Kirli Çıkılar )))

ağızlarının akan sularını toplayabilirlerse

nejatı ben 'şehnaz tango'da uzun saçlı halini bilirim ki sirkeci o yıllarda dünyaya gelmemiştir. güzel diziydi, perran kutmanın
ben biliyorum o diziyi perran kutman terziydi iki tane kızları vardı biri tıpçı diğeri de sanatçıydı hatta nejat da güzel sanatlarda okuyan kızının(ayşe tolgaydı sanırım) sevgilisiydi sonra da kocası olmuştu. Sanıldığı kadar ufak değilim 29 um ben 29 tey teyyy
eşimle mesajlaşırız biz arada o sınavdadır konuşamıyordur mesaj atar
maşaallah çalışsın adam. rahat bırak
böylelerine ihtiyaç var memlekette
3-5 daha klonlanması lazım bunlardan
aman ne maşallah oturmuş bu adam nasıl doktora tezi yapmış şurası şurdan burası burdan araklama diye söylene söylene yapıyor kullandğı kaynaklara da hep çamur atıyor. Be adam o dediğin kişi şu an doktorayı vermiş mi vermiş hatta belki doçent olmuş mu olmuş sana ne bitir şu ödevi pazarımızı da yeme dimi ama yook. bildiğin tosbaaaa hızı

ben sevmem aşırı çalışan insanları..(kaliteli ama daha az çalışmaktan yanayımdır )
hayatta hiç öyle de olmadım sınav zamanı sınav diğer zamanlar keyif
yani evet öss kpss gibi şeyler için sürekli çalışma gerekiyor ama ne bilim ünv. de filan bi sınıf arkadaşım vardı son yıl ev arkadaşım oldu meğer kız 1 ay önceden en aşağı çalışmaya başlıyormuş.. bi de hani vardır ya aşırı çalışır en büyük hayali kariyer yapmak olan hırslı erkek tipleri onlardan da hiç hazzatmemişimdir..
o eklediğim beyşehir yöresine ait canım. ermenekte de mi aynı şekilde yapıyorlar??
ama Türkiyenin hemen hemen her yerinde bu tarhanadan da yaparlar ancak yenmez kalın kalın yapar kuruturlar. beyşehirinkinin özelliği ince olması.
evet yağda da kızartılır ya da ben daha doğal ve sağlıklı fırında kızartırım annemler sobanın üstünde kızartırlardı öyle kızartmadan da yenir canım.
yanında cevizle birlikte akşam meyvelerinin yanında yer alır bizde.

çorbası için 1 saat önceden suya ıslatıyorum ya da ıslatmadan direk koyuyorum ince olduğundan hemen dağılyor. sonra düdüklüde pişiriyorum ben içine yoğurtlu terbiye yapıyorum ama bizim köyde salçalı yağ kızartırlar içine dökerler öyle içerler. içine de kuru biber ve nohutla.
ben yoğurdu koyup düdüklüde kaynatıyorum üstüne tereyağ pul biber kızdırıp atıyorum.

aynı benimki. ben okulda program lazım olduğunda bile eşimle kardeşime atıyorum işi. bulur muyum bulurum ama ne gerek var bundan zevk alan birileri varken..

iphone a eşim de mantıksız buluyor.
her şeyi kuramıyorsun kuracağın her şeye ayrı para vermen lazım.
elinizden çok zarar etmeden çıkarmanıza sevindim

okuldan kızın biri bana dedi ki hocam siz ne kadar maaş alıyorsunuz?
dedim napcan tam da teli çıkardığım anda sordu biliyor musun.
telefonumu mu beğenmedin dedim..
evet hocam neden daha yeni bişey almıyorsunuz.
dedim önceliğim farklı mesela benim önceliğim ev dedim hepsi bi "oooooo" yaptılar.
dedim sen ergensin senin önceliğin telefon olması çok normal dedim
benim zümrem bi erkek var hele onun tel antika
ama adam passat a audi ye biniyor

hepinizi çokkkk özledim
kaç gün oldu girmeyeli bilemiyorum
okulca tefitşten geçtik müfettişte bile entrikalar olurmu olurmuş
anlatacak paylaşacak çooooooooooooook şey birikti bende
oooooo biriken sayfalar bir dünya ama hepsini okurum şu teleşım bir geçsin
karneyi vermemizi bekliyormuş sanki herkes
o kadar çok misafirim geldiki ve gelecekelrki offff beni sardı yemek telaşı
yarından itibaren eşimin amcası eşi gelecekler yaşları çok büyük o sırada onların çocukları var evli olarda yalova dan uğrayacaklar ama tam ne zaman hangileri gelcek bilmiyorum
bildiğim 3 gün kadar kalacakları toplamda
vandan bir arkadaşımız bize gelecek cuma cumartesi pazar kalacaklar onların net tarihi belli
haftaya pazar akşamına yada pazartesi sabahına da ablamlar gelecek hani atması olmayan ablam diye bahsettiğim geldiğinde ilgi ve ikrama boğmak istediğim ablam
eniştem biraz ukaladır gösterişe yapılan edilen çok önem verir o yüzden yardımınıza çokkkk ihtiyacım

bu tatil için öyle bir yemek listesi yapmalıyım ki hafif olmamalı gösterişli olmalı ve biribriyle uyumlu olmalı
birde farklı gruptaki misafirler olurda denk gelirse aynı yemek birbirine denk gelmesin istiyorum

önerileriniz nelerdir tek boş oldugum gün bugün temizlikti hazırlıktı offff banada tatil şart
bu arada köydeki dır dır dır konuşan eltim de istanbula kendi ailesinin yanına gelmiş o da bize gelecekmiş annesini alıp şimdi işleri varmış bitince gelecekmiş
bende dedim ben onu evimde istemiyorum çok farklı bir karakter gelince kaşla göz arasnda evi didik eder her yerini kurcalar pat diye odalara dalar gece gündüz anlamaz hususi yapar ve heryerde dedikodunu yapar neyimi yapacak bilinmez ama önceden yaptıkları sonradan yapacaklarının teminatı
bu yüzden eşimle de aram limoni oldu yengem gelmeyecekse ablanda gelmesin dedi
onun da hiç bilmediğim bir huyunu daha öğrenmiş oldum ama kırılan kalbime değilde misafirlere yoğunlaşmam gerek

amcasını severim beni istemeye o gelmişti tatlı dilli güleryüzlü biri bir de adam nerden baksan 70-75 yaşında ve ilk defa başka bir şehirdeki yiğeninin evine gidiyormuş

et tavuk balık salata meze pilavlar tatlılar sabırsızlıkla fikirlernizi bekliyorum ne olur bir sürü bir sürü yemek ismi yazın
yemek adı işimi çok kolaylaştırır ne yapacağını bilince işin yükü azalıyor zaten

ben de bugün kahvaltıdan sonra sütlaç yaptım dün gelen o kadar yoğrut ve peynirin ardından sütü ancak onda değerlendirebilirdim.

sirkecim artık kendi cebimle çekiyorum yaa o yüzden ikiye bir ekler dururum
ara kablosu var biliyor musun çok kolay oluyor.
makinenin hafıza karrt işi oyalıyor
makineyle çekerken ben de çok sevmiyordum bi de boyut büyük olunca yeniden bi programda düzenlemem gerekiyordu eklemesi uzun olduğundan.
bunda direk ekliyveriyorum
15 tatilde kurtuluş yok benden Allah izi verirse

sen günü geldikçe gelen misafirlere yapacağın ana yemeğe göre bişeyler söyle kızlar yardımcı olurlar..
bana dün çok yardımcı oldular Allah razı olsun
gösterişe gircem diye de israfa kaçma tamam mı tatlım
mesela benim dünkü yemek çeşidi sayım harika oldu miktar olarak da bi pilav az bişey de et yemeği arttı onu da bugün kayınvalidemlere gitcez kardeşim evde kalcak o ısıtır yer. çok güzel çıkageldi.

ayyyy canım allah yardımcın olsun...valla ben okudukça yoruldum... o kadar misafir...
erkekler bazen söyledikleri lafın nereye gideceğini kestiremiyorlar...sanırım bizim kadar ince düşünemedikleri için...
ana yemeğin fırında olmalı bence. karıştırma, çevirme derdi yok. at fırına saate bak. bu kadar...
fırında biftek olabilir, benim dün yaptığım patlıcan kebab olabilir. resmini eklemiştim...
salata olarak yoğurtlu birşeyler yapabilirsin, yada patlıcan salatası. at patlıcanları fırına közlensin orada.
çorba en kolayı bana göre mercimek...hem bereketli olur da...

kızlar siz bu fotoları bu kadar kolay nasıl ekliyorsunuz. dün iki foro ekliyim dedim. yemek yapmam daha kısa sürdü inanın...
pc'ye aktardım. yok boyutu büyük. kestim biçtim fotoyu
eee siz nası yapıyorsunuz...

aşağıda aznlattım az önce

önce kalitesiz bi cep telefonuna ihtiyacın olcak

Son düzenleme:
karanfilce ben de sevmiyorum aşırı çalışan insanları ama burda yani bizde mesele düzenli çalışmayıp son zamana bırakmaktan kaynaklanıyor (eşim için) yoksa ben dakikimdir. Biraz fazla bıt bıtlarım ama zamanında da benden istenen şeyi ortaya koyarım.

Bu arada benim fotograf çeken bir telefonum olmadığı için mecbur kalıyorum makineye ama az önce çektim düzenliyorum şu an

umarım elin değmişken nikah şekerini de çekmişsindir:44::44:

desene eşin de bendenmiş

koy koy..
senin fotolar harika oluyo kalite belli oluyor

desene eşin de bendenmiş

koy koy..
senin fotolar harika oluyo kalite belli oluyor
ah o eşim yok mu kendisine çemkiremiyorum gelip burda size çekiştiriyorum iyice strese girmesin adam diye. Geçtiği yollardan ben de geçtim alt tarafı bir ders ödevi son zamana kalmışsın ayrıntıya girsen ne girmesen ne temel şeyleri yap geç; madem ayrıntıya gireceksin neden son zamana bırakıyorsun beni de strese sokuyorsun dimi

farmasi mozaik pastayı nasıl yapıyorsun? içine margarin de ekliyor musun benim evde bi sürü püskevit var aslında değerlendirebilirim ben de tarifini paylaşırsan

ben de pudingli kek yaptım kızlar
fırından çıksın bakalım.inşallah ii olur,ilk kez yaptım
hadi 5 çayına gelin

farmasi mozaik pastayı nasıl yapıyorsun? içine margarin de ekliyor musun benim evde bi sürü püskevit var aslında değerlendirebilirim ben de tarifini paylaşırsan

canım ben bunu neredeyse hiç yapmam
en son kaç yıllar oldu onu da hatırlamıyorum
sebebi içerisine çiğ yumurta margarin filan konması nedeniyle

nette geçen gezinirken kakaolu pudingle mozaik pasta dikkatimi çekti
onu uyarlamaya çalıştım
çünkü nette çoğunlukla aldıklarımı fikir olsun diye alırım birebir istesem de uygulayamam en basiti şöyle bir durum var 2 bardak un dese bazen 3 anca yetiyor
3 dese 2 çok kararında oluyor
kullanılan malzemenin de birbiriyle kalitesi ince ya da kalınlığı uyuşmayabiliyor

neyse ben bunuşöyle yaptım hazır kakaolu pudingi pişirdim 2.5 bardak sütle sonra boza kıvamında olacak şekilde soğuk süt ilave ettim yaklaşık 1 bardak daha hem pudingi de soğutmuş oldum ....
kırık bisküvilere ceviz de ekledim 2-3 yk diyelim onu da
hepsini karıştırdım hepsi bu
1 bardak kakaolu pudingi ayırdım
dolaptan çıkarınca sunum yaparken çikolata sosu olarak kullanmak için
puding katılaşırsa sütle seyreltirim
üzerine de hindistan cevizi
afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…