3-6 tabletleri almıştım baya yararlı olmuştu bilmem plasebo etkisi bilmem gerçek.

seyyah benim de uykum bir gariptir çok yorulduğumda ve uykusuz kaldığımda uyusam top atılsa uyanmam
lisede öğrenciyken böyle bir durum olmuş annemler ben evdeyken kapıyı açamamışlar yandaki komşu amca mutfak balkonundan atlayarak (annemlerin evi 4.kat) bizim eve girmiş annemlere kapıyı açmış sonra annem ah canım yavruum hala uyuyor diye mutfağa girmiş yemek hazırlamış ben hala uyanmamışım kendiliğimden uyandığımda herkes nereye uçtun öyle dediğinde çok anlamsız gelmişti baya bir süre de apartmandakilerin dalgası olmuştum

sayısalcılar düz mantık
daha mantıklı direk yaşayan insanlar
sözelciler biraz gevşek
bakınız biz

elimde değil çalışan öğrenciyi bi seviyorum bi seviyorum.
kuzenim demişti sözelci hocalar herkesi çok sevebilir. ama sayısal hocalar çalışan öğrenciyi daha çok sever.
hakkaten kendimi dinledim.
öbürlerini sevmiyo diilim ama çalışan çocuğa bayılıyorum yaaa

ayy inşallah toplanırım yoksa süre falan kaçırcam birileri de beni toplar uğrattın diye

hepimiz de oluyor be canım bazen okula gidesim gelmiyor oyalandıkça oyalanıyorum geç kalıyorum o zaman da sonra idareciler arıyor utanıyorum tatile ihtiyacımız var ondan

dönersin sahalara jet gibbi kim tutar seni

efet şu 3 gün doping olcak aklım başıma gelcek

yok canım kesin kesin
anneden (az egomu tatmin edeyim ya lütfeeeeen)
maşallah ailene valla

burda senfatla ben hariç herkes sayısalcı farkında mısınız

tamam yeniyim ama adamdan sayılmıyor muyum ben de sözelci sayılırım zannımca gerçi beni mühendis yapacaklardı açılın ben insanları savuncam diye tutturdum ama kısmet işte

benim sayısalda iyiydi ama gerçek sayısalcı iki kardeşim var biri tıpta biri bilg. müh. arada bakış açımız o kadar uyuşamıyor ki o kadar olur onlar daha düz bakıyor gerçi tıpçı gene insanla iç içe olduğundan daha ben gibi de öbürü gerçekten inanılmazdır

bu arada fark ettiniz mi bilmem sayısalcılar rakamlarla da çok konuşuyor

misal geçen ben bi mühendisle muhabbet ediyordum yürüyüşe geldi konu ben her gün aşağı yukarı yarım saat yürüyorum canım nereye istersem dedim o da bana ben falan noktadan felana yürüyorum toplam 35 dk sürüyor adımlarımın uzunluğu şu kadar ben de şu kadar adım atıyorum o yüzden şu kadar km yürüyorum dedi baktım sadece :) Allah'tan şu hızda yürüyorum demedi ya da dedi de ben kaçırdım

bir de fena halde disiplinli oldukları kanısındayım ben

aynını ben yapmışım kaç kere kapıyı çalmışlar evden aramışlar o zaman cep tel de yok aklı gitmiş annemin tam kapıyı kıracaklarken en son zili duymuş kalkmışım bi de fırçaladım kapıyı açıp ne kadar uzun bastınız aklım çıktı diye Allahtan annem çocuk dövmeye karşıydı ben olsam benim bacaklarımı kırmıştım zannımca

ben de uykuyu pek severim ama böyle vakalarım olmadı çok şükür

sizin de benden aşağı kalır yanınız yokmuş
multicim hukuk direk sayısal ya
mantıken en azından
bir de ne alakaysa sana multifonksiyon diyesim geldi
ahahahha

bi dene daha aklıma geldi zemin katta da öğrenci arkadaşlar otururdu bizim
kalorifer dairesi yanında olduğundan çok böcek olurdu
arkadaş kapıcıyla konuşmuş ilaçlama için anlaşmışlar
yine sınav zamanı sınavdan çıkıp uyumuş
kapı çalmış karşısında kapıcı
abi demiş ilaçlama için gelmiştim
arkadaş kollarını kaldırmış

canım sözelciler aşk doludur sevgi pıtırcığıdır
herkesi herşeyi sever
kurbağayı karafatmayı seven bi kızım var düşün
ben de az bi çaba göreyim tırnak ucu kadar
onu pohpohlaya pohpohlaya adam ederim valla
çok sevinirim uğraşsın ama yapamasın
bi tek kızıma işlemiyor benim taktikler

Allahım yarıldım gülmekten süpermiş arkadaşın

multifonksiyon olcak kadar becerikli değilim ama eğer kırk kere söylersen olur belkim de sen öyle söyle

ben girerken üni ye sözelden alıyordu gerçi aslında doğru mantıken sayısalcı sayılabilir zaten epey mat gerekirdi o zaman da ama olsun beni de alın aranıza

Son düzenleme:

çok komik çocuktu gerçekten
onun bi de sınavdan sonra arkadaşlarıyla kafede buluşma hikayesi var
sürekli gittikleri bi cafe var
sınavdan çıkıyolar yarın şu saatte orda buluşalım diyolar sınıfça
bu gidiyor tabi ertesi gün
hani diyor garsona bizim çocuklar nerde
abi onlar evelsi gün geldi gittiler diyor
3 gün uyumuş o da

yerim ben o fıstığı..
turizm otelcilikte bi meslek öğretmeni vardı.
öğrencileriyle nasıl iyi anlatamam sen anlattıkça o geldi aklıma..

ben de evde beslediğim koca kaktüsü tokatlaya tokatlaya seviyom:111:
ama maşallah ben tokatladıkça daha bi serpildi bazen de makas alıyom.

annem evime menekşe koydu gitti anne menekşe hassas ben bakamam ona dedikçe dinlemedi.
geçen geldi beğenmedi çiçekleri.
dedim arada su döküyom işte.
yoook dedi konuşcaksın her gün.
valla anne dedim benim kaktüse bazen su vermeyi unutuyom bazen tokatlıyom ama maşallahı var bana hassas çiçek olmaz aç susuz kalmayı göze alan bi çiçek olmalı..

karanfil bak şimdi sayısalcı olduğunu ispatlıcam
sen böcekci esprisini anlamadın değil mi

haşin severim diyorsun
sen de yap hayırlısıyla biz de sevelim kıııııız
bayılırım bebişlere çocukları çok sevmesem de bebekler çooook dadlu

ehe tamam severim de uykuyu o kadar uyuyamam kesin herhalde gerçi ben zaten hiç sabahlamazdım çünkü 6 saatten az uyursam kafam çalışmaz benim yakın arkadaşlarım bilirler hatta tepkilerime bakıp sen uyumadın di mi derler bu arada da deli gibi uykum bölünür geceleri uyanır uyanır uyurum hem uykuyu sev hem uykun bozuk olsun eziyet gibi

bu arada uyku dedim de eşim geldi saat sekiz gibi kaç gündür çok yorgunum diye ağlanıp duruyor bana sarıldı sonra karşımdaki koltuğa yattı bir dinleneyim sen oyununa bak dedi (bdv dekiler duymasın bizim evin oyun manyağı bendenizim) o zamandan beri uyuyor yatağa git dedim yok senin tıkırtınla mutlu oluyorum dedi geri uyudu yemek de yemedi oysa ben ona dominos söyletcektim onunkinden tırtıklicaktım ne edeyim ben şimdi bu adam

ama nasıllllllllll
kardeşim de bazen 3 e kadar uyuyor pazarları ben ona şaşarken 3 gün uyuyanlar varmış:111:

kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz 6 saat uyuyup zıpkın gibi olmak istiyorum.
yapı meseles değişmez deyip kabullenmeli miyoksa eğitebilir miyiz kendimizi nolur varsa bilen beri gelsin

sabah erken kalkmanın sırrını bilen bana da desin. gece yatmak bilmem, sabah kalkmak bilmem. hafta sonları 11e kadar uyurum. hafta içi de son raddede kalkarım, o zamana kadar alarmı bikaç kere ertelemiş olurum ve çoook daha yorgun kalkarım.

bi de başka kimler yay diye sorulmuş. ben yayım, eşim, oğlum ve kardeşim de yay; ailecek yayıyoruz bakalım.

sanırım şu anda üst katımızda oturanlardan biri ruhunu teslim ediyor, bu ses horlarken çıkıyor olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…