Kirli Çıkılar )))

misafirlerine :95:

kocanada

allah misafirn de hayırlısını versin
yaptıkları çok saçma şeylermiş ve iyi alttan almışsın aslında üstünde misafir oldukları için de en doğrusunu yapmışsın

benim şimdiye kadar bir tek öyle misafirim oldu ondaki art niyeti de anladım ve hemen müdahele ettim. Yazın eşimin iş arkadaşları geldi ama ilk defa geliyorlar içlerinden birinin çocuğu var 2 yaşında çocuk dışarı ayakkabısını çıkarmak istemeyince annesi evde giydirmek istedi altını ıslak mendille sildim dedi ama ayakkabılar kirli toz içinde temizliğinden emin olmam lazım bir tane nemli toz bezi getirdim çocuk silmeme izin vermedi anne de müdahele edemedi dikkatini dağıtmak için ne şaklabanlıklar yaptım ama çocuk inatçı çıktı ben de en son galoş getirdim anne ve çocuğun anannesi çok bozuldu belli edemedi ama kucaklarından da indirmediler hiç çocuğu. Mutfağa birkaç kez geldi ilk kez giyiyor dışarda diye açıklama yapmaya çalışıyor (alakası yok önündeki beyaz tülleri gülleri grileşmiş) ben de dedim lütfen kusura bakmayın ama biz bu evde namaz kılıyoruz içimiz almaz. Aslında öyle olmasını istemezdim ama napayım. :26:

hey Allahım ne tipler var ya
derfatcım bırakın görüşmeyin bi daha nolcak ki

canım bence çok iyi yapmışsın
insanlardaki rahatlığı anlayamıyorum
tamam belki sen onun evine gitsen o izin vercek olsa bile sen yapmazsın zaten böyle bişey
ben bu durumlara kızıyorum açıkçası arkadaş
sonuçta herkesin temizlik anlayışı farklıdır
insanları rahatsız etmemek gerekir

evet birinin evine gittiğimizde doğru bulalım bulmayalım onun mekanı olduğu için onun kuralları geçerlidir
üstüne gitmeye açıklama yapmaya çalışmak anlamsız geliyor bana. sadece biraz saygı göstermek gerekiyor.

merhaba kızlarr..
altın düşmüş. ben de bi 200 tl civarında alım yapcam inşallah.
ama ne zaman bilmiyorum.
bugün okulda malzememi unuttum o yüzden geri git gel yoruldum biraz.

yemeğimi yiycem şimdi ohh güneşte mis gibi uyku çekcem.
çok fena canım çekiyor hele karnımı doyurdum mu tamam

selincim nasıl sevindim bilemezsin.
gerçekten kendimi yerine koyunca çok acı ve ızdırap verici bi duyguydu.
bi sadaka ver istersen canım

ben de geçen kızlardan birine 58 vereceğime 35 vermişim.
Allah tan notlar açıkmış kız söyledi düzelttim.
ha düzelmese nolurdu ikinci döneme eklerdim kızdan helallik alırdım filan..
gerçekten işiniz zor Allahım sizlere de bizlere de yardım etsin.

bu arada karnıbahar tarifin harika görünüyordu ama kızartmalı olduğundan ve de üşendiğimden yapmadım.
bi hevesim olduğu vakte artık.
ben yine beşamel soslumla idare etcem..

kız seyyah sen bana pis mi dedin bana mı öyle geldi

ohhh sefam olsun valla.. aşılama bahanesine 2 hafta bi yerimi kaldırmadım.
eşime yaptırdım az çok o da anca süpürdü zaten.
nasıl 1 tl fazla geldi ben de anlamadım
nazar nazar

misafirlerine pes doğrusu
ben olsam böyle bir aile ile görüşmelerime mesafe getirirdim

bence en güzelini yapmışsın
namaz kılınsın ya da kılınmasın temizlik açısından dışarıda giyilen ayakkabının içeride ne işi var
adı üstünde ...........ok basan

ben de değilim gönül koyan derfat ve eva
ben saedece beni de hayırlı anmamışlar arkamdan dedim
misal dün gece yokum arkamdan kaynatmışsınız
senfat şöyledir böyledir
ayıp yaa

Durun kavga etmeyin itiraf ediyorum o bendim ama bu ara çok duygusalıkm sanırım biraz ilgi bekledim hepsi o kadar

Astım değil canım zatüre başlangıcı dedi dr.Eşim işte içmiyo artık çağanın çok etkisi oldu bu konuda yoksa daha bırakmazdı.Biliyorum canım bend eçok mücadele ediyorum ama bişeyde diyemedim ama içirmiycem bundan sonra bunun için kırılan kırılsın bana

Geçmiş olsun canım

Güle güle giy canım aldıklarını.

Canım çok kötü olmuş ama inş bi sorun çıkmaz canım dua edelim sende moralini bozma bebeğede zararı olur.

yakında konuşmaya başlasın eşinle birbirinize bakarak sabır dersiniz ne zaman susacak bu çocuk diye bizimkiler ben büyüyünce itiraf ettiler

sirkencim tek öyle diyeyim ama konussun istiyorum çünkü derdini anlatmaya çalışıyo biz anlamayınca çok sinirleniyo resmen kendini paralıyo geçen gün elini yüzünü yırtmaya çalılıyo bişeyden hıncını alamayınca kendine zarar veriyor

ah canııım çocuğun olmadığı için hoşgörülü davranamamışsın..
çocukların hele ki küçüklerin kusurlarına bakmayacaksın
çocuklu bir misafirin geliyorsa evinin kirlenmesini göze alacaksın
kirlendi pislendi diye misafirini tedirgin etmeyeceksin..
tedirgin olmuşlar ki çocuğu indirememişler..
biraz hoşgörü..
aynı olay benim de başıma geldi
Duru inat etti misafirlikte ayakkabılarını çıkaramadık
ağladı yattı yuvarlandı tam inat yaşı: 2 yaş..
ev sahibi çok anlayışlıydı napalım altını sileriz dedi bizi içeri buyur etti
çünkü laftan anlayacak yaşta değil henüz..
yoksa resmen kapıdan dönecektik..

yanlış anlama ama bu benim düşüncelerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…