Kirli Çıkılar )))

derfat eşin ilacı da bıraktı mı

Yok ablacım bırakmadı bugünlerde bırakmak istedi ama eczacımıza sordum biraz daha kullansın dedi bugün 11. günümüz bitti 1 haftadırda hiç içmiyor bakalım nasıl olacak bi kaç gündür uyku problemi yaşıyor ama genelde iyi gidiyor arada bir canım istiyor diyor ama içmiyor tabiki.

yatak bal kabağına dönüşmeden sirkeci yatar
herkese iyi geceler
aşortmanlı seyyah hikayeyi ben de eşime anlattım teşekkürler parmaklarına sağlık

zaten ilk paketi bitirsin bence de. ama ikinciyi içmesine gerek yok kararlıysa

derfat derfat nasılsın
burnun kapıya kısılsın

zaten ilk paketi bitirsin bence de. ama ikinciyi içmesine gerek yok kararlıysa

abla ilk paketi bitirmesinden yanayım bende inş ayın 15 nde bitmesi gerekiyor sanırım gidişatına bıraktım üstüne gitmek istemiyorum dün gece bidaha içmeyeceğini söylemişti bana ilacını ben veriyorum sabah sordum içecekmisin vereyimmi diye ver dedi çok kararlı ama ben pek emin olamıyorum işte

Rabbenâ âtina fid’dünyâ haseneten ve fil’âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr. Birahmetike yâ Erhamerrahimîn
Rabbenâğfirlî ve li-vâlideyye ve lil-Mü’minîne yevme yekumü’l hisâb.
—::: ANLAMI :::—
Allah’ım! Bize dünyada iyilik ve güzellik, ahirette de iyilik, güzellik ver. Bizi ateş azabından koru.
Ey bizim Rabbimiz! Beni, anamı ve babamı ve bütün mü’minleri hesap gününde (herkesin sorguya çekileceği günde) bağışla.

ne kadar güzel bir anlamı var

günaydın kızlar
sabah erkenden kalktım
kuruyan çamaşırları topladım
bulaşık makinesini boşalttım
bi tane meyve yedim
kitap okudum, sonra biraz internete bakayım dedim
eşimin çayını koydum ocağa
bu arada yine meyve yiyorum
eşimi uğurladıktan sonra biraz yatıcam, uykum var çünkü
bir de öğleden sonra vakıf işlerim var o yüzden öğlen namazından sonra yatamam diye düşündüm
hadi kolay gelsin hepimize

seyyahcım hikayen de çok güzel ..........

gelelim asıl meseleye senin vicdan yapacak neyin var tam olarak onu bilemiyorum canım

bir diğeri burada karanfilcenin sorduğu konuda '' ekders hangi durumda nasıl kesilir , sevkliyken ekders kesilir mi kesilmez mi , kesilirse ne oranda kesilir '' idi.

şimdi devletin düzenin çarpıklıklarına girersek işin içinden hiç çıkılmaz
o zaman herkes haklı kendi çapında

karanfilce sordu ben şahsen böyle bir durumda idareyle irtibata geçilip sorup soruşturmasını tavsiye ettim hatta öğrendiklerini de paylaşırsa bizimle çok hoş olur.

seyyahcım kimin ne yaptığı beni şahsen bağlamaz ben hep şöyle düşünmeye çalışırım hayatta ve bunu da hayatıma geçirmeye çalışırım
ister kişi olarak ister kurum olarak ne hakkım yensin ne de haklarını yiyeyim
ama ortada bir hak geçme sözkonusu olacaksa benim hakkım başkasında olsun öteki tarafta alması kolay olur anlaştık mı bitanemmm
biz nefsimize hoş gelenin ardından değil asıl hoş gelmeyecek olanın ardından koşmalıyız

Son düzenleme:
bugün anneme kahvaltıya gideceğim

sonra da pazara gideceğiz nasipse
görüşmek üzere canlar

günaydın kızlar

farmasi özelden bildirim yaptım geç kalmadım inşallah

eskilere bakamadım işler yığılmış hasta olmuşum bir temiz antbiyotikledi doktor beni üst solunum yolu enfeksiyonu az bişi iş toparlayıp duruşmaya girip eve gidip yatacağım

herkesin bu ayki birikimi böl bereketli olsun inşallah

Günaydın kirli çıkı hanımlar nasılsınız bakalım?Ben çok uykusuzum gece 4 te yattım sabahta 7e geliyodu çağanın sayesinde uyandım.kahvaltı hazırladım yaptık eşimi işe gönderecek zaman çağan çok gürültü yaptığı için alt kattaki kutup ayısı şikayete çıktı ALLAH tan eşim evdeydi adama uymadı tamam dikkat ederiz kusura bakmayın dedi yolladu bunu diyen adamında küçük oğlu var ve bizden beterler ama çirkef oldukları için eşim uymadı huylarını biliyo daha önce tartışmışlığımız var ben hamileyken az daha bıçaklayacaktım karısını.
Gece kar yağmış burda ama şimdi güneş var gün içerisinde kar bekleniyormuş yine.

herkese hayırlı sabahlarrr...
dün çok erken kalktım öğlene kadar çarşı pazar bile hallettim ama halim kalmadı öğlen 3 saat uyumuşum

bugün ne yapsammm

haftaya salı günüm var.
temizlik işini düşünüyorum kadın tutsam mı tutmasam mı :44:
tek camlar için tutcam varya..mutfağın ki kolay da salonunki çok korkunç o düşündürüyor.
ama tutuğum bayan da silince daha fazla korkuyorum kadın hiç dikkat etmiyor aklım çıkıyor yaa..

kesinlikle tutmayı düşünüyordum ama evde boş olmak beni tereddüte düşürdü.
her gün 1 cam bi halı silebilirim.

bizim üstte de baya harektlilik var şu sıralar ama ben nedense hiç rahatsız olmuyorum.
gerçekten gürültüden hiç rahatsız olmuyorum ben bunu farkettim

evet canım öğrenir öğrenmez size de haber ederim..
zaten okul açılınca öğrenirim en iyi bilgiyi müdürden alacağımı ben de biliyorum ama burda birbirine yardımcı olmaya çalışan insanlarız çok şükür o kadar da öğretenimiz var bi bilen çıkar diye umuyordum.

bizde müdür yapar ek dersi. ve onu da telefonla aramam.
arasam diyeceği şu ki hocam okul açılınca gel bakalım
eksik yattığında da aramam ben müdürü. ay sonu ek dersler yapılmaya yakın gider hatırlatırım.
bu arada benim kesilmesini düşündüğüm ders maaş karşılığı dersim. ben maaş karşılığı haricinde ek derse hiç girmiyorum.ama bizim müdür onu da kesiyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…