sinemya gidioruz kızlar cem yılmaza:))))))
umarım iyidir gerçi cemden kötü bişeysi çıkmaz ama:)))))
gelince paylaşırım düşüncelerimi:))))
Evet malesef var oyle insanlar..ne yazıkki buna ne idareci ne de yeri geldi bazı öğretmen arkadaşlarımın hassasiyetle yaklaşmadığına şahit oldum
geçen bir bayan öğretmen savcılığa ifade vermeye gittiği saatler için idare gittim kesin ekdersimi dedim dedi bana olmaz dediler dedi
bayan arkadaş niçin olmasın ben o saat derste değildim demiş
ablam çok dikkat eder bu işlere çok mülayim bir bayan
giden müdür de sözüm ona dindar geçiniyordu ama 2 gün okula gelmediği halde ( ben de onun devamsızlığını tutuyordum) 8 saat ekdersi hoooopppppp cukkkkkkkk attı cebe Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
ne yazıkki buna ne idareci ne de yeri geldi bazı öğretmen arkadaşlarımın hassasiyetle yaklaşmadığına şahit oldum
geçen bir bayan öğretmen savcılığa ifade vermeye gittiği saatler için idare gittim kesin ekdersimi dedim dedi bana olmaz dediler dedi
bayan arkadaş niçin olmasın ben o saat derste değildim demiş
ablam çok dikkat eder bu işlere çok mülayim bir bayan
giden müdür de sözüm ona dindar geçiniyordu ama 2 gün okula gelmediği halde ( ben de onun devamsızlığını tutuyordum) 8 saat ekdersi hoooopppppp cukkkkkkkk attı cebe Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Evet malesef var oyle insanlar..
Benim merak ettigim kural ne pepetinin esi idareciydi o biliyodur belki
Eskiden sevkli olunan kesilmiyordu egef derse de girmissen.
Ama sonra bi mailde kesilecek. Yaziyordu
Ya mudur sasirdi ya da yine de ayni uygulama devam ediyor. Neyse okul acilinca sorcam da yine de merak ettim
Ayy tabletten yaziyorummm
bu arada savcılığa gitmişse kesin kesilmesi gerek canım. ben sevk işini merak ettim
müdürünüz de bi alemmiş.
küçük yerlerde kafalarına göre daha çok iş yapıyolar sanırım.
biz de her şey kuralına göre işler
ben kesilir gözüyle bakıyordum son maile göre.
ama önceden kesilmiyordu. hani normal devlet memurları diyelim öğleden sonra izin alıp doktora gidiyo ama maaşları kesilmiyor ya senelerce öyle oluyordu bizim de..
Evet malesef var oyle insanlar..
Benim merak ettigim kural ne pepetinin esi idareciydi o biliyodur belki
Eskiden sevkli olunan kesilmiyordu egef derse de girmissen.
Ama sonra bi mailde kesilecek. Yaziyordu
Ya mudur sasirdi ya da yine de ayni uygulama devam ediyor. Neyse okul acilinca sorcam da yine de merak ettim
Ayy tabletten yaziyorummm
Frmasinin dikkatine bu ayin ildirimini yapyorum. Ozelden mesaj atamitorum... 1000 lira attim kenara allah bereket versin
ocak ayının ek dersi değil mi karanfilce
yatmış mı ?
idarecinizin telefonu varsa açıp sor yol yakınken
canım bizim matematikçi ablayı şikayet etmiş bir öğrenci velisi ders saatinde savcılığa ifade vermeye gitmiş
idare kesmiyor ama kadın kesin ekdersimi diyor zira derse girmiş değildim o saatte diye
benim sevk işine aklım ermez zira sene de 1 defa doktora gitmem gitsem de okul çıkışı ya da boş saatimde ya da boş günümde giderim
aklıma gelmişken şu da çok hoş oldu haftada 1 sevk hakkı verdi devlet ..... millet nasılsa her hafta mutlaka hasta oldu çok manidar
iyi niyetler suistimal edilmemeli
kurunun yanında yaşlar da yandı
bu uygulama bitti çoğunun sağlığı yerine geldi
karanfilin tableti olmuş tutmuş
evet ocak canım.
bizim ekdersler yapılıyor maile atılıyor.
müdürün telefonu yok da okulunki var.
benim geçen yıl eksik çok yatıyordu müdür diğer ayın bitimine yakın gel düzeltelim diyordu şimdi çok uzun süre geçince aldığı not kaybolabiliyor eksik dersimi taa 2-3 ay sonra aldığımı bilirim.
ben de öğleden sonra almaya çok çalışıyorum randevularımı okula denk getirmemeye çalışırım. hele bu yıl o kadar takipte hiç denk gelmedi. ama bu sefer aşılama oldum saatli oluyor aşılama işleri. mecbur denk geldi. (kötüye kullananlar hariç tabi de Allahım kimseyi hastaneye doktora muhtaç etmesin gripken bile doktora gitmem ilaç kullanmam ama Rabbim büyük imtihanlar verdi işte)
hastanede beklerken de arada doktoru bekliyorum ya tıptaki öğrencimi kontrole gidiyorum bir taşla iki kuş
tabi ki benkızlar beyaz sirke nedir :44::44:
160 için 50 ideal ama bende öyle olmuyor ben mesela 171 im ve şu an 56 civarındayım ama yine de yanlar var en zor yanlar gidermiş. Bir kere öyle yemekten önce yemekten sonra diye tartılma sabahları tuvaleteni yaptıktan sonra çıplak haldeki kilo senin esas kilondur bunu baz al.sirkeci canımm
şu spor işine başlayamadım gitti geçen ay aşılama olunca iptal ettim de bilmiyorum napsamm...
sanırım seninki gibi bi spor merkezi en mantıklısı.
bu arada şu sıralar o kadar pasta börek de yaptım ama sanırım verdim.
dün yemekten önce ki çok aç değildim, 50.7 yemekten sonra da 51,4 çıktım.
sanırım kendimi kontrol edebiliyorum çok mutlu oldum accuk da sen gibi sıkı olsam daha ne isterim
boy 160 benim idealim ise 50 idi.
47 lerden 50 ye çıkmakken niyetim nerdeyse 53 olmuştum yaa
tabi ki ben
160 için 50 ideal ama bende öyle olmuyor ben mesela 171 im ve şu an 56 civarındayım ama yine de yanlar var en zor yanlar gidermiş. Bir kere öyle yemekten önce yemekten sonra diye tartılma sabahları tuvaleteni yaptıktan sonra çıplak haldeki kilo senin esas kilondur bunu baz al.
Evde spor yapamıyorum ben yani yapıyorum ama 3-5 günden fazlası olmuyor yada kısa oluyor işim olduğunda erteleyiveriyorum ama dışarıda para verdiğim için mecburen gidiyorum böylece sonuç da alabiliyorum beni her gören zayıflamışsın diyor ama alakası yok sıkılaşmalar başladı bu ay özellikle bölgesel ölçümlerimi yaptırmadım önümüzdeki ay yapacağız. Spora yeni başlayanlar olmuş geçen bana soruyorlar ne kadar sürede böyle sonuç aldınız diye ben 2 aydır filan geliyorum dedimne düşündülerse artık
tabi ki ben
160 için 50 ideal ama bende öyle olmuyor ben mesela 171 im ve şu an 56 civarındayım ama yine de yanlar var en zor yanlar gidermiş. Bir kere öyle yemekten önce yemekten sonra diye tartılma sabahları tuvaleteni yaptıktan sonra çıplak haldeki kilo senin esas kilondur bunu baz al.
Evde spor yapamıyorum ben yani yapıyorum ama 3-5 günden fazlası olmuyor yada kısa oluyor işim olduğunda erteleyiveriyorum ama dışarıda para verdiğim için mecburen gidiyorum böylece sonuç da alabiliyorum beni her gören zayıflamışsın diyor ama alakası yok sıkılaşmalar başladı bu ay özellikle bölgesel ölçümlerimi yaptırmadım önümüzdeki ay yapacağız. Spora yeni başlayanlar olmuş geçen bana soruyorlar ne kadar sürede böyle sonuç aldınız diye ben 2 aydır filan geliyorum dedimne düşündülerse artık
spor tek başına işe yaramıyor mesele aldığın kaloriyi yakmakta yani spor yapıyorum nasılsa diye yemekleri abartmamak lazım hem boğazımızı tutup hem de spor yapınca sonuç daha hızlı alınıyor.
spora başlamak isteyenler lütfen ertelemeyin başlayın. Nasıl evimizi süpürüp toz alıp düzenli oluyorsak giydiğimiz kıyafetleri yıkayıp ütüleyip çevreye temiz görünüyorsak bedenimize de iyi bakmak için sporu yaşam biçimimiz haline getirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
tembellik etmekeşke başlayabilsem. iş, ev çocuk. malum gece dersleri...aslında hiçbiri bahane değil. okulda hem spor salonu, hem yüzme havuzu varda. gidecek insan lazım...
nerdeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?