- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
farmasi nasıl yapıyorsun mozaik pastayı. 1 hafta evdeyim ya sanırım içimdeki ev hanımı hortladı. burada ve elossada gördüğüm herşeyi deneyesim yapasım var....
canım 400 yaptım maaşını. içim öyle rahat edecekti. 1 hafta gelmeyecek ama ben kesmiyorum. öncelikle izne ayrılmak benim seçimim. bu durumdan o sorumlu değil. biz izindeyken devlet maaaşımızı veriyor...2. si de istesem gelir ben izinliyken ama ben evdeyken evin içinde bir başkasının olmasından pek hoşlanmıyorum. ev işinden kaçmam. yaparım. hatta özlemiş bile oluyorum...afiyet olsun. yardımcın izinliyken maaş ödediğini söylemiştin, artışı ne yaptın, hoşnut oldu mu?
bir önceki sayfaya ekledim tarifini canım
aa bak ben bunu bilmiyordum, açıkcası o yüzden çekindim biraz da acile gitmektensevimsiz aklında bulunsun, acilde hamilelere pratisyenler müdahale ederken çok dikkatli davranıyorlar. çocuk ve bebeklere kendileri ilaç yazarken, hamile geldiğinde acil dr.ları mutlaka gece 4 de olsa kadın dogumcuyu arıyorlar. bizim hastaneden biliyorum, adamlar hiç müdahale etmiyorlar, aramadan, sormadan. vebal almak istemiyorlar. hamilenin idrar yolu enfeksiyonu da olsa, kusmaları fazla diye de gelse mutlaka arıyorlar. sen dr.un aranmasını özellikle söyleyedebilirsin.
hoşgeldin farmasiiiiii
o kadar çok misafirim geldiki ve gelecekelrki offff beni sardı yemek telaşı
yarından itibaren eşimin amcası eşi gelecekler yaşları çok büyük o sırada onların çocukları var evli olarda yalova dan uğrayacaklar ama tam ne zaman hangileri gelcek bilmiyorum
bildiğim 3 gün kadar kalacakları toplamda
vandan bir arkadaşımız bize gelecek cuma cumartesi pazar kalacaklar onların net tarihi belli
haftaya pazar akşamına yada pazartesi sabahına da ablamlar gelecek hani atması olmayan ablam diye bahsettiğim geldiğinde ilgi ve ikrama boğmak istediğim ablam
eniştem biraz ukaladır gösterişe yapılan edilen çok önem verir o yüzden yardımınıza çokkkk ihtiyacım
bu tatil için öyle bir yemek listesi yapmalıyım ki hafif olmamalı gösterişli olmalı ve biribriyle uyumlu olmalı
birde farklı gruptaki misafirler olurda denk gelirse aynı yemek birbirine denk gelmesin istiyorum
farmasi nasıl yapıyorsun mozaik pastayı. 1 hafta evdeyim ya sanırım içimdeki ev hanımı hortladı. burada ve elossada gördüğüm herşeyi deneyesim yapasım var....
akıllıbıdık seyyah kolay gelsin, biz bu hafta sonunu sakin geçirdik, ama hafta içi misafir alacam, bizim okula yeni gelen stajer arkadaşlar var ne zamandır onları yemeğe almak istiyorum ama fırsatım olmadı, bu hafta seminerleri olduğu için burdalarmış, eğer bir aksilik olmazsa hafta içi bir akşam çağırmayı düşünüyorum
bizim elektirik faturası cuma günü geldi 135.80 tl, biz normalde klima ile ısınıyorduk, ama bu sene soba kurduk girişe yakınca evin içi ılık oluyor, o yüzden çok soğuklara klimada çalışıypor, sabah karşıda kızımın odasındaki klimayı açıyorum, yani anlayacağınız, hem soba hem klima kullanıyoruz
bide benim telefon bozuldu kızım 2 die kırıyor, bu defa yapılamıyacak gibi, şöyle hem ucuz hem güzel bir telefon önerecek olan varmı
hepinizi çokkkk özledim
kaç gün oldu girmeyeli bilemiyorum
okulca tefitşten geçtik müfettişte bile entrikalar olurmu olurmuş
anlatacak paylaşacak çooooooooooooook şey birikti bende
oooooo biriken sayfalar bir dünya ama hepsini okurum şu teleşım bir geçsin
karneyi vermemizi bekliyormuş sanki herkes
o kadar çok misafirim geldiki ve gelecekelrki offff beni sardı yemek telaşı
yarından itibaren eşimin amcası eşi gelecekler yaşları çok büyük o sırada onların çocukları var evli olarda yalova dan uğrayacaklar ama tam ne zaman hangileri gelcek bilmiyorum
bildiğim 3 gün kadar kalacakları toplamda
vandan bir arkadaşımız bize gelecek cuma cumartesi pazar kalacaklar onların net tarihi belli
haftaya pazar akşamına yada pazartesi sabahına da ablamlar gelecek hani atması olmayan ablam diye bahsettiğim geldiğinde ilgi ve ikrama boğmak istediğim ablam
eniştem biraz ukaladır gösterişe yapılan edilen çok önem verir o yüzden yardımınıza çokkkk ihtiyacım
bu tatil için öyle bir yemek listesi yapmalıyım ki hafif olmamalı gösterişli olmalı ve biribriyle uyumlu olmalı
birde farklı gruptaki misafirler olurda denk gelirse aynı yemek birbirine denk gelmesin istiyorum
önerileriniz nelerdir tek boş oldugum gün bugün temizlikti hazırlıktı offff banada tatil şart
bu arada köydeki dır dır dır konuşan eltim de istanbula kendi ailesinin yanına gelmiş o da bize gelecekmiş annesini alıp şimdi işleri varmış bitince gelecekmiş
bende dedim ben onu evimde istemiyorum çok farklı bir karakter gelince kaşla göz arasnda evi didik eder her yerini kurcalar pat diye odalara dalar gece gündüz anlamaz hususi yapar ve heryerde dedikodunu yapar neyimi yapacak bilinmez ama önceden yaptıkları sonradan yapacaklarının teminatı
bu yüzden eşimle de aram limoni oldu yengem gelmeyecekse ablanda gelmesin dedi
onun da hiç bilmediğim bir huyunu daha öğrenmiş oldum ama kırılan kalbime değilde misafirlere yoğunlaşmam gerek
amcasını severim beni istemeye o gelmişti tatlı dilli güleryüzlü biri bir de adam nerden baksan 70-75 yaşında ve ilk defa başka bir şehirdeki yiğeninin evine gidiyormuş
et tavuk balık salata meze pilavlar tatlılar sabırsızlıkla fikirlernizi bekliyorum ne olur bir sürü bir sürü yemek ismi yazın
yemek adı işimi çok kolaylaştırır ne yapacağını bilince işin yükü azalıyor zaten
farmasi ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor mozaik pastan
ben de geçenlerde sanırım karanfilce vermişti linkini, etsiz çiğköfte yaptım.
birazdan eklerim resmini. hem çok kolay hem de çok lezzetli oldu. sık sık yapılacaklar arasına girdi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?