Napayım canım bi çok şeye sinir oldum o gün ama sonuçta misafir dedim ve sustum ya bazen düşünüyorum benmi çok salağım diye hepmi beni buluyor böyle insanlar diye.O gün misafirim eşimden önce geldi bende yemek hazırlıyorum bi taraftan içeri girer girmez benim üstüm müsait değildi beklemediğim bi zamanda geldikleri için siz geçin ben üzerime değiştireyim dedim ve odama geçtim bi çıktım ki ne göreyim karı koca eline sigara almışlar ve hemen mutfağa geçmişler içmeye başlamışlar hoşgeldiniz dedikten sonra burda içmeyin dedim salonda için dedim orayı pek kullanmıyoruz gitti geri çıktı ordan mutfakta içeyim camı açta dedi neyse canım açtım o zaman dedim kafanı dışarı çıkar dışarda iç kocası kafasını camdan çıkardı ve orda içti ama karısı benim yükseklik korkum var dedi geldi gitti mutfakta sigara içti ben sustum sakın dedim fatihe sigara teklif etmeyin sigarayı bıraktı dedim tamam dediler ben hala yemek hazırlıyorum karısı benim yanımda sohbet ediyoruz kocası içeri geçmiş laptopu almış eline nete giriyo eşim gelene kadar böyle oldu onlar geldikten yaklaşık 2 saat sonra geldi eşim yemeğe oturduk biz zaten yemek yedikte geldik dedi eşimde madem yemek yedinizde niye karıma yemek hazırlattınız dedibende yok canım zaten hastaydım pek bişey yapamadım deyince karısı evet bişey yapmamışsın dedi şaka değildi bu laf ben bozuldum ama seslenmedim onlar bizi davet ederler gideriz artık yemekler gelir önümüze bir gün önceden ya misafirin gelmiştir ona yapmıştır yada kendilerine yaptıkları yemekleri koyarlar 3 kez gittik hepsinde aynısı oldu hele en sonuncusu tam bi fiyaskoydu yılbaşında gittik davet ettiler eşim işten geldi bizi aldı hemen oraya geçtik yemek yapmamışlar ve arabaşı yapmışlar bide yaprak sarması yapmışlar oda pişmemişti başka bişey yoktu yemek yapmadık dediler onu yedik ama ben kalkmışım hasta halimle yemeklerimi yapmışım bide çayın yanına kek yapmışım daha napayım eşimde çok bozuldu bu lafa tabi.Sonra ben sofrayı topluyorum kocası yine almış laptopu eline nette geziniyo bu kadarda olmaz dedim içimden bura internet kafemi 1 saat daha takıldı kapattı çay getirdim ikide birde o kadar tembih etmeme rağmen benim canım sigara çekti bi içeyimde geleyim dedi eşimde o sigara içerken ilacını almış yemekten sonra inadına gitti onun yanında durdu iradesini göstermek için ve hiç canım çekmedi ama içerisi çok kötü kokuyo dedi ve canım kocacım bugün 4 gündür hiç ama hiç içmedi ve gayet iyi gidiyoruz yan etki şimdilik olmadı hiç çok şükür,hiç sinirliliği olmadı hatta pamuk gibi oldu adam ve baş ağrım kalmadı hiç diyor,daha rahat uyuyabiliyorum,daha rahat nefes alabiliyorum yazık ona verdiğim paraya diyor içmem başlamam aşkım benim için bitti diyor
Napayım canım bi çok şeye sinir oldum o gün ama sonuçta misafir dedim ve sustum ya bazen düşünüyorum benmi çok salağım diye hepmi beni buluyor böyle insanlar diye.O gün misafirim eşimden önce geldi bende yemek hazırlıyorum bi taraftan içeri girer girmez benim üstüm müsait değildi beklemediğim bi zamanda geldikleri için siz geçin ben üzerime değiştireyim dedim ve odama geçtim bi çıktım ki ne göreyim karı koca eline sigara almışlar ve hemen mutfağa geçmişler içmeye başlamışlar hoşgeldiniz dedikten sonra burda içmeyin dedim salonda için dedim orayı pek kullanmıyoruz gitti geri çıktı ordan mutfakta içeyim camı açta dedi neyse canım açtım o zaman dedim kafanı dışarı çıkar dışarda iç kocası kafasını camdan çıkardı ve orda içti ama karısı benim yükseklik korkum var dedi geldi gitti mutfakta sigara içti ben sustum sakın dedim fatihe sigara teklif etmeyin sigarayı bıraktı dedim tamam dediler ben hala yemek hazırlıyorum karısı benim yanımda sohbet ediyoruz kocası içeri geçmiş laptopu almış eline nete giriyo eşim gelene kadar böyle oldu onlar geldikten yaklaşık 2 saat sonra geldi eşim yemeğe oturduk biz zaten yemek yedikte geldik dedi eşimde madem yemek yedinizde niye karıma yemek hazırlattınız dedibende yok canım zaten hastaydım pek bişey yapamadım deyince karısı evet bişey yapmamışsın dedi şaka değildi bu laf ben bozuldum ama seslenmedim onlar bizi davet ederler gideriz artık yemekler gelir önümüze bir gün önceden ya misafirin gelmiştir ona yapmıştır yada kendilerine yaptıkları yemekleri koyarlar 3 kez gittik hepsinde aynısı oldu hele en sonuncusu tam bi fiyaskoydu yılbaşında gittik davet ettiler eşim işten geldi bizi aldı hemen oraya geçtik yemek yapmamışlar ve arabaşı yapmışlar bide yaprak sarması yapmışlar oda pişmemişti başka bişey yoktu yemek yapmadık dediler onu yedik ama ben kalkmışım hasta halimle yemeklerimi yapmışım bide çayın yanına kek yapmışım daha napayım eşimde çok bozuldu bu lafa tabi.Sonra ben sofrayı topluyorum kocası yine almış laptopu eline nette geziniyo bu kadarda olmaz dedim içimden bura internet kafemi 1 saat daha takıldı kapattı çay getirdim ikide birde o kadar tembih etmeme rağmen benim canım sigara çekti bi içeyimde geleyim dedi eşimde o sigara içerken ilacını almış yemekten sonra inadına gitti onun yanında durdu iradesini göstermek için ve hiç canım çekmedi ama içerisi çok kötü kokuyo dedi ve canım kocacım bugün 4 gündür hiç ama hiç içmedi ve gayet iyi gidiyoruz yan etki şimdilik olmadı hiç çok şükür,hiç sinirliliği olmadı hatta pamuk gibi oldu adam ve baş ağrım kalmadı hiç diyor,daha rahat uyuyabiliyorum,daha rahat nefes alabiliyorum yazık ona verdiğim paraya diyor içmem başlamam aşkım benim için bitti diyor
allah misafirn de hayırlısını versin
yaptıkları çok saçma şeylermiş ve iyi alttan almışsın aslında üstünde misafir oldukları için de en doğrusunu yapmışsın
benim şimdiye kadar bir tek öyle misafirim oldu ondaki art niyeti de anladım ve hemen müdahele ettim. Yazın eşimin iş arkadaşları geldi ama ilk defa geliyorlar içlerinden birinin çocuğu var 2 yaşında çocuk dışarı ayakkabısını çıkarmak istemeyince annesi evde giydirmek istedi altını ıslak mendille sildim dedi ama ayakkabılar kirli toz içinde temizliğinden emin olmam lazım bir tane nemli toz bezi getirdim çocuk silmeme izin vermedi anne de müdahele edemedi dikkatini dağıtmak için ne şaklabanlıklar yaptım ama çocuk inatçı çıktı ben de en son galoş getirdimanne ve çocuğun anannesi çok bozuldu belli edemedi ama kucaklarından da indirmediler hiç çocuğu. Mutfağa birkaç kez geldi ilk kez giyiyor dışarda diye açıklama yapmaya çalışıyor (alakası yok önündeki beyaz tülleri gülleri grileşmiş) ben de dedim lütfen kusura bakmayın ama biz bu evde namaz kılıyoruz içimiz almaz. Aslında öyle olmasını istemezdim ama napayım. :26:
misafirlerine pes doğrusuNapayım canım bi çok şeye sinir oldum o gün ama sonuçta misafir dedim ve sustum ya bazen düşünüyorum benmi çok salağım diye hepmi beni buluyor böyle insanlar diye.O gün misafirim eşimden önce geldi bende yemek hazırlıyorum bi taraftan içeri girer girmez benim üstüm müsait değildi beklemediğim bi zamanda geldikleri için siz geçin ben üzerime değiştireyim dedim ve odama geçtim bi çıktım ki ne göreyim karı koca eline sigara almışlar ve hemen mutfağa geçmişler içmeye başlamışlar hoşgeldiniz dedikten sonra burda içmeyin dedim salonda için dedim orayı pek kullanmıyoruz gitti geri çıktı ordan mutfakta içeyim camı açta dedi neyse canım açtım o zaman dedim kafanı dışarı çıkar dışarda iç kocası kafasını camdan çıkardı ve orda içti ama karısı benim yükseklik korkum var dedi geldi gitti mutfakta sigara içti ben sustum sakın dedim fatihe sigara teklif etmeyin sigarayı bıraktı dedim tamam dediler ben hala yemek hazırlıyorum karısı benim yanımda sohbet ediyoruz kocası içeri geçmiş laptopu almış eline nete giriyo eşim gelene kadar böyle oldu onlar geldikten yaklaşık 2 saat sonra geldi eşim yemeğe oturduk biz zaten yemek yedikte geldik dedi eşimde madem yemek yedinizde niye karıma yemek hazırlattınız dedibende yok canım zaten hastaydım pek bişey yapamadım deyince karısı evet bişey yapmamışsın dedi şaka değildi bu laf ben bozuldum ama seslenmedim onlar bizi davet ederler gideriz artık yemekler gelir önümüze bir gün önceden ya misafirin gelmiştir ona yapmıştır yada kendilerine yaptıkları yemekleri koyarlar 3 kez gittik hepsinde aynısı oldu hele en sonuncusu tam bi fiyaskoydu yılbaşında gittik davet ettiler eşim işten geldi bizi aldı hemen oraya geçtik yemek yapmamışlar ve arabaşı yapmışlar bide yaprak sarması yapmışlar oda pişmemişti başka bişey yoktu yemek yapmadık dediler onu yedik ama ben kalkmışım hasta halimle yemeklerimi yapmışım bide çayın yanına kek yapmışım daha napayım eşimde çok bozuldu bu lafa tabi.Sonra ben sofrayı topluyorum kocası yine almış laptopu eline nette geziniyo bu kadarda olmaz dedim içimden bura internet kafemi 1 saat daha takıldı kapattı çay getirdim ikide birde o kadar tembih etmeme rağmen benim canım sigara çekti bi içeyimde geleyim dedi eşimde o sigara içerken ilacını almış yemekten sonra inadına gitti onun yanında durdu iradesini göstermek için ve hiç canım çekmedi ama içerisi çok kötü kokuyo dedi ve canım kocacım bugün 4 gündür hiç ama hiç içmedi ve gayet iyi gidiyoruz yan etki şimdilik olmadı hiç çok şükür,hiç sinirliliği olmadı hatta pamuk gibi oldu adam ve baş ağrım kalmadı hiç diyor,daha rahat uyuyabiliyorum,daha rahat nefes alabiliyorum yazık ona verdiğim paraya diyor içmem başlamam aşkım benim için bitti diyor
yaptıkları çok saçma şeylermiş ve iyi alttan almışsın aslında üstünde misafir oldukları için de en doğrusunu yapmışsın
benim şimdiye kadar bir tek öyle misafirim oldu ondaki art niyeti de anladım ve hemen müdahele ettim. Yazın eşimin iş arkadaşları geldi ama ilk defa geliyorlar içlerinden birinin çocuğu var 2 yaşında çocuk dışarı ayakkabısını çıkarmak istemeyince annesi evde giydirmek istedi altını ıslak mendille sildim dedi ama ayakkabılar kirli toz içinde temizliğinden emin olmam lazım bir tane nemli toz bezi getirdim çocuk silmeme izin vermedi anne de müdahele edemedi dikkatini dağıtmak için ne şaklabanlıklar yaptım ama çocuk inatçı çıktı ben de en son galoş getirdimanne ve çocuğun anannesi çok bozuldu belli edemedi ama kucaklarından da indirmediler hiç çocuğu. Mutfağa birkaç kez geldi ilk kez giyiyor dışarda diye açıklama yapmaya çalışıyor (alakası yok önündeki beyaz tülleri gülleri grileşmiş) ben de dedim lütfen kusura bakmayın ama biz bu evde namaz kılıyoruz içimiz almaz. Aslında öyle olmasını istemezdim ama napayım. :26:
ben de değilim gönül koyan derfat ve eva
ben saedece beni de hayırlı anmamışlar arkamdan dedim
misal dün gece yokum arkamdan kaynatmışsınız
senfat şöyledir böyledir
ayıp yaa
günaydınlaaaaaar
derfat; senin çoçuğuna astım teşhisi konmamışmıydı? eve gelen hiçkimse senin çocuğundan daha kıymetli olamaaaaaz. eşinle bu konuyu konuşup evde tümden ve herkese sigarayı yasaklayın canım. çooooook içmek isteyen ya balkonda ya da dışarda içsin.
ben feci tiryakiyken bile evde sigara içmedim ve hiç kimseye de içirmedim. küçücük çocuğun var, ona nasıl bir zarar veriyor o sigara.
merhaba kızlar;
dünden beri nasıl başım ağrıyor anlatamam. akşam vurdum kafayı yattım ama hala özellikle alın bölgem çok ağrıyor...
dolayısıyla geçmişi pek okuyamadım. mutlaka atladığım haberler vardır.
3 gündür falan da wc problemi yaşıyorum. activia yoğurtlar, kayısılar nelerr denedim. bana mısın demedi.
herkesin mevlit kandili mübarek olsun. bu hayırlı gece de birbirimizi dualaraımızda unutmayalım.
allah kabul etsin...
Durun kavga etmeyin itiraf ediyorum o bendim ama bu ara çok duygusalıkm sanırım biraz ilgi bekledim hepsi o kadar
allrıgt derfat ve darksea cocuklarınz kac yasınde benım kızm 28 aylıkken tam konustu öncesınde anne baba seklındeydı canınızı sıkmayınn
aldım bile canım...
renkler somon, pudra.
koyu renk pantalon ve eteklerle uygun olur diye düşündüm.
bakalım gelsin de inşallah beğenirim. olmazsa geri yollarım artık....
teşekkür ederim önerin için....
Canım çok kötü olmuş ama inş bi sorun çıkmaz canım dua edelim sende moralini bozma bebeğede zararı olur.kızlar(( çok üzgünüm......
bugün akıl almaz bi hata yaptım Allah beni nasıl biliyosa öyle yapsın!!!!!
biz aile sağlığı merkezlerine aşı dağıtımı yapıoruz bugün bi aile sağlığı merkezine aşı verdim
fakat aşıların 10 tanesini bebekler için verceme 6 tanesini bebekler için 4 tanesinide yetişkinler için vermişim
bugün bi aile sağlığı merkezindeki hemşirede aşıyı kontrol etmeden yapmış bebek aşısı diye
bi tane anne kuzusuna hepatit A aşısının bebk dozu yapılcana yetişkin dozu yapıldı
hemşire yaptıktan sonra farketmiş hemen aradı bi karışıklık olmuş dedim
hata ikimizdede var ben aşıyı yanlış verdim oda kutuyu kontrol etmeden aşı yapmış(((((
çok üzgünüm çok mutsuzum
sonuç olarak ,aşı yapılan bebek 1 yaşından büyük bünyesi kuvvetliyse hafif bi ateşle atlatcak bu durumu yoksa sarılık olabilir yada farklı komplikasyonlar çıkabilir
bugün o kadar üzüldümki felaket bi karın ağrısı başladı dr. gittim bi sorun yok stresten yorgunluktan olabilir dedi....
nolur dua edin bişey olmasın
aklımdan çıkmıyo o bebeğe bişey olcana bana olsun .....(((((
yakında konuşmaya başlasın eşinle birbirinize bakarak sabır dersiniz ne zaman susacak bu çocuk diyeCanım benim oğlum 39 aylık olucak ama hala tık yok çocukta
hey Allahım ne tipler var ya
derfatcım bırakın görüşmeyin bi daha nolcak ki
yakında konuşmaya başlasın eşinle birbirinize bakarak sabır dersiniz ne zaman susacak bu çocuk diyebizimkiler ben büyüyünce itiraf ettiler
akraban bile olsa seni geren insanla fazla görüşmeyeceksin yani elinden geldikçe minimumda tutacaksınBacım bu insanlar benim teyzemin oğlu ve gelini nasıl görüşmeyeyim ki illaki bi şekilde karşılaşıyoruz
akraban bile olsa seni geren insanla fazla görüşmeyeceksin yani elinden geldikçe minimumda tutacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?