korkarım tatılde böle olucak ben yarından sonra yokum herkese ıyı tatıller ...
15 tatıl klasık bakım ayımröfle yaptırıcam cılt bakımım lazer epilasyonum şehre gidecegım kasımdan beri gidemedım bır köy örtmeni olarak
hmmmyooo hiçte bilemm daglık degıl olabıldıgıne ova ve sulak arazı en zengın ve hayin köydeyimsen hangı köy de bakim hele
karanfilim allah istesin yeter ki
olacak sabret
sitede bir üyenin 13. denemede olmuş
rabbim size de verecek inşallah amin
tamam ya ne kızıyosun
vakıfbankın reklamı hani
adam inekleri satmış okul yapmış
diğeri evlerini satmış orman yapmış
ağlayasım geliyo gördükçe
o köy bile olmayan mezraya okul yapan adama çok kızıyorum
okulu yapmış, 2 odalı
bir de öğretmen bekliyor. 3-5 çocuk için.
oraya atanan olur mu bilmiyorum, olursa da küfreder kesin.
çok teşekkür ederim canımmmmmmmaltın da düştü de düştü kar edemedim daha hadi hayırlısı[/QUO
loveli ben de senin gibiyim.yükseliyo,haberim sonradan oluyo bozdurmuyorum,sonra bi bakıyorum düşmüş.
ben en son 94.800 den bi mikktar almıştım.neyse nasip
daha farmasi den meyradan öğrencemiz çok şey var
farmasi adın geçmişken canım söylim: senin kuzucuklar ne tatlı öle
çok tatlı maşaallah canım
çocuk koyup durmayın çok pis canımı çektiriyorsunuz olan var olmayan var
hayırlısıyla senin de olur bitanem sabret
hayırlı sabahlar...
ben de erken kalktım..
kahvaltımı yaptım bulaşıklarımı yerleştirdim çalıştırdım.
eşimi uğurladım..
geldim buraya..
ben de makine çalıştırcam birazdan..
sonra da yine bi iş yapmayabilirim ya da kitap okurum kardeşimin yanında..
ben de okul olmayan günler de 7.30 d ayaktayım artık.
malum kardeşim ders çalışıyor ona kahvaltı hazırlıyorum..
yok yaa çocuğum olsa bakabilcem ben herhalde
bakarsın tabiki de canımcım hem de zevkle
tatlı telaşe bunlar
hayırlısıyla başına inşallah
İnşallah canım..
ben uykuyu çok severim eşime filan kahvaltı hazırlamıyordum o kendi hazırlar
kardeşim olunca nasıl ayaktayım ama
bilmiyorum da belki karşındaki kişiye göre insanın aldığı tavırdır
ya şimdi uyanmasam uyusam kardeşim de uyuyup kalıyor..
bizim oğlanlar seninkiler gibi değil canım
bizimkiler bin bir nazla çalışıyor.
ben kardeşine kahvaltı hazırlamanı kastetmiştim
benim eşim hiç kahvaltı yapmaz yıllardır bu böyle sabah sabah kahvaltı yapmayı canı istemez geç kalkacak ayda yılda bir saat 09:00- 10:00 filan olacak da öyle kahvaltı yapacak
ama ben eşime evlendiğim seneden beri mutlaka kahvaltısını hazırlamışımdır o ister yapsın ister yapmasın beni ilgilendirmez evliliğimin ilk yılları buna mutlaka özellikle dikkat ettim
çünkü insanoğluna hiç belli olmaz terazinin gözü aşağıya gelmeye göre kalkıp da bana bir kahvaltı bile hazırlamadın dedirtmemek adına
ha şimdi mutlaka ev ahalisinden önce kalkarım gene çayım hazırdır
şimdi eşimin bana bu konularda ev hanımlığım konusunda zaten edecek en ufak lafı bile olmaz olamaz
12 senedir yaptıklarım yapmaya çalıştıklarım yapacaklarımın yapmaya çalışacaklarımın teminatıdır zaten
davos??? :44:
hayır burak arzova vardı marmaradan bir hoca; altının akibetini yatırımları filan konuşuyorlardı.ne vardı :44::44::44:
gunaydın kızlar akşam spora gitmiştim sonra eve geldiğimde naptım hatırlamıyorum uyuyp kalmışım yemek bile yemedensabah 6 gibi uyandım eşimi yatırdım zavallımın yetiştirmesi gereken bir iş varmış çalışıyordu. Ben kalkalı 2 saat oluyor ama bişey yapamıyorum ortalk çok sessiz
hayır burak arzova vardı marmaradan bir hoca; altının akibetini yatırımları filan konuşuyorlardı.
Allah insanın gözünü döndürtmesin ve kötü insana çattırmasın..
söyleyecek insan sen ağzınla kuş tutsan yine söyler.
benim babam iyidir hoştur ama annemin her yaptığına illa ki mana bulur..
bi gün bizim eve geldiler annem bulaşık yıkıyormuş. teflonun altında sarı lekeler görmüş. babam da yanında her şeye karışır zaten
aaa insan şunları sürte sürte yıkayıp da çıkarmaz mı demiş annem de uğraşmış durmuş.
gelince bana da anlattı..
bak baba dedim sen annemi öp de başına koy bak benim teflonun altında sarı lekeler var ya türkiyede çok az kadın annem gibi kırk saat ufak tefek lekeleri çıkartmak için saatlerini verir.benim gibi bi karın da olabilirdi
dinen de İslam kadına bir çok hak tanıyor ev işleri için, bırak ev işini çocuğuna bakmak için bile bakıcı tutmakla yükümlü bi erkek.
öyleyse daha bir çok hizmetini görüyorsam teşekkür etmeli, yaptıklarımla yetinmeli..
ki yaptıklarımın hepsini gönüllü yapıyorum ve her daim hayır duasını alıyorum eşimin. beklentileri yüksek tutmamalı baştan diye düşünüyorum
yatırım olarak altını pek parlak bulmadığından bhsetti sunucu ise siz akademisyenler hep altını iyi görmüyorsunuz yatırım hisselerine yönlendiriyorsunuz filan dedi şakaylaeee ne dedi peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?