Kirli Çıkılar )))

Sağolasın canım

3. yü değil 4. yü bile isterim ama şu bebekler çok meşakketli süreçlerden geçen varlıklar zaten imtihanı da burada başlıyor insanın
çalıştığım için canım bebişe kendimden bakacak kişi olmadığı için düşünmüyorum
Rabbim isteyenlere versin bizimkileri de bizlere bağışlasın hayırlısıyla inşaallah AMİN

maşallah canım kuzucuklarına

Allah razı olsun canımmmmmmmmmmm

offf sinirden çatlıyorum bıktım artık böyle insanlardan yaaaaaa
Samimi bi arkadasım var ailecek görüştümüz eşiyle tartışmış msnden yazıyodu kocasıda çok kinci günlerce küs kalırlar büyütürlerde büyütürler ve kolaya kaçıp olmuyo biz yürütemiyoruz yapamıyoruz diye lafı boşanmaya getirirler kız bana bunları yazıyodu 5,5 yıllık evliler ve çocuk istemiyor kocası borç var diye bende dedim ki ya ben sizin çocuğunuz olduğu zaman düşünemiyorum nolcak böyle diye kız başladı bana laf saymaya sen hep böyle yapıyosun bana moral vereceğin yerde moarlimi alt üst ediyosun bidaha anlatmayacağım tamam yeter ya samimiyiz diye doğruyu söyledim polyanacılık oynamadım söyledi söyledi msni kapattı sinir oldum kendi bana ağzına geleni sayıyo ben kırılmıyorum ben bişey demiycem ama varmı böyle bi dünya ya ben onun kredi kartından ayakkabı almıştım şifresini kart numarasını vermişti bana ödemeyi ben burdan yapmıştım trendyoldan bugün sabah msni açınca yazmış bana derya sen benim kredi kartından limangodan miktarı hatırlamıyorum başka bişey aldınmı dedi taksitlendirme yapılmış dedi bende yok hayır dedim ben sana söylemeden asla bişey almadım almamda dediö iyi düşün belki hatırlamıyosundur dedim ama suçlandım bankaya sorcam filan dedi iyi sor banada haber ver dedim sonra sormuş kendi alışverişiymiş bozuldum ama benim kredi kartım olmadığı için ondan almıştım ama şimdi hemen aldığım ayakkabınında parasını vermek istiyorum normalde ay başında maaşta verecektim şimdi eşime deyipte artı paradan versemmi acaba öyle yaparsam bankaya faiz ödüycem eşime anlatsammı bu olayı.:26::26:Bugün 2 nci kez kırdı beni

merhaba arkadaslar bende artık yatrım yapmaya karr verenlerdenım altın hesabı actırmak ıstyrum ama hangı banka karr veremıyorum sızce hangı banka neden

farmasi, banusultan, ikinizin de kuzularını tebrik ederim kızlar allah daha nice başarılarını göstersin sizlere inşallah

karanfilce sen pc den anlıyodun dimi..
program indirdim ana sayfayı ele geçirdi
eski haline dönüremedim bi trülü google anasayfa yap diyorum sözümü dinlemiyo
ne yapsam bi fikrin varmı(programı kaldırdım ama halen aynı)

canım orta yerine daldım kusura bakma

araçlardan internet seçeneklerine girip
orada genel bölümünde istediğin sayfayı yani adresi gir uygula ve tamam de bakalım

canım orta yerine daldım kusura bakma

araçlardan internet seçeneklerine girip
orada genel bölümünde istediğin sayfayı yani adresi gir uygula ve tamam de bakalım

kusur ne demek canım teşekkrü ederim yardımın için ama yapmıştım değişmedi:26:

kusur ne demek canım teşekkrü ederim yardımın için ama yapmıştım değişmedi:26:

Allah Allah çok sinir bozucu bir durum ya gerçekten

karanfilce el atar en kısa zamanda
yüklediğin program da mı kaldırılamadı :26:

Allah Allah çok sinir bozucu bir durum ya gerçekten

karanfilce el atar en kısa zamanda
yüklediğin program da mı kaldırılamadı :26:

programlara baktım yok
başka bi yere daha kaydettiyse bilmiyorum ama arattım çıkmadı da
bakalım eşim uyansın halleder inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…