Kirli Çıkılar )))

pepeti ben de köy öğretmeniyim cnm,merkeze geliş gidiş yapıyorum.elektik yok,net yok,tel yok

yooo hiçte bilemm daglık degıl olabıldıgıne ova ve sulak arazı en zengın ve hayin köydeyim sen hangı köy de bakim hele
hmmm
dediklerine ova kısmı giriyor da pek sulak olduğunu düşünmüyorum
hayinliği bilemiycem
kız sen benim kuzenlerin filan örtmeni olmayasın
karanfilim allah istesin yeter ki
olacak sabret
sitede bir üyenin 13. denemede olmuş
rabbim size de verecek inşallah amin

öyle tabi canım..
ben takılıyorum
siz ekleyin fındıkları gözümüz gönlümüz açılsın

tamam ya ne kızıyosun
vakıfbankın reklamı hani
adam inekleri satmış okul yapmış
diğeri evlerini satmış orman yapmış
ağlayasım geliyo gördükçe

o köy bile olmayan mezraya okul yapan adama çok kızıyorum
okulu yapmış, 2 odalı
bir de öğretmen bekliyor. 3-5 çocuk için.
oraya atanan olur mu bilmiyorum, olursa da küfreder kesin.

o köy bile olmayan mezraya okul yapan adama çok kızıyorum
okulu yapmış, 2 odalı
bir de öğretmen bekliyor. 3-5 çocuk için.
oraya atanan olur mu bilmiyorum, olursa da küfreder kesin.

okulda 10 öğrenci var 7 si bu adamın
eskiden traktörle gidiyorlarmış kızının dişi kırılmış çarpıp ondan yapmış okulu
bi de öğretmen var galiba sözleşmeli ama halinden gayet memnundu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn günümüz aydınlık ve bereketli olsun inşallah canlar

erkenden kalktım şimdi çocuklar uyuyor onlar kalkana kadar bir takım işlerimi halledeyim dedim

makinaya çamaşır attım
kurutmadan çıkanları katlayıp
tuvaleti yıkadım
nevresimlerimi değiştirdim

Son düzenleme:

hayırlı sabahlar...
ben de erken kalktım..
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı yerleştirdim çalıştırdım.
eşimi uğurladım..
geldim buraya..
ben de makine çalıştırcam birazdan..
sonra da yine bi iş yapmayabilirim ya da kitap okurum kardeşimin yanında..
ben de okul olmayan günler de 7.30 d ayaktayım artık.
malum kardeşim ders çalışıyor ona kahvaltı hazırlıyorum..
yok yaa çocuğum olsa bakabilcem ben herhalde

bakarsın tabiki de canımcım hem de zevkle
tatlı telaşe bunlar
hayırlısıyla başına inşallah

bakarsın tabiki de canımcım hem de zevkle
tatlı telaşe bunlar
hayırlısıyla başına inşallah

İnşallah canım..
ben uykuyu çok severim eşime filan kahvaltı hazırlamıyordum o kendi hazırlar
kardeşim olunca nasıl ayaktayım ama

konya da rahim ağzı yaralarında iyi bi doktor bulmam lazım acilenn bize gelmeyi düşünen misafirin ağrıları çok artmış.

İnşallah canım..
ben uykuyu çok severim eşime filan kahvaltı hazırlamıyordum o kendi hazırlar
kardeşim olunca nasıl ayaktayım ama

bilmiyorum da belki karşındaki kişiye göre insanın aldığı tavırdır

ya şimdi uyanmasam uyusam kardeşim de uyuyup kalıyor..
bizim oğlanlar seninkiler gibi değil canım
bizimkiler bin bir nazla çalışıyor.

ben kardeşine kahvaltı hazırlamanı kastetmiştim

benim eşim hiç kahvaltı yapmaz yıllardır bu böyle sabah sabah kahvaltı yapmayı canı istemez geç kalkacak ayda yılda bir saat 09:00- 10:00 filan olacak da öyle kahvaltı yapacak

ama ben eşime evlendiğim seneden beri mutlaka kahvaltısını hazırlamışımdır o ister yapsın ister yapmasın beni ilgilendirmez evliliğimin ilk yılları buna mutlaka özellikle dikkat ettim
çünkü insanoğluna hiç belli olmaz terazinin gözü aşağıya gelmeye göre kalkıp da bana bir kahvaltı bile hazırlamadın dedirtmemek adına
ha şimdi mutlaka ev ahalisinden önce kalkarım gene çayım hazırdır

şimdi eşimin bana bu konularda ev hanımlığım konusunda zaten edecek en ufak lafı bile olmaz olamaz
12 senedir yaptıklarım yapmaya çalıştıklarım yapacaklarımın yapmaya çalışacaklarımın teminatıdır zaten

Allah insanın gözünü döndürtmesin ve kötü insana çattırmasın..
söyleyecek insan sen ağzınla kuş tutsan yine söyler.
benim babam iyidir hoştur ama annemin her yaptığına illa ki mana bulur..
bi gün bizim eve geldiler annem bulaşık yıkıyormuş. teflonun altında sarı lekeler görmüş. babam da yanında her şeye karışır zaten
aaa insan şunları sürte sürte yıkayıp da çıkarmaz mı demiş annem de uğraşmış durmuş.
gelince bana da anlattı..
bak baba dedim sen annemi öp de başına koy bak benim teflonun altında sarı lekeler var ya türkiyede çok az kadın annem gibi kırk saat ufak tefek lekeleri çıkartmak için saatlerini verir.benim gibi bi karın da olabilirdi

dinen de İslam kadına bir çok hak tanıyor ev işleri için, bırak ev işini çocuğuna bakmak için bile bakıcı tutmakla yükümlü bi erkek.
öyleyse daha bir çok hizmetini görüyorsam teşekkür etmeli, yaptıklarımla yetinmeli..
ki yaptıklarımın hepsini gönüllü yapıyorum ve her daim hayır duasını alıyorum eşimin. beklentileri yüksek tutmamalı baştan diye düşünüyorum

gunaydın kızlar akşam spora gitmiştim sonra eve geldiğimde naptım hatırlamıyorum uyuyp kalmışım yemek bile yemeden sabah 6 gibi uyandım eşimi yatırdım zavallımın yetiştirmesi gereken bir iş varmış çalışıyordu. Ben kalkalı 2 saat oluyor ama bişey yapamıyorum ortalk çok sessiz

ne vardı :44::44::44:
hayır burak arzova vardı marmaradan bir hoca; altının akibetini yatırımları filan konuşuyorlardı.

eee ne dedi peki??

evet dediğin gibi Allah kötü insanla karşılaştırmasın canım bu çok önemli
eşim geçimi kolay bir insandır
ev işleri yapılmış yapılmamış eleştirisi olmaz
belki de öyle bir durumla karşılaşmadığımız içindir ama genelinde çok rahat bir insandır asıl ben erkek olsam galiba onu boşardım :))))))))))))
benim böyle yaşamam tamamen yetişme tarzımdan kaynaklı, annem tam bir geleneksel ev hanımıydı ve kendini çok iyi yetiştirmişti
köyden çıkıp 16 yaşında Almanya'ya filan gidip o yaşında ev hanımlığıyla ,çalışma hayatıyla çocuklarını yetiştirmedeki hassasiyeti ve eşine gösterdiği sonsuz hürmet merhamet benim onu örnek almamdaki en büyük etken
60 yaşında hala kendine ve topluma faydalı birşeyleri öğrenmenin çabasındadır.

İslamın bana verdiği haklarımın hepsinin farkındayım canım
annenin bebeğini emzirme gibi yükümlülüğünün olmaması kadar geniş haklar vermiş

baban gibi erkek modeli çok yaygın

ben haklarımın bir çoğundan gönüllü feragat ettim, ediyorum canım :))
böyle çok daha mutlu ve huzurluyum

Son düzenleme:
eee ne dedi peki??
yatırım olarak altını pek parlak bulmadığından bhsetti sunucu ise siz akademisyenler hep altını iyi görmüyorsunuz yatırım hisselerine yönlendiriyorsunuz filan dedi şakayla

en çarpıcı şey altında oynamalar olabildiğ düştüğü ve çıkıtığı anları iyi takip etmek gerektiğini; ama gümüşe yatırımın altına yatırımdan daha cazip olduğundan bahsediyordu; kar oranlarının daha yüksek olduğundan..Bir de arsa yatırımlarından bahsediyordu. Ağaoğlu misali Ankarada arsa arayışına mı çıksam

spora yetişmem gerektiği için pek izleyemedim o yüzden size izleyin dedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…