- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
selin açığımızı arayan,dedikodumuzu yapan insanın evimizde,soframızda ne işi var aslında ama işte mecburiyetler.
sen yine de kendini yıpratma,yorma,senin ve bebeğinin yorulmanıza değmez bu insanlar.
farmasi ne çabuk yaptın listeyi bacım.ben şimdi yolladım mesajımı ancak.
karanfilce bir şey olmaz,merak etme canım.
patates ve soğanlarımı buzdolabında saklıyorum,bozulma diye bir sorunum yok.miktarı az tutuyorum tabii,her hafta pazardayım zaten.
selin açığımızı arayan,dedikodumuzu yapan insanın evimizde,soframızda ne işi var aslında ama işte mecburiyetler.
sen yine de kendini yıpratma,yorma,senin ve bebeğinin yorulmanıza değmez bu insanlar.
patates ve soğanlarımı buzdolabında saklıyorum,bozulma diye bir sorunum yok.miktarı az tutuyorum tabii,her hafta pazardayım zaten.
banusultan, yaşın çok büyük değil ama ben her sana yazışımda içimden ablacımmm diyorum ama klavyeye dökmüyorum :))
çok bi ablasın yaa
bana abla dersen herhalde bozulurumyaşımla ilgili problemim varda
sen benden küçüksün zaten fındık
ama banudaki yaş harici bişey.. bi anne sıcaklığını şefkatini yazılarında bile hissediyosun..
banucum sen de bendensin eksik kusur arayacak kişiyle ne işi olur insanın ama işte bazen mecburiyetler dediğin gibi
o zamanlarda da mevcut durumdan ne kadar az hasarla kurtulabiliyorsak o kardır
selinciğimin listesi bana da pek bir uzun ve yorucu geldi içerisinden bence atılması gereken çok şey var ama belki durum onu gerektiyor gibi geldi bana da ......
selinciğime sadece şunu demek istiyorum bitanem nankör insanoğluna ne yapsa da yaranamaz insanbunu da bir düşün derim
canım benim kendinin ve bebişinin sağlığı önceliğin olsun
öğretmenim:) gizemde 9 gr altın yapmıştı sanırım
tecrübeli evli hanımlar size bi sorum olacak
haftasonu ankaraya gideceğiz nişanlımın ailesinin yanına
giderken birşey almalı götürmeli miyim hiç anlamam öyle şeylerden
dün akşam annesi aradı ne yapayım size yemek için dedi günlerdir düşünüyormuş
ben de sizin elinizden herşeyi yeriz dedim sonra çok güldüm ama bu yalaka ben miyim diye
anne diyemiyorum bari burdan kurtarayım dedim evlenince de anne baba demeyeceğiz
öyle karar almıştık nişanlımla ikimiz de böyle rahat ediyoruz
ailelerimiz de biliyor evlenince hitabın değişmeyeceğini
2.5 yıllık evli biri olarak ben de tecrübeli sayılırım dimitecrübeli evli hanımlar size bi sorum olacak
ben de sizin elinizden herşeyi yeriz dedim sonra çok güldüm ama bu yalaka ben miyim diye
anne diyemiyorum bari burdan kurtarayım dedim evlenince de anne baba demeyeceğiz
kayınvalide adayınız ev süslerine düşkün biriyse o tarzda birşeyler alabilirsiniz
kızartma çok nadir yapıyorum güzelim,genelde fırında piştiğinden farketmiyorum.ben de öyle yapıyorum canımbuzdolabım Allah tan büyük..
ama halamın patatesleri getirir getirmez bi kızartma yaptım tadına doyum olmuyor..
dolab biraz da olsa sulandırıyor tadını kaçırıyor dimi..
canım ya,ne yazsam bilemedim ki.banusultan, yaşın çok büyük değil ama ben her sana yazışımda içimden ablacımmm diyorum ama klavyeye dökmüyorum :))
çok bi ablasın yaa
delüüü.bana abla dersen herhalde bozulurumyaşımla ilgili problemim varda
selin şimdi kendini ispat çabasında bir yeni gelin.kendince haklı ama biz ne desek o yine paralayacak kendini.banucum sen de bendensin eksik kusur arayacak kişiyle ne işi olur insanın ama işte bazen mecburiyetler dediğin gibi
o zamanlarda da mevcut durumdan ne kadar az hasarla kurtulabiliyorsak o kardır
selinciğimin listesi bana da pek bir uzun ve yorucu geldi içerisinden bence atılması gereken çok şey var ama belki durum onu gerektiyor gibi geldi bana da ......
selinciğime sadece şunu demek istiyorum bitanem nankör insanoğluna ne yapsa da yaranamaz insanbunu da bir düşün derim
canım benim kendinin ve bebişinin sağlığı önceliğin olsun
selinnnnnn o nasıl bir menüdür öyle ya....
bana misafir gelse bırak böyle bir menü çıkarmayı bunları düşünemem bile.....
farmasi canım listeyi hazırlamışsın. ellerine sağlık. benim türk lirası olarak biriktirdiğim para düştü. geçen ay hediye olarak tam altın almıştım ya...
915 tl'yi 450 tl olarak değiştirebilirsen çok sevinirim....
bugün pc de otel bakıyorum. ama öylesine yapıyorum...aslında bu yıl pek otel tatili düşünmesek de galiba rahatlıyorum....
ama belki yine de sırf oğlanın hatrı için 2-3 gece gidebiliriz...
bugün dışarı da güneşte var. evin içine doldu sıcacık....
sanki bahar geliyormuş gibi hissettim....
tecrübeli evli hanımlar size bi sorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?