derfat eşin ilacı da bıraktı mı
seyyah hikayen harikaydı bittim
seyyah hikayeyi bizimkilere de okudum, akşam akşam iyi geldi. yüzümüzü güldürdün yine canım
Yok ablacım bırakmadı bugünlerde bırakmak istedi ama eczacımıza sordum biraz daha kullansın dedi bugün 11. günümüz bitti 1 haftadırda hiç içmiyor bakalım nasıl olacak bi kaç gündür uyku problemi yaşıyor ama genelde iyi gidiyor arada bir canım istiyor diyor ama içmiyor tabiki.
zaten ilk paketi bitirsin bence de. ama ikinciyi içmesine gerek yok kararlıysa
derfat derfat nasılsın
burnun kapıya kısılsın
farmasiyle karanfilce akşamdan beri yazıcam konudan komşudan fırsat olmadı
siz neden bana vicdan azabı çektiriyorsunuz şimdi
ben zaten girmediğim dersi müfredatı yetiştirmek için telafi etmek durumundayım
yani o parayı gayet de hak ediyorum
daha çok haksızlıklar var ama kanun adı altında yürütülüyor
ücretli öğretmenin ekdersinin fazla olması kadroluya haksızlık
öbür taraftan kadroluyla aynı işi yaparken düşük maaş alması da ücretliye haksızlık oluyor
kadrolunun girmediği ekdersi alması büyük haksızlık olmakla beraber
bunu sınıfçının alması branşçının almaması daha da büyük haksızlık
devlet güya kısıyor ama bi taraftan nerden saçacağını şaşırıyor
o sevk karmaşası sırasındaki protestoya ben de katılmıştım
bence kesilmemeli keyfi gitmiyorsun ve de öğretmenden başka memura uygulanmıyor-bildiğim-
o dersi zaten telafi ediyor yine öğretiyorsun
kanunen kesilmeli dendiği için kesilmeyince haksızlık
kanun kesilmesin dedi diye kesilmeyince hak olmamalı
bununla ilgili çok güzel bir hikaye vardı ama unuttum şimdi
kafamı allak bullak ettiniz
ben şimdi size nedeyim
ayakkabımı alıp geleyim mi
bizim üstte de baya harektlilik var şu sıralar ama ben nedense hiç rahatsız olmuyorum.Günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız bakalım?Ben çok uykusuzum gece 4 te yattım sabahta 7e geliyodu çağanın sayesinde uyandım.kahvaltı hazırladım yaptık eşimi işe gönderecek zaman çağan çok gürültü yaptığı için alt kattaki kutup ayısı şikayete çıktı ALLAH tan eşim evdeydi adama uymadı tamam dikkat ederiz kusura bakmayın dedi yolladu bunu diyen adamında küçük oğlu var ve bizden beterler ama çirkef oldukları için eşim uymadı huylarını biliyo daha önce tartışmışlığımız var ben hamileyken az daha bıçaklayacaktım karısını.
Gece kar yağmış burda ama şimdi güneş var gün içerisinde kar bekleniyormuş yine.
seyyahcım hikayen de çok güzel ..........
gelelim asıl meseleye senin vicdan yapacak neyin var tam olarak onu bilemiyorum canım
bir diğeri burada karanfilcenin sorduğu konuda '' ekders hangi durumda nasıl kesilir , sevkliyken ekders kesilir mi kesilmez mi , kesilirse ne oranda kesilir '' idi.
şimdi devletin düzenin çarpıklıklarına girersek işin içinden hiç çıkılmaz
o zaman herkes haklı kendi çapında
karanfilce sordu ben şahsen böyle bir durumda idareyle irtibata geçilip sorup soruşturmasını tavsiye ettim hatta öğrendiklerini de paylaşırsa bizimle çok hoş olur.
seyyahcım kimin ne yaptığı beni şahsen bağlamaz ben hep şöyle düşünmeye çalışırım hayatta ve bunu da hayatıma geçirmeye çalışırım
ister kişi olarak ister kurum olarak ne hakkım yensin ne de haklarını yiyeyim
ama ortada bir hak geçme sözkonusu olacaksa benim hakkım başkasında olsun öteki tarafta alması kolay oluranlaştık mı bitanemmm
biz nefsimize hoş gelenin ardından değil asıl hoş gelmeyecek olanın ardından koşmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?