Kirli Çıkılar )))

göksel sosyoloji, felsefe gibi bir şey okumuş diye biliyorum

ağızlarının akan sularını toplayabilirlerse

nejatı ben 'şehnaz tango'da uzun saçlı halini bilirim ki sirkeci o yıllarda dünyaya gelmemiştir. güzel diziydi, perran kutmanın

ağızlarının akan sularını toplayabilirlerse

nejatı ben 'şehnaz tango'da uzun saçlı halini bilirim ki sirkeci o yıllarda dünyaya gelmemiştir. güzel diziydi, perran kutmanın

bu nasıl bir hafıza
mükemmelsin

telefon sapıklığı bizimkinin. hava atmak istiyorsa iphone iyi. ancak tatmin edici özellikleri yokmuş.
bana göre ise arasın, foto çekse de olur. mesaj en son eşimle flört döneminde göndermiştim, sanırım nasıl gönderildiğini bile unuttum o derece yani.
bayramlarda, kandillerde mesaj atmam

püüüüüüüüüüf
ne cahalsınız ya
remzi remziye
ali aliye
cemal cemaliye
kemal kemaliye
hiç duymadınız mı gerçekten

salih saliha
şükrü şükriye
alim alime

ben hep bunları sayardım bir dönem salak gibi
o kadar cok da bulurdum
ikizimle yine aynı şeyi yapmışız
aynı salakça şeyleri

maşaallah çalışsın adam. rahat bırak
böylelerine ihtiyaç var memlekette
3-5 daha klonlanması lazım bunlardan

bu gece son noktayı ben koyayım bari
iyi geceler

sabah ilk gunaydın bakalım kimden olacak

meyra kutun dolmuş, ne cok istek yazan olmuş. boşaltmaya vaktim olursa 2 kelam özel yazacaktım. hayırlı yolculuklar, Allah kabul etsin

salih saliha
şükrü şükriye
alim alime

ben hep bunları sayardım bir dönem salak gibi
o kadar cok da bulurdum
ikizimle yine aynı şeyi yapmışız
aynı salakça şeyleri

hayır ben yazdım
asansör düşerken zıplarsan ne olacağını da merak ettin mi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mutlu pazarlar kirli çıkılar

anacım öyle olsa bende yaşardım ama hayvan olmasın ya ıııhh bakamazdım kokusundan filan hoşlanmazdım ama diğer hepsi çok olursa yaşarım bende

günaydın kızlar bugün yaşadığım şehre döncem iyiydi yaa 5 gündür buradaydım hayırlısıyla bir halletsem şu işleri puff

bu meslekte doyum için çok önemli değil mi? mesela sen hırlısı, hırsızı, katili, sapığı ile uğraşıyorsun. gerçi mağdur olanın hakkının yenmesini önlemek de keyif verir.

senfatcım hırsızla uğursuzla az uğraştım çok şükür ama memur da olsa uğraştığın adam herkes haksız da olsa haklıyım diyor ayrıca genel mantık sen ne yaptın ki ben zaten kazanacaktım iki kitaba bakıp yazmışındır ben 4 sene okumuşum o kitapları anlamak için ama kimin umurunda genel olarak tahsilli insana olmayan saygı avukat için de aynı işte bizim insnların çoğunun mantık kazandıysam Allah'tan kazanamazsam avukattandır şimdiye kadar arada haıtırımı soran teşekkür eden iki üç müvekkilim oldu sadece şimdi de kurumdayım o da aynı

bak bu bizim yörenin tarhanası Türkiyede tek.
hem de akşamları çay yanında kızartılır atıştırmalık alışan bırakamaz..
.

karanfilcim ben o tarhanadan almıştım Ermenek'ten ama nasıl pişirceğimi bilemedim duruyor öylecene kızartmak derken baya yağda mı kızartıyorsun teyzeler bunu çorba yapmadan da yersin demişlerdi ama kızart demedilerdi öyle mi denesem ki

erkekler çoktur orada bir gün annem güne gitmişti babamın iş arkadaşlarından birinin eşiyle o gün tanışmış çoluk çocuk alınacak evden eşyaya kadar tonlarca konuşmuşlar geldi babama analatıyor babam baktı baktı biz hergün yemekte beraberiz bir buçuk yıldır ben bilmiyorum bunları nereden öğrendin dedi adamlar hiç özel şeyleri paylaşmıyor mudur nedir

Günaydın hanımlar nasılsınız?Ben uykusuzum çağan 4.30 da uyanmş gece yatağının üzerinden caam çıkmış dışaarıya bakarak konusuyo bi sıçradım korktum gittim baktım yatırdım bu seferde eşim uyandı ilaç uyku düzenimi bozdu benim dedi kalktı benide uykumdan etti 6 ya kadar bi çağanın oda bi yatak odası üçümüz mekik dokuduk en sonunda biz uyumuşuz çağanda odasında oynamış eşim erken gittiği için 7 de kalktım kahvaltı hazırladım eşimi yolladım wc,banyo yıkadım mutfağı ve odaları temizledim çamaşırların bi kısmını katladım bi ütüm kaldı bide süpürge tutcam eve ama çok acıktım sabah ben yemedim tek başımada yiyemiyorum annemi aradım oda amcamlar umreye gidiyormuş onları yolcu etmeye gideceklermiş yine tek başımayım çok sıkılıyorum evde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…