Kirli Çıkılar )))

selin açığımızı arayan,dedikodumuzu yapan insanın evimizde,soframızda ne işi var aslında ama işte mecburiyetler.
sen yine de kendini yıpratma,yorma,senin ve bebeğinin yorulmanıza değmez bu insanlar.
farmasi ne çabuk yaptın listeyi bacım.ben şimdi yolladım mesajımı ancak.
karanfilce bir şey olmaz,merak etme canım.
patates ve soğanlarımı buzdolabında saklıyorum,bozulma diye bir sorunum yok.miktarı az tutuyorum tabii,her hafta pazardayım zaten.

Son düzenleme:

ben de öyle yapıyorum canım buzdolabım Allah tan büyük..
ama halamın patatesleri getirir getirmez bi kızartma yaptım tadına doyum olmuyor..
dolab biraz da olsa sulandırıyor tadını kaçırıyor dimi..

canım listeyi öylesine ilkten hatırlatma amaçlı ekledim

senin birikimini de ekledim pc deki listeye zaten asıl liste 1. sayfaya eklenecek

banusultan, yaşın çok büyük değil ama ben her sana yazışımda içimden ablacımmm diyorum ama klavyeye dökmüyorum :))
çok bi ablasın yaa

banucum sen de bendensin eksik kusur arayacak kişiyle ne işi olur insanın ama işte bazen mecburiyetler dediğin gibi
o zamanlarda da mevcut durumdan ne kadar az hasarla kurtulabiliyorsak o kardır

selinciğimin listesi bana da pek bir uzun ve yorucu geldi içerisinden bence atılması gereken çok şey var ama belki durum onu gerektiyor gibi geldi bana da ......

selinciğime sadece şunu demek istiyorum bitanem nankör insanoğluna ne yapsa da yaranamaz insanbunu da bir düşün derim
canım benim kendinin ve bebişinin sağlığı önceliğin olsun

Son düzenleme:
sen benden küçüksün zaten fındık

ama banudaki yaş harici bişey.. bi anne sıcaklığını şefkatini yazılarında bile hissediyosun..

bu topiği seviyorum hep olgun insanlar var çünkü:)

öğretmenim:) gizemde 9 gr altın yapmıştı sanırım

yazdıklarınızı sürekli okuyorum ama üzerimde öyle bir halsizlik var ki klavyenin tuşlarına bile dokunamıyorum.
neyse ki kimsede bir yaramazlık yok.
senfat oğluna geçmiş olsun. salgın mı nedir. bu dönem herkes geçiyor o hastalıktan

selinnnnnn o nasıl bir menüdür öyle ya....
bana misafir gelse bırak böyle bir menü çıkarmayı bunları düşünemem bile.....
farmasi canım listeyi hazırlamışsın. ellerine sağlık. benim türk lirası olarak biriktirdiğim para düştü. geçen ay hediye olarak tam altın almıştım ya...
915 tl'yi 450 tl olarak değiştirebilirsen çok sevinirim....
bugün pc de otel bakıyorum. ama öylesine yapıyorum...aslında bu yıl pek otel tatili düşünmesek de galiba rahatlıyorum....
ama belki yine de sırf oğlanın hatrı için 2-3 gece gidebiliriz...
bugün dışarı da güneşte var. evin içine doldu sıcacık....
sanki bahar geliyormuş gibi hissettim....

Son düzenleme:
tecrübeli evli hanımlar size bi sorum olacak
haftasonu ankaraya gideceğiz nişanlımın ailesinin yanına
giderken birşey almalı götürmeli miyim hiç anlamam öyle şeylerden
dün akşam annesi aradı ne yapayım size yemek için dedi günlerdir düşünüyormuş
ben de sizin elinizden herşeyi yeriz dedim sonra çok güldüm ama bu yalaka ben miyim diye
anne diyemiyorum bari burdan kurtarayım dedim evlenince de anne baba demeyeceğiz
öyle karar almıştık nişanlımla ikimiz de böyle rahat ediyoruz
ailelerimiz de biliyor evlenince hitabın değişmeyeceğini

kayınvalide adayınız ev süslerine düşkün biriyse o tarzda birşeyler alabilirsiniz

https://www.google.com.tr/search?hl...077f2e02d615f82376a7a%26UrunID%3D1329;529;529

Son düzenleme:
2.5 yıllık evli biri olarak ben de tecrübeli sayılırım dimi
yemeğe gidiyorsanız tatlı alın; baklava olabilir. Ama livadan uzak dur

ben de öyle yapıyorum canım buzdolabım Allah tan büyük..
ama halamın patatesleri getirir getirmez bi kızartma yaptım tadına doyum olmuyor..
dolab biraz da olsa sulandırıyor tadını kaçırıyor dimi..
kızartma çok nadir yapıyorum güzelim,genelde fırında piştiğinden farketmiyorum.
ya şu halana benim adresi versene.selin gibi 535 çeşit yapar ağırlarım ama salçadan bana da getirsin.
banusultan, yaşın çok büyük değil ama ben her sana yazışımda içimden ablacımmm diyorum ama klavyeye dökmüyorum :))
çok bi ablasın yaa
canım ya,ne yazsam bilemedim ki.
bir öpeyim ben seni.
bana abla dersen herhalde bozulurum yaşımla ilgili problemim varda
delüüü.
öyle kendini hayata geç kalmış zanneder bazen insan,hepimiz yaşamışızdır emin ol.
öyle çok artıların var ki eksilerinle oyalanıp,kendini yıpratma.
hayat süprizlerle dolu,bugün ağlarsın,yarın gülersin.
selin şimdi kendini ispat çabasında bir yeni gelin.kendince haklı ama biz ne desek o yine paralayacak kendini.

papatyacım her papatya diye nickini okuduğumda gülümsüyorum aklıma jim carey nin aman tanrım filmindeki lapatya deyişi geliyor.hani sevgilisi için lale ve papatyayı karıştırıp yaptığı çiçek.zihin ne garip şey değil mi.
burası nasıl bulutlu,kapkaranlık.
azıcık ortalığı toplayayım dedim,çocuklar küçük çaplı terör estirmişler,onlar oyuncakları topladı,ben süpürdüm,mutfağı inceden temizledim,akşama yemeğim de hazır.
artık bir tatlı yaparım yaramazlara,mutfakta aranıp duruyorlar.

deliböcük mesela o sitede beyaz kelebekli salon süsü gibi

yanına da ister çikolata ister tatlı çeşidi bence şık olur

evet banucum aynen öyle selin şimdi hem yeni gelin olmanın verdiği heyecan
hem eksik kusurculara kendini gösterme çabasıyla
ne desek kararından dönmeyeceğini hissettiğim için ilk mesajımda fikrini destekledim

o da 35- 40 yaşına geldiğinde bugünü tatlı tebessümle anar

kız allah seni bildiği gibi yapsın.
beni de güldürdün.
yalakalık değil canım,güzel söylemekle dil aşınmaz,sen söylemeye devam et.
hediye olarak ben ne isterdim diye düşündüm de:
canlı çiçeğe bayılırım,bir küçük buket eşliğinde ne verilirse bayılırdım.
zevkini sen bilirsin tabii,yemek yapmayı seven biriyse küçük bir mutfak aleti olabilir.
bir de ailelerin arasını sıcak tutmak için bunu da annem gönderdi diye ufak bir şey daha götürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…